reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Właśnie kurier przywiózł zabawkę Oliwce,tą co kupiłam na allegro książeczkę rymowankę Fisher Price.Oliwka cały czas z nią chodzi.Jest zadowolona :tak::tak::tak:
fajna ta zabawka.

A Oliwka coś dziś się za słodycze łapie a tak niedawno ją chwaliłam że słodyczy nie lubi :-D:-D:-D:-D:-D chyba się do czekolady przekonała :-)

Fajnie ze zabawka okazala sie dla Oliwci interesujaca :) a co do slodyczy:-D nie chwal dnia przed zachodem slonca:-D:-DU nas tez tak bylo nie martw sie teraz bedzie czesciej za slodkie lapala.
Laura dzis ze slodyczy dostala kinder kanapke:rofl2:

Laura na nocniku zawolala siku to ja posadzilam zaraz idzie do lozeczka i koniec dla niej dnia
Ja nieyspana jestem i na dodatek juz zmeczpona a jescze mam co robic :) ale dam rade :D
Najpierw Na wspolnej ogladne:-D

reklama
Joanna wy mu nie proponujcie tylko KAŻCIE poczytać ,potem go odpytajcie z tego co czytał jak nie to niech czyta drugi raz, aż będzie wiedział co czyta ,niech płacze marudzi jacy wy jesteście niedobrzy ,przecież i tak to robi....krzywda mu się działa nie będzie ,a sie czymś zajmie ,ja tak robię z Klaudią tzn ,teraZ jak się smęcić zaczyna i ja jej powiem: idz poczytaj to idzie i nie dyskutuje ,albo składa propozycję na coś innego(nie lubi czytać)I TO NAPRAWDE DZIAŁA.:-)
właśnie KAŻCIE jak kazalismy to dostał takiej histeri az zwymiotował :szok:

a tej ikei to wam zazdroszcze mją takie fajne rzeczy:tak::tak::tak::tak: a u mnie ikei nie ma najbliższa poznań wrocław:szok::szok::szok:a pojemniki świetne i super bo można jeden na drugim układać a to zawsze oszczędność miejsca:tak:
W Ostrowie też niema Ikei, więc co najwyżej mogę sobie pooglądać w internecie ich asortyment...:baffled:
A te pudełka rzeczywiście fajna rzecz:tak::-)

Joanna a moze zapiscie syna na jakies zajecia poza lekcyjne- mzoe na jakis jezyk obcy albo obciaz go obowiazkami w domu:baffled:

Laura juz w lozeczku ja ogladam film wpadlam w reklamie:-D

Ja tez ogladam Na wspolnej a pozniej W11.Male szaleja,bo w dzien spaly dluuugo i zjadly pozniej mega duzo obiadu:szok::-):-):-)
A jaki mam syf,oj wszystko na podłodze

Anka, to ty również jesteś taka serialowa kobietka;-):-). Miłego oglądania...

A mnie co chwila internet siada i już powoli mam tego dosyć:no::crazy:.
Dzieci śpią, mam chwilkę wolnego czasu, a tu klops: zawiesza się połączenie...:rofl2:

reklama
Do góry