reklama

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam :-)
U mnie dzisiaj piękne słońce od rana Życzę wam takiego samego, niech się jeszcze tylko ciepło zrobi, bo ja już wiosnę czuję
 Życzę wam takiego samego, niech się jeszcze tylko ciepło zrobi, bo ja już wiosnę czuję 

Do tego jak odebrałam pocztę okazało się, że wczoraj ktoś kupił odemnie wózek na allegro
No i właśnie z tego biegana najfajniejsze zdjęcia Ta fotka mojej niuni jak leży i podpiera rączkami główkę( jest na NK) to myślicie, że jak powstała
Ta fotka mojej niuni jak leży i podpiera rączkami główkę( jest na NK) to myślicie, że jak powstała 
My też nie dajemy prezentów na Wielkanoc. Babcie oczywiście coś tam dadzą, ale na tym koniec

U mnie dzisiaj piękne słońce od rana
 Życzę wam takiego samego, niech się jeszcze tylko ciepło zrobi, bo ja już wiosnę czuję

Do tego jak odebrałam pocztę okazało się, że wczoraj ktoś kupił odemnie wózek na allegro

Ja tez bym chciala taka sesje ale chyba poczekam z Tym az Laura bedzie bardziej posluszna)zacznie tam biegac i tyle bedzie z sesji

No i właśnie z tego biegana najfajniejsze zdjęcia
 Ta fotka mojej niuni jak leży i podpiera rączkami główkę( jest na NK) to myślicie, że jak powstała
u nas sie nie daje prezentów na wielkanoc
najzwyzej malowane jajka:-)
My też nie dajemy prezentów na Wielkanoc. Babcie oczywiście coś tam dadzą, ale na tym koniec

anka26_x_07
Mama Laury :)
ello
No to zescie sie wczoraj dlugo zegnaly )
)
Laura spi w swoim lozeczku ma plaska poduszke ale zawsze tak sie kreci i iwerci ze poduszka lezy gdzies obok a ona spi na plaskim.Od urodzenia kladlam ja na materacu a po roku dalam plaska poduszke ktorej Ona nie uzywa

Ja jak sprzatam tez lubie miec muze wlaczona ale jak czasami Lali marudzi to wlacze jej bajke
Patrysia milego czytania
Luna kto wczesnie wstaje temu.....
Dowikla ja dzis szleje z praniem mozesz potem do mnie wpasc poprasowac:-)
mozesz potem do mnie wpasc poprasowac:-)
Pogoda pochmurna

No to zescie sie wczoraj dlugo zegnaly
Laura spi w swoim lozeczku ma plaska poduszke ale zawsze tak sie kreci i iwerci ze poduszka lezy gdzies obok a ona spi na plaskim.Od urodzenia kladlam ja na materacu a po roku dalam plaska poduszke ktorej Ona nie uzywa

Ja jak sprzatam tez lubie miec muze wlaczona ale jak czasami Lali marudzi to wlacze jej bajke

Patrysia milego czytania
Luna kto wczesnie wstaje temu.....
Dowikla ja dzis szleje z praniem
Pogoda pochmurna
anka26_x_07
mama Helenki no to fajnie ze przy takich szlenstwach wyszlo tak swietne zdjecie
Wiktoria pytalas o Weidera to sa cwiczenia na brzuch Meczace ale bardzo dobre, faktycznie pomagaja
Co Wy tak z ta waga az sie poszlam zwazyc
 az sie poszlam zwazyc dobrze ze naczczo to zawsze troszke mniej heheheheh
dobrze ze naczczo to zawsze troszke mniej heheheheh

Wiktoria pytalas o Weidera to sa cwiczenia na brzuch Meczace ale bardzo dobre, faktycznie pomagaja

Co Wy tak z ta waga
 az sie poszlam zwazyc
 az sie poszlam zwazyc dobrze ze naczczo to zawsze troszke mniej heheheheh
dobrze ze naczczo to zawsze troszke mniej hehehehehanka26_x_07
Cholercia
Gdzie sa moje suwaczki
ja je widze
MAMA HELENKI
Gratuluje sprzedania wozka

My tez wybieramy sie na profesjonalna sesje fotograficzna ale jakos nie mozemy dojsc
ANKA
Bo juz sie pojawily Ale od rana ich nie bylo
Ale od rana ich nie bylo
Ile wazysz
Ja tez musze sie zwazyc ale padla mi bateria w wadze

Gratuluje sprzedania wozka

My tez wybieramy sie na profesjonalna sesje fotograficzna ale jakos nie mozemy dojsc
ANKA
Bo juz sie pojawily
 Ale od rana ich nie bylo
Ale od rana ich nie byloIle wazysz

Ja tez musze sie zwazyc ale padla mi bateria w wadze

anka26_x_07
ide zupke wstawic  )bo pisze sama po sobie Moze jak wroce cos bedzie do czytania
)bo pisze sama po sobie Moze jak wroce cos bedzie do czytania  )
)

Wlasnie zadzwonilam do szpitala w ktorym Wiktoria miala robiona gastroskopie zeby sie dowiedziec czy sa wyniki badania histopatologicznego A ta franca ze w sprawie wynikow mam zadzwonic miedzy godzina 12 a 14
A ta franca ze w sprawie wynikow mam zadzwonic miedzy godzina 12 a 14 Jakby mi nie mogla powiedziec czy sa czy nie ma
Jakby mi nie mogla powiedziec czy sa czy nie ma

I tak odbiore je w srode jak pojade na gastroskopie z Klaudia

A ta franca ze w sprawie wynikow mam zadzwonic miedzy godzina 12 a 14
A ta franca ze w sprawie wynikow mam zadzwonic miedzy godzina 12 a 14 Jakby mi nie mogla powiedziec czy sa czy nie ma
Jakby mi nie mogla powiedziec czy sa czy nie ma

I tak odbiore je w srode jak pojade na gastroskopie z Klaudia
reklama

Witam się i ja.
Za oknem słoneczko,coś czuje że będzie dziś cieplusio.
Moja gwiazda obudziła się dziś o 4.50 chciała się bawić-masakra. wiem że o 6.00 jeszcze nie spała,potem zasnęła ale nie wiem o której bo ja padłam wcześniej przed nią.No i spaliśmy przez to do 9.00.
 wiem że o 6.00 jeszcze nie spała,potem zasnęła ale nie wiem o której bo ja padłam wcześniej przed nią.No i spaliśmy przez to do 9.00.
A teraz Oliwcia bawi sie klockami, no a ja zbieram sie wszystko ogarnąć.

Za oknem słoneczko,coś czuje że będzie dziś cieplusio.
Moja gwiazda obudziła się dziś o 4.50 chciała się bawić-masakra.
 wiem że o 6.00 jeszcze nie spała,potem zasnęła ale nie wiem o której bo ja padłam wcześniej przed nią.No i spaliśmy przez to do 9.00.
A teraz Oliwcia bawi sie klockami, no a ja zbieram sie wszystko ogarnąć.

Podziel się: