reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesc dziewczyny nie było mnie cały dzień normalnie:szok::szok::szok:ale naprodukowałyście postów:-Dsporo do czytania zaczełam czytać ale zrezygnowałam bo strasznie długo bym musiała czytać a wole z wami na bieżąco popisać a jak będe mieć więcej wolnego to będe czytać tamte.Mam tylko nadzieje że sie nie obrazicie za to moje nieczytanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Moje dzieciaczki już spią.A widziałam zdjęcia waszych pociech śliczne dzieciaczki.A któras z was kupiła maść cebulową tylko nie wiem która a chciałam sie zapytać jak sie sprawuje bo mi już pomaga skura na brzuchu jest gładka jak pupa niemowlęcia:-D:-D:-D:-D

A ja obie dzisiaj kupilam nowy balsam do ciala garniera do przesuszonej skory i serum ujedrniajace do biustu:tak:Moze mi pomoze:-);-)
WIKTORIA
Tym razem wybaczymy Tobie nieczytanie;-)Ale poprwa sie kobieto;-):-)

reklama
Wiktoria skoro to tak dobrze dziala to ja mojemu napisze zeby mi kupil te masc :))

Joe serialowa to moze nie bo w sumie to tylko ten film ogladam ale dzis leci You can dance:rofl2: a to lubie :))Mozna sie posmiac:-D:-D

Mama Helenki no to super!! Dalyscie sobie rade a szczegolnie Helcia:rofl2:

Do góry