reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aż mi się nasze przypomniało.
Mieliśmy się pobrać w tym roku w sieprniu, ale jako że dowiedzieliśmy się o ciąży postanowiliśmy sprawę przyspieszyć. Smieliśmy że wszystko było z góry zaplanowane bo w ciągu trech dni mieliśmy ustaloną datę, załatwiony kościół salę i kucharki. Wesele było bardzo udane mimo że byłam wtedy w 4 miesiącu ciąży. Bawiłam się przednio. Do tej pory wracamy czasem do płyty i zdjęć.

Wesele oczywiście nie podobało się dwóm osobom, które jak zawsze muszę komuś wbić szpilę żeby się lepiej poczuć :D

reklama
witam dziewczyny:-D:-D:-D:-D
no mam nadzieje że dzisiaj komp nie będzie mi mulił znalazł sie winowajca P wgrał jakiś nowy program antywirusowy wczorj do 2 rozgryzał co tak muli i wpadł na to co to za złoczyńca i go wykasował ba nawet mnie obudził o 2.15 z pytaniem czy mam ochote z wami poklikać popatrzyłam na niego pół przytomnie i poszłam spać dalej:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wiktoria gratuluje sukcesu smoczkowego to duży sukces:tak::tak::tak::tak:no i trzymam kciuki za domek sliczny :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
my dziiaj po kontroli u pani doktor julia ok ntos już prawie ale pani doktor powiedziała że w szczecinie to jest wirus zapalenia oskrzeli że dzieci masa w szpitalach właśnie takich malutkich i to szczęscie ze małemu przechodzi bo w przeciwnym razie musiałaby go skierować do szpitala:-:)-:)-:)-( więc ciesze sie ogromniascie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dobra gonie robić obiadek dzisiaj jajko sadzone ziemniaczki i marchewka z groszkiem jak post to post:szok:

a joe alex kobieto o tej godzinie przy kompie:szok::szok::szok::szok::szok:
wiktoria przepis super zrobie takie tylko mam pytanie ryz suchy czy ugotowany?????a i czy je przed smażeniem w czymś obtaczasz????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo ja mam na takie kotleciki smaka a w sosiku pomidorowym to prawie jak gołąbki:tak::tak::tak:

MALINKA
To dobrze ze dzieciaczki juz lepiej:tak::tak::tak:No i ze Antos nie musi lezec w szpitalu

A ja na obia planuje to samo ale jako surowke to marchew z jabłkiem;-):-)
I moja Klaudia sie ucieszy bo Ona to tylko ziemniaki je:-)

Ja będę brać w czerwcu na początku. Ale to będzie małe przyjęcie u teściowej w domu. Tylko najbliższa rodzina i nikt więcej, bo niestety nas na to nie stać :-:)-:)-( a o muzykę to się martwić nie będę musiała bo teściu ma zespół który gra na weselach, ale ja takiej muzyki wręcz nienawidzę!!! Mam to po mamie. I całe szczęście że nie będzie mi grał bo bym chyba wyszła z siebie i stanęła obok :crazy:

wiktoria przepis super zrobie takie tylko mam pytanie ryz suchy czy ugotowany?????a i czy je przed smażeniem w czymś obtaczasz????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo ja mam na takie kotleciki smaka a w sosiku pomidorowym to prawie jak gołąbki:tak::tak::tak:
Ryż ugotowany.Ale o to obtaczanie to zapytam tesciowej bo ona je robiła tylko póżniej bo teraz sie położyła bo jest chora więdz póżniej napisze:tak:

Dziewczynki spia.Ja juz sie troskze najadlam:tak:
Czekalam na faceta od pradu bo o 13 mial przyjsc spisac stan licznikow i wystawic rachunek a Jego ciagle nie ma:wściekła/y:
Ja sie zaraz klade na maly 10 minutowy relaksik z okularkami zelowymi i jak mi w tym czasie zadzwoni to go chyba zabije:crazy:

Hej,fajnie Malinka że choróbska odpuszczają ,my tfu ,tfu cała zime nie chorowaliśmy (kataru małego nie liczę)Ksawek antybiotyk brał w lipcu zeszłego roku!!!!ostatnio,:-) w szoku jestem ,Klauka też coś koło tego.Ja na obiad fasolka po bretońsku z kiełbaską i wędzonką:zawstydzona/y:ja postu tylko w wigilie i przed wielkanocą przestrzegam:zawstydzona/y: zaraz idę po Ksawka do przedszkola ,a przy okazji kredek im dokupić ,jak wczoraj się wzięłam z Ksawkiem za kolorowanie to pół kredek długości 5 cm,reszta nawet normalna tylko że rysiki same wychodziły, do tego temperówki brak do grubych kredek ,a od tamperowania ogryzków mam odciski:-D:-Dzero frajdy takie malowanie,dziś to zmienię!!:-)

Dziewczynki spia.Ja juz sie troskze najadlam:tak:
Czekalam na faceta od pradu bo o 13 mial przyjsc spisac stan licznikow i wystawic rachunek a Jego ciagle nie ma:wściekła/y:
Ja sie zaraz klade na maly 10 minutowy relaksik z okularkami zelowymi i jak mi w tym czasie zadzwoni to go chyba zabije:crazy:
Dowikla bojowa kobitka z ciebie ,ale tak jeż zawsze:-):-)załóż okularki a "prądownik"przyjdzie od razu:-)

reklama
MADZIULANATASZA
Załozyłam okularki,zdazyłam je sciagnac a tego foscia nadal nie ma:no:

Ja mam kredki ładnie naostrzone i sobie stoja i stoja bi nikt nie ma ochoty nimi rysowac:-DMoim dzieciom to tylko dac gazety,nozyczki i jest cisza:-);-)

Do góry