reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie!
Cześć:-)
Pewnie, że pamiętam. Chyba lepiej powtórzyć teścik jutro rano :tak: Trzymam kciuki:-)
Jutro o 20:15 mam usg tradycyjnie proszę o kciuki:tak:
.

Kciuki zaciśnięte

kciuki zaciśnięte!!!!
Buterfly - będzie dbrze!!! już jest

mam taką nadzieję :-D

Super bylo by zafasolkowa, bo 11.03 sa urodzinki mojego M.
Mocno trzymam kciuki.

Cześć Motylku :-D dawaj tego testa!!!!! :rofl2: no juz bo sie niecierpliwie i mi kostki od trzymania kciukow bieleją! :-D:-D

bardzo dziekuję:-D

Aha-motylku-jak tescik???
Kingus-jak po wizycie-daj znac koniecznie!!!

Trzymam kciuki za wizytę.

Dziewczyny jeszcze raz wam dziękuję. Test powtórzyłam, pojawiły się dwie kreseczki ale ta druga jeszcze mniej widoczna niż wczoraj (ale był to test innej firmy). Mam ogromne nadzieje, że sie udało bo tempka rano podskoczyła do 37.3 a od owu była do 37.0.
Czekam więc jeszcze i w sobotę znów powtórzę teścik, bo nie mam możliwości zrobienia bety.

Wszystkim starającym się życzę jak najszybszego zafasolkowania :-)
Buziaki

Czesc Laseczki..

mój M oddal dzis mocz do badania jutro idziemy zbadac sobie krew tzn on bedzie badal i wyrabial karte z gr krwi a ja tylko karte.. bo moze byc konflikt chociaz raczej wątpie to moj tato ma Rh- a mama Rh+ i mi moze wyjsc + lub -... wiec jutro lub pojutrze sie dowiemy i ewentualnie w poniedzialek od razu powiadomie o tym doktorka..

Pozdrawiam
Milego wieczorku zycze

Dziewczyny jeszcze raz wam dziękuję. Test powtórzyłam, pojawiły się dwie kreseczki ale ta druga jeszcze mniej widoczna niż wczoraj (ale był to test innej firmy). Mam ogromne nadzieje, że sie udało bo tempka rano podskoczyła do 37.3 a od owu była do 37.0.
Czekam więc jeszcze i w sobotę znów powtórzę teścik, bo nie mam możliwości zrobienia bety.

Wszystkim starającym się życzę jak najszybszego zafasolkowania :-)
Buziaki

Myślę, że ważna jest też czułość testów, ktore robiłaś. Może ten ostatni test wyczuwa lepiej większą wartość stężenia gonadotropiny niż ten wcześniejszy. Trzymam kciuki!

Myślę, że ważna jest też czułość testów, ktore robiłaś. Może ten ostatni test wyczuwa lepiej większą wartość stężenia gonadotropiny niż ten wcześniejszy. Trzymam kciuki!

Testy były niby tej samej czułości. Zobaczymy co czas przyniesie
Nie wiem czy dobrze kojarzę, czy u Ciebie tez pojawiły się dwie kreseczki. Podczytywałam troszkę i tak coś sobie przypominam Twój login. Jeśli pomyliłam się to przepraszam.
Pozdrawiam serdecznie

Witajcie!

Mi nigdy nie wyszły 2 kreski nawet słabe. Trzymam kciuki za zdrową fasolkę.

Mi nigdy nie wyszły 2 kreski nawet słabe. Trzymam kciuki za zdrową fasolkę.

Myślę, że po tak intensywnych staraniach w tym miesiącu i tych pięknych pęcherzykach i Ty ujrzysz te wymarzone przez nas kreseczki. Życzę tego z całego serducha Tobie i pozostałym dziewczynom wypatrujących bociana:-D

Testy były niby tej samej czułości. Zobaczymy co czas przyniesie
Nie wiem czy dobrze kojarzę, czy u Ciebie tez pojawiły się dwie kreseczki. Podczytywałam troszkę i tak coś sobie przypominam Twój login. Jeśli pomyliłam się to przepraszam.
Pozdrawiam serdecznie

Dobrze kojarzysz :tak: Wyszły dwie przedwczoraj i dziś też, na szczęście. Piszę o tej czułości testów, bo własnie w moim przypadku różnica czułości wynosi 15. Powinnam byla zrobić dziś identyczny test, żeby móc sensownie ocenić jak zmienia się intensywność drugiej kreski. Ale co tam, zbyt naukowo chyba do tego podchodzę... ;-)

reklama
Dobrze kojarzysz :tak: Wyszły dwie przedwczoraj i dziś też, na szczęście. Piszę o tej czułości testów, bo własnie w moim przypadku różnica czułości wynosi 15. Powinnam byla zrobić dziś identyczny test, żeby móc sensownie ocenić jak zmienia się intensywność drugiej kreski. Ale co tam, zbyt naukowo chyba do tego podchodzę... ;-)

Gratuluję serdecznie :-D myślałaś juz kiedy pójść do lekarza?

Do góry