reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

hej dziewczyny!pisalam na tym watku jakis czas temu...niestety zaczelyscie tyle pisac ze nie dalam rady nadrobic hehe...otoz mialam dzis dostac @ ale nie dostalam zrobilam test i mam dwie kreseczki w prawdzie jedna bladziutka ale jest hehe...bardzo sie ciesze:)tylko jak narazie nie mam zadnych objawowo ciazy..ani cyce nie urosly,nawet brzuch mniej boli niz przy zwyklej @...:)
pozdrawiam was wszystkie
GRATULUJĘ!!!!!!!:-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2: I MARZEC NAM SIE PIEKNIE ZACZYNA!!!! :rofl2: OBY TAK DALEJ DZIEWCZYNKI! :-D
PS. SPIESZCIE SIE BO JA ZAKLEPUJE MAJ! :-D:-D:-D:-D

reklama
hej, witam z rana..... ja wciąż mam mega chandre..... @ nadal nie ma... ale teraz to juz i cycki mnie nie bolą i brzuch nie boli i nic nie czuje.....:zawstydzona/y:

gie-oska gratuluje kochana fasolki:tak::sorry2:

hej dziewczyny!
A ja tylko na chwilke bo zaraz spadam do internisty z moimi wynikami...na wszelki wypadek ide zeby swieze oko cos doradzilo, bo ja chyba stereotypowo o tym mysle...

pisałam już to gdzieś...mam 35 lat, 4 letniego synka a teraz staramy się od około 6 miesięcy

No kochanie-no to co Ty gadasz o starosci??? Tymabardziej ze masz juz jednego bobasa, wiec potwierdzenie tego, ze dzieci miec mozesz!:tak:...teraz tez z rodzenswtem dla niego sie uda-trzymam kciuki!;-)

Jutro kupię "bobo-test" (o ile taki się znajdzie) i we wtorek rano zrobię. Nie wiem, co mam myśleć, więc staram się za bardzo nie wymyślać :no: Dół brzucha nadal pobolewa, tak falami, dokladnie są to skurcze jak na @, tyle, że jej wciąż nie ma?! Cały dzień jestem dziś znużona, a pod oczami mam charakterystyczne sinawe cienie (takie jak zwykle na @) Mierzę od paru dni temperaturę /tym razem o stałej porze rano, termometrem ze słupkiem, w pochwie) i utrzymuje się 36,9. Nie mogę z tego jednak wyciągać wniosków, bo jak wiesz, moje wcześniejsze praktyki pomiarowe były dość nieścisłe i nawet błędne. No, więc sobie jeszcze czekam, zdrowo żyję i nawet się sobie sama dziwię, że nie nakręcam się za bardzo!!

Alisa79-a dlaczego z testu nic nie wyniklo...? wyszedl na tak czy na nie, czy jak? Kochanie z twoich objawow wynika, ze jest duza sznasa na fasoleczke...kto wie, kto wie... w kazdym razie-poluj na ten bobotest-podobno jest jednym ze skuteczniejszych -tzn. najwiarygodniejszych - i chwal nam sie jutro dwoma kreskami! Trzymam kiuckaski:-)

wlasnie wzielam zobaczymy co z tego bedzie..

No i jak Nektarynko-jak sie czujesz po tym clo...? Buziaki!

no raczej tak bo nie chce iść na komisję z ZUSu, pójdę od 10 tygodnia, żeby mieć spokój ze Zusem

dziewczyny dzięki za wsparcie i sorki że mnie nie było ale normalnie nie miałam siły przez tą piranię:-D

a mam takie pytanie bo ze studiów mam ćwiczenia tylko, że to jest wyjazd do Berlina i to autobusem więc sama podróż w jedna stronę ok 12 godzin trochę się boję o dzidzię i co robić?? złożyłam do dziekana podanie żeby mnie zwolnił i jutro mam rozmowę i stwierdziłam,że wezmę o gin zaświadczenie, więc jutro mam pierwsze usg (jeśli mnie przyjmie bez terminu, bo wizytę mam za tydzień):confused:

Sylwka-ja tam na twopim miejscu bym sie nie bala zusu i od razu szla na L4 jakbym miala byc w pracy z takim szefem-idiotą!...w ciaży nie maja podstaw zeby ci jakies klopoty robic, a jak pojdzies na komisje-z duzym juz brzuszkiem-to nie musisz udawac ze jestes w ciazy bo sami zobacza. Wiem ze dla kobiet w ciazy sa raczej laskawi i nie robia z reguly problemu...
A z wyjazdem do Niemiec-zgdazam siez dzieczynami-popytaj ginka...ja bylabym ostrozna i chyhba staralabym sie wymigac od takiego wyjazdu-bo 12 godzin autobusem daje mocno w doopcie:tak:

Czesc dziewczeta, u mnie nadal brak @, to juz 36 dc, planuje we wtorek testowac... przydadza sie Wasze kciuki ;-)
...

Olapop-zacisniete moje kciukasy mocno za Twoj wtorkowy tescik!!! pachnie mi tu wiosennie fasolką!:-):tak::-)

Oj ja tak narzekałam ze nie mam mdłości i że to coś złego a teraz jest mi meeeeeeeega niedobrze:-:)-:)-(

Kasiu-biedacwto Ty moje kochane! Wyprobuj erbatke z imbirem-sa takie juz gotowe smakowe, ale i tak najlepsze efekty daje plasterek swiezego imbiru wrzucony do zwyklej herbatki i zalany wrzatkiem...moze pomoze...o-i rym mi sie trafil:-D:szok::-D

hej dziewczyny!pisalam na tym watku jakis czas temu...niestety zaczelyscie tyle pisac ze nie dalam rady nadrobic hehe...otoz mialam dzis dostac @ ale nie dostalam zrobilam test i mam dwie kreseczki w prawdzie jedna bladziutka ale jest hehe...bardzo sie ciesze:)tylko jak narazie nie mam zadnych objawowo ciazy..ani cyce nie urosly,nawet brzuch mniej boli niz przy zwyklej @...:)
pozdrawiam was wszystkie

Gieoska-GRATULUJE!!!! SPOKOJNYCH MIESIECY Z FASOLKA POD SERDUSZKIEM KOCHANIE!

PS. SPIESZCIE SIE BO JA ZAKLEPUJE MAJ! :-D:-D:-D:-D

Eve-ja tez!!!!!

hej, witam z rana..... ja wciąż mam mega chandre..... @ nadal nie ma... ale teraz to juz i cycki mnie nie bolą i brzuch nie boli i nic nie czuje.....:zawstydzona/y:

Marzenixx -moze ten nastroj to taki spadek formy fasolkowy...? Kochanie-popatrz za okno-slonko ladnie swieci , idzie wiosna...usmiechnij sie- bo wiesz...fasolek nie chce miec smutnej mamusi!!! A kto wie, kto wie...czy juz sie maly nie czai?
Sciskam Cie mocno! :-)

Ok dziewczynki-uciekam tymaczasem do lekarza, papapaki-udanego tygodnia!

Witajcie dziewczyny weszlam na ta strone przez przez przypadek siedze na zupelnie innej ale bardzo mnie zainteresowalo to co piszecie zdazylam tylko jedna strone przeczytac ale wiecie co napisze narazie tylko tyle ze mam 36 lat i rocznego syna !!!!!przez 13-14 lat bardzo intensywnie sie staralam szpital co msc zastrzyki itd.koszmar nikomu tego nie zycze ale moj synus zostal poczety bez lekarzy ,nigdy wiecej juz im nie zaufam !!!!!:no::no::no:
jesli ktoras z was jakies podobne przezycie i pytania to napisze wam i odp na jakies pytania jak sa.....:-D

Witajcie dziewczyny weszlam na ta strone przez przez przypadek siedze na zupelnie innej ale bardzo mnie zainteresowalo to co piszecie zdazylam tylko jedna strone przeczytac ale wiecie co napisze narazie tylko tyle ze mam 36 lat i rocznego syna !!!!!przez 13-14 lat bardzo intensywnie sie staralam szpital co msc zastrzyki itd.koszmar nikomu tego nie zycze ale moj synus zostal poczety bez lekarzy ,nigdy wiecej juz im nie zaufam !!!!!:no::no::no:
jesli ktoras z was jakies podobne przezycie i pytania to napisze wam i odp na jakies pytania jak sa.....:-D

hej opisz swoja historie bo bardzo mnie zaciekawilas,14 lat to sporo czasu.....a jednak Wam sie udalo..! gratuluje!!
czy ktoras z Was wie moze co u MARTYNKI222 bo miala miec inseminacje w sobote lub w piatek i sie nie odzywa.....POZDRAWIAM WSZYSTKIE!

Witam poniedziałkowo, marcowo i całkiem słonecznie wszystkie :tak:
Nie wiem jak u was bo u mnie zimno, ale mimo wszytsko czuję jakoś wiosnę w powietrzu :-D
Tyle skrobiecie że jak codzinnie się przez to przebije to już nawet nie wiem co mam napisać taka jestem zagubiona :-D:-D

Widzę że ostatnio pojawiła się Nieniuś ...popatrzyłam na jej suwaczek iii ..... już tak mało czasu zostało do końca :-D kurczę jakie to dziwne wrażenie tak z boku hehe że jeszcze niedawno był sam początek a zaraz pewnie zobaczymy zdjęcia dzidzi :tak::tak:
Tikanis cio tam u Ciebie? Jak się czujesz? Jak Kubuś? Mocno kopie? ;-)
Marzenixx nie smutaj się ;-)będzię dobrze;-) i pewnie dzidzia też niedłgo przyjdzie :tak::tak:
Kinguś jak WY się czujecie??;-)
Lilu gdzie się podziewasz?? Dawno Cię tu nie widziałam?? Co słychać? Wszystko się ułożyło?? Mam nadzieję że tak :tak:
Eve widzę że badanka porobione więc już prawie.... do biegu gotowi ...START!!! :-D:-D:-D
A co u Julitki??
Gdzie się podziewa Imagination??

Witam i pozdrawiam wszystkie nowe staraczki :tak:
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym :tak::tak:
Buziaki ;**********

reklama
no nareszcie sie zrechabilitowalas! :-D:rofl2: wybaczam spiznienie! :-D
fiuu kamień spadł z serca;-)

pozdrawiam was wszystkie
Jeszcze raz spokojnych 9 miesiecy żtcze:-)

No i jak Nektarynko-jak sie czujesz po tym clo...? Buziaki!

Ok dziewczynki-uciekam tymaczasem do lekarza, papapaki-udanego tygodnia!
w smie dobrze.. wczoraj troszke miałam wzdęcia przed smen ale to chyba dlatego ze jabłek za duzo zjadłam.. nie moge powiedziec ze to przez clo.. poza tym bardzo dobrze zobaczymy co dalej będzie.. napisz co tam u lekarza:-)

napisz kochana jak Ci się to udało.. opisz swoją historie, bardzo mnie zaciekawiłaś.. i jeszcze pewnie lekarze mówili cuda się zdarzają.. ciesze się Twoim szczęściem:-)

Do góry