Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W dodatku wcale na razie nie śmierdzi i nie muszę się do mamy przenosić 
Marzą mi się owoce: truskawki też ;-) i śliwki i czereśnie i arbuzy. I świeże warzywa - prawdziwe, a nie zimowe pomidory, ogórki, cukinie - mam nadzieję, że mi to wszystko w czerwcu nie przejdzie ;-)

), bo skóra nie nadążyła za resztą ;-) Wtedy cały czas się smarowałam. Teraz też sobie w końcu cos kupię - ale to podobno i tak bardziej zależy od skłonności i czasem rozstępy pojawiają się mimo smarowania. Ale zawsze dobrze móc powiedzieć, że zrobiło się wszystko co można było, żeby zapobiec 
A ja wlasnie wrocilam ze szpitalaodezwe sie potem niewiadomo czy donosze ciaze
![]()
już mozna rozpoznać płeć? Ja chyba wolę na razie nie wiedzieć bo na razie jest zbyt duże prawdopodobieństwo pomyłki, wolę się nie nastawiać.
. Jakoś tak w domu szybciej czas mi leci i obiadek sobie pyszny ugotuje, na necie posiedze ( w pracy tez mogę oczywiście), i zawsze kogoś odwiedze. A tak do 18ej to ciągnie się niemiłosiernie. Za to później tak maj-październik mamy urwanie głowy i wtedy nie ma mowy o nudach
.