reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Alisa

Gdzie sie kobieto podziewasz ? Bo ja o Twoim tesciorze mysle, ze Ty nic nie gadasz

Hanka
Jak tam wczorajsze balamucenie mezusia ? Mam nadzieje ze mialas ubaw:)

reklama
Witam po przerwie!

Cześć Dziewczyny!

Zajrzałam do was aby trochę poczytać bo mam dość leżenia w łóżku, ale czuję się fatalnie.

Asiucha - zdrowiej szybko:tak: a co do fasolki - jeżeli to etap zagnieżdżania to jest szansa, że przetrzyma tą dawkę leków
a tak swoją drogą - tak ładnie się marzec zaczął fasolkami a teraz jakieś fatum chorobowe:no:
limit na choroby w marcu wyczerpany:wściekła/y:

Pipki, bo Wy sie nie cieszycie, ze beda miala badania :-p:sorry2:

Kaprycha - jak możesz myśleć, że się nie cieszymy:wściekła/y: Bardzo się cieszę!!!:tak::tak::tak::-):-):-):-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

brzuch mnie zaczyna coraz mocniej pobolewac....
Marzenixx - dziewczyny mają rację - sama wiesz:tak: za późno o tej godzinie na mierzenie

No właśnie dlatego nie panikować proszę mi tutaj!

Mama ma za miesiąc 50-te urodziny, co myślicie o prezencie:

Niunia - prezent super pomysł ale ten pomysł Katarzynki dodatkowo - mnie się podoba:tak:

Marzenixxx

Popieram te wypowiedzi z tempka. Jesli rano mialas 36.6. to jest jedyne na co mozesz patrzec. Powiem Ci, ze u mnie w ciagu dnia tempka skacze czasem mocno - od 36.2 do 37.0. Wiec nie ma co patrzec na tempke w ciagu dnia - tylko rano. I faktycznie 36.6. to troche malo jesli mowimy o bejbiku, no ale nie niemozliwe

Hej dziewuszki!!!

ja tez caly czas myslę gdzie Alisa...

Dopiero jutro odbieram Bete , byłam przed chwila u p. Ginekolog tak w sumie po porade odnosnie luteiny bo podobno pomaga , a Ona mi na to ,że nie przepisuje bo jak fasoleczka słaba to po co mi póxniej takie kalectwo! no tak sie zdenerwowałam , co za kobieta jakim prawem moze takl mówic ! co zakobieta, nie dosc ,że tyle kobiet sie stara to ona zamiast pomóc to takie coś:szok:

A moze któras przyjmowała luteine albo cos podobnego?

Buziaki dziewczynki kochane

A dzisiejszy test super rowne 2 kreski coraz mocniejsze:)))));-),wiec nadzieja jest!

Hej dziewuszki!!!

Dopiero jutro odbieram Bete , byłam przed chwila u p. Ginekolog tak w sumie po porade odnosnie luteiny bo podobno pomaga , a Ona mi na to ,że nie przepisuje bo jak fasoleczka słaba to po co mi póxniej takie kalectwo! no tak sie zdenerwowałam , co za kobieta jakim prawem moze takl mówic ! co zakobieta, nie dosc ,że tyle kobiet sie stara to ona zamiast pomóc to takie coś:szok:

A moze któras przyjmowała luteine albo cos podobnego?

Buziaki dziewczynki kochane

A dzisiejszy test super rowne 2 kreski coraz mocniejsze:)))));-),wiec nadzieja jest!

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

JAK ONA SMIAŁA TAK POWIEDZIEĆ!!!!! Mogła inaczej wyartykułować swoje myśli, bardziej taktownie!!!!!!!! MAŁPA

Hej dziewuszki!!!

Martuśka - co to za lekarka:wściekła/y: ja nie brałam luteiny, ale teraz pzrepisują to lekarze w początkach ciąży profilaktycznie - a co powiedziała na dwie kreseczki?

jak zwykle dziewczyny mialyscie racje wlasnie dostalam @@@@ :wściekła/y: brzuch mnie boli strasznie , juz dawno tak nie bolal.....

CZyli marzec dla Ciebie nie jest zbyt szczęśliwy - najpierw praca teraz @ - Marzenixx potem może już być tylko lepiej - głowa do góry:tak:

hej dziewczyny ;-)
ja dalej nie mam @, test wyszedl negatywny...
i zwolnili mnie dzis z pracy:-( także u mnie tydzien niezle sie zaczął....

Wywalili tak po prostu?????

troche mnie zaskoczyli wiec podpisalam za porozumieniem stron na wniosek pracownika...:-(podejrzewam ze zle zrobilam..... a moze ktoras moze mi pomoc?bo ja sie za bardzo na tym nie znam.... mojego meza ksiegowa ma mi wszystko wylicz zeby mnie nie oszukali, ale moze ktoras z was sie natym zna? bylabym bardzo wdzieczna..... wyglada u mnie to tak:

Bardzo źle że to podpisałaś ale skoro jutro mają ci to zmienić to oby się wszystko udało!

Hej dziewuszki!!!

Ale ci powiedziała, co to za lekarz? Z góry zakłąda że fasolka jest słaba? Nie do pomyslenia! :crazy:

Ja dalej sięmęcze chora, mam już dość, strasznie mnie bolą płuca jak kaszle i coś tam mi się odrywa. Marzę aby wyzdrowieć, nienawidze być chora bo jestem wtedy nie do życia i tak marudna że szok.

A gdzie te nasze testowaczki się podziały?

reklama
CZyli marzec dla Ciebie nie jest zbyt szczęśliwy - najpierw praca teraz @ - Marzenixx potem może już być tylko lepiej - głowa do góry:tak:
no to prawda, nie zaszczęśliwie sie zaczął dla mnie ten miesiąc... ale coz.. takie zycie... zaraz pryzjedzie moj kochany mężulek i winko mi kupi, moze lepiej mi sie zrobi.....

Do góry