reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

WITAM!

Płuca mnie bolą i mam gila do pępka ale postanowiłam do was zajrzeć i cosik napisać.
Skąd ty te teksty bierzesz, uśmiałam się jak nic!
Napisz chętnie poczytam!

Kuruj się laska.

To nie mój tekst tylko tego wariata co mnie zapładnia.

Napiszę ci wszystko na prywatnym żeby dziewczyn nie zanudzać. Napisze ci jutro bo byłam tak podniecona tymi pęcherzykami że zapomniałam wziąć wyników z auta a mój dzisiaj wziął auto do roboty.

reklama
Zrobiłam test owulacyjny. Niby są dwie kreski ale jedna strasznie słaba prawie niewidoczna. Wczoraj miały tą samą intensywność koloru.
Czyli można sądzić, że dzisiaj mam owulację??????
W poniedziałek było negatywnie, wczoraj pozytywnie a dzisiaj można to zaliczyć do negatywnego bo tak jasna ta kreska.

Qurwa mać mam nadzieję, że trafiliśmy.

Kuruj się laska.

To nie mój tekst tylko tego wariata co mnie zapładnia.

Napiszę ci wszystko na prywatnym żeby dziewczyn nie zanudzać. Napisze ci jutro bo byłam tak podniecona tymi pęcherzykami że zapomniałam wziąć wyników z auta a mój dzisiaj wziął auto do roboty.

Hania ty się teraz na pęcherzykach skupiaj, napiszesz jak bedziesz miałą czas, ja bym za takie pęcherzyki dużo oddała! :-D

Na pewno twój góral się wstrzelił i fasolka będzie na 100% jaci to mówię.

Hania ty się teraz na pęcherzykach skupiaj, napiszesz jak bedziesz miałą czas, ja bym za takie pęcherzyki dużo oddała! :-D

Na pewno twój góral się wstrzelił i fasolka będzie na 100% jaci to mówię.

To były moje pierwsze pęcherzyki od wielu miesięcy które dohodowałam a to wszystko dzięki 3 tabletkom clo dziennie.

Na razie się nie podniecam. A najbardziej to mam ochotę na piwo tak mi się chce że masakra.

Zrobiłam test owulacyjny. Niby są dwie kreski ale jedna strasznie słaba prawie niewidoczna. Wczoraj miały tą samą intensywność koloru.
Czyli można sądzić, że dzisiaj mam owulację??????
W poniedziałek było negatywnie, wczoraj pozytywnie a dzisiaj można to zaliczyć do negatywnego bo tak jasna ta kreska.

Qurwa mać mam nadzieję, że trafiliśmy.

A kiedy byly 2 tego samego koloru ??? bo jak wychodzi pozytywny naczy 2 kreski takie same badz testowa ciemniejsza to od tego momentu za 24-36h jest owu, ja mialam taki test 17dc i tylko wtedy bylo przytulanko, potem 18dc nadal byly II krechy ale juz nie bylo a 19dc byl juz negatywny i skoczyla tempka wiec wiedzialam ze jest po owu

A kiedy byly 2 tego samego koloru ??? bo jak wychodzi pozytywny naczy 2 kreski takie same badz testowa ciemniejsza to od tego momentu za 24-36h jest owu, ja mialam taki test 17dc i tylko wtedy bylo przytulanko, potem 18dc nadal byly II krechy ale juz nie bylo a 19dc byl juz negatywny i skoczyla tempka wiec wiedzialam ze jest po owu

11dc (sobota) - negatywny - sex wieczorem
12dc (niedziela) - negatywny
13dc (poniedziałek - negatywny - 3 pęcherzyki + pregnyl dostałam - sex wieczorem
14dc (wtorek) - pozytywny - dwie takie same kreski
15dc (dziś) - niby dwie ale ta jedna tak słaba, że prawie jej nie widać. - sex w poludnie

Witam ponownie!

Widzę, że się działo:-):-):rofl2::rofl2::-D:-D

Hanka - trzymam kciuki, żeby się okazało, że nie na darmo ten Twój Demon jeździł z tej pracy w południe - a jutro popraw na wszelki wypadek:tak:
pomysł z papryką wypróbuję - babcie zawsze mają swoje sekretne przepisy na wszystko:-)

Asiucha - zdrowiej, trzymaj się cieplutko:tak:

Hania trzymam kciuki aby wyszła fasolka.
Moje pęcherzyki są za małe, zwykle koło 12 dc mam je wielkości 10 mm a na monitoring idę dopiero w kwietniu aby zabaczyć czy rosną prawidłowo bo na razie leki biorę, ja na Dostinexie jestem.

11dc (sobota) - negatywny - sex wieczorem
12dc (niedziela) - negatywny
13dc (poniedziałek - negatywny - 3 pęcherzyki + pregnyl dostałam - sex wieczorem
14dc (wtorek) - pozytywny - dwie takie same kreski
15dc (dziś) - niby dwie ale ta jedna tak słaba, że prawie jej nie widać. - sex w poludnie

Oj to napewno nie przegapilas :)) ja porownujac do Twojego przypadku mialam sex tylko wg Twojego cyklu 14 dc i potme juz nic mimo ze byly nadal II krechy a Ty mialas jeszcze dzis :) na wszelki jeszcze jutro i wystarczy :) szkoda ze temki nie mierzysz wiecej bym powiedziala ... mysle ze b. dobrze trafilas i owu jest dzis badz za jakies 12 h wiec jeszcze jutro na wszelki i tyle, jak kreska slaba to juz po ptokach ale jutro dla spokoju zrob jeszcze test ;)) Trzymam kciuki

reklama
Wiem, że wtopiłam nie mierząc temperatury, najwyżej od przyszlego cyklu zaczne mierzyć.
Idę do sklepu bo tak mi sie chce piwa że nie wytrzymam, kupie sobie jakies bezalkoholowe.

Do góry