reklama
Ja uwielbiam spacdowikla Ty spiochuja chyba od kąd jestem mężatka nie dane mi było spać do takiej godziny
![]()

Wiec poki co ciesze sie ze nie musze wstawac do pracy

wiktoria12
Mama i żona :)
Ja uwielbiam spac
Wiec poki co ciesze sie ze nie musze wstawac do pracy![]()
Święte słowa.Ja czasem wstane o 06:30 i jestem wyspana a teraz te dwa dni wstałam o 08:30

wiktoria12
WIKTORIA
A Twoj maly budzi sie jeszcze w nocy![]()
Przeważnie budzi sie raz do jedzenia ale czasem obudzi sie i niespi przez godzine a nieraz sama go obudze jak musze go całego przebrać bo sie do sika że cały jest mokry

wiktoria12
Widze że nikogo nie ma to ja też uciekam do łóżeczka Dobranoc do jutra

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie nocnie
.
Moje smyki nie bardzo chcą spać, wiec postanowiłam wpaść na BB i się zameldować na nocną zmianę...
Do zobaczenia rano;-)

Moje smyki nie bardzo chcą spać, wiec postanowiłam wpaść na BB i się zameldować na nocną zmianę...
Do zobaczenia rano;-)

reklama
wiktoria12
A chcesz poslac Martynke od wrzesnia do przedszkola czy bedzie z Wami w domu![]()
Narazie zostanie w domu bo i tak ja narazie do pracy nie pójde no bo Kamilek jest a pójdzie dopiero ze swojim rocznikiem do zerówki.
Dzień dobry jestem pierwsza

Noc mineła nam super Martynka tlko raz zapytała o smoczek ale jej powiedziałam że nie znalazłam i zasneła a rano też sie pytała i troche jaj nakłamałam że mulus pojechał na wakacje z inym mulusiem i przyjeła to spokojnie a obiecałam jej że dostanie dzisiaj odemnie prezent za to że nie bedzie już miała mulusia.Wybieram sie dzisiaj do sklepu i do apteki.Ale mamy pskudną pogode ale Tesciowo mówiła ze jest plusowa temperatura bo snieg topi.

Podziel się: