reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
WIKTORIA
A Twoj maly budzi sie jeszcze w nocy:confused:

Przeważnie budzi sie raz do jedzenia ale czasem obudzi sie i niespi przez godzine a nieraz sama go obudze jak musze go całego przebrać bo sie do sika że cały jest mokry:szok: a później nawet przy cycu nie usnie i musze go ukołysać bo inaczej płacze a nie chce obudic Martynki chociaż nie mam problemu żeby Martynka nie chciała spac w nocy ona sie nieraz przebudzi i idzie dalej spać.A teraz mi smrodzą w łóżku:-D:-D:-D

Jak raz sie budzi to chyba jeszcze nie tak zle co:confused:
Tylko rzeczywiscie szkoda zeby mial budzic Martynke
A chcesz poslac Martynke od wrzesnia do przedszkola czy bedzie z Wami w domu:confused:

Witajcie nocnie:szok:.

Moje smyki nie bardzo chcą spać, wiec postanowiłam wpaść na BB i się zameldować na nocną zmianę...

Do zobaczenia rano;-):tak::-D

reklama
A chcesz poslac Martynke od wrzesnia do przedszkola czy bedzie z Wami w domu:confused:

Narazie zostanie w domu bo i tak ja narazie do pracy nie pójde no bo Kamilek jest a pójdzie dopiero ze swojim rocznikiem do zerówki.
Dzień dobry jestem pierwsza:-D:-D
Noc mineła nam super Martynka tlko raz zapytała o smoczek ale jej powiedziałam że nie znalazłam i zasneła a rano też sie pytała i troche jaj nakłamałam że mulus pojechał na wakacje z inym mulusiem i przyjeła to spokojnie a obiecałam jej że dostanie dzisiaj odemnie prezent za to że nie bedzie już miała mulusia.Wybieram sie dzisiaj do sklepu i do apteki.Ale mamy pskudną pogode ale Tesciowo mówiła ze jest plusowa temperatura bo snieg topi.:-D

Do góry