reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam :-)

U mnie dzisiaj piękne słońce od rana :tak: Życzę wam takiego samego, niech się jeszcze tylko ciepło zrobi, bo ja już wiosnę czuję :rofl2::rofl2::rofl2:
Do tego jak odebrałam pocztę okazało się, że wczoraj ktoś kupił odemnie wózek na allegro :-D

Ja tez bym chciala taka sesje ale chyba poczekam z Tym az Laura bedzie bardziej posluszna :))zacznie tam biegac i tyle bedzie z sesji:-D

No i właśnie z tego biegana najfajniejsze zdjęcia :tak:Ta fotka mojej niuni jak leży i podpiera rączkami główkę( jest na NK) to myślicie, że jak powstała :-D

u nas sie nie daje prezentów na wielkanoc:szok:
najzwyzej malowane jajka:-):rofl2:

My też nie dajemy prezentów na Wielkanoc. Babcie oczywiście coś tam dadzą, ale na tym koniec :tak::rofl2:

ello

No to zescie sie wczoraj dlugo zegnaly :))

Laura spi w swoim lozeczku ma plaska poduszke ale zawsze tak sie kreci i iwerci ze poduszka lezy gdzies obok a ona spi na plaskim.Od urodzenia kladlam ja na materacu a po roku dalam plaska poduszke ktorej Ona nie uzywa:-D:-D

Ja jak sprzatam tez lubie miec muze wlaczona ale jak czasami Lali marudzi to wlacze jej bajke:baffled:

Patrysia milego czytania
Luna kto wczesnie wstaje temu.....
Dowikla ja dzis szleje z praniem :)mozesz potem do mnie wpasc poprasowac:-)

Pogoda pochmurna :(

mama Helenki no to fajnie ze przy takich szlenstwach wyszlo tak swietne zdjecie:tak:

Wiktoria pytalas o Weidera to sa cwiczenia na brzuch Meczace ale bardzo dobre, faktycznie pomagaja:tak:

Co Wy tak z ta waga:baffled: az sie poszlam zwazyc:-Ddobrze ze naczczo to zawsze troszke mniej heheheheh

MAMA HELENKI
Gratuluje sprzedania wozka:tak::tak::tak:
My tez wybieramy sie na profesjonalna sesje fotograficzna ale jakos nie mozemy dojsc
ANKA
Bo juz sie pojawily:-DAle od rana ich nie bylo
Ile wazysz:confused:
Ja tez musze sie zwazyc ale padla mi bateria w wadze:szok:

A mi ten wozek maclaren ktos sprzatnal sprzed nosa:szok:No to upatrzylam sobie taki bebe confort i wczoraj tez ktos mi go sprzatnal:angry::angry::angry:To jest chyba znak ze musze je wozic w tym ciezkim:szok::-D

Wlasnie zadzwonilam do szpitala w ktorym Wiktoria miala robiona gastroskopie zeby sie dowiedziec czy sa wyniki badania histopatologicznego:tak:A ta franca ze w sprawie wynikow mam zadzwonic miedzy godzina 12 a 14:szok:Jakby mi nie mogla powiedziec czy sa czy nie ma:szok::angry:
I tak odbiore je w srode jak pojade na gastroskopie z Klaudia

reklama
Witam się i ja.
Za oknem słoneczko,coś czuje że będzie dziś cieplusio.
Moja gwiazda obudziła się dziś o 4.50 chciała się bawić-masakra.:szok: wiem że o 6.00 jeszcze nie spała,potem zasnęła ale nie wiem o której bo ja padłam wcześniej przed nią.No i spaliśmy przez to do 9.00.:tak:

A teraz Oliwcia bawi sie klockami, no a ja zbieram sie wszystko ogarnąć.

Do góry