reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzięki wiktoria jutro robie na obiad te kotleciki:tak::tak::tak::tak:
my juz po obiadku adam w szkole P próbuje drzemać julia sie bawi antocha spi a ja mam wreszcie chwilunie dla siebie i na BB:-):-)

reklama
Przeczytałam wszytsko od wczoraj.ufff....:-)
My zaliczyłysmy dzis przymusowuy spacerek,ale ze godzine wczesniej dzis to ja juz polozylam spac w domu ale i tak 2 godziny była na dworzu:-)
wypiłąm kawke i biore sie za pisanie pracy.wczoraj troche nadrobiłam.juz mam połowe.albo dopiero połowe:baffled:

Dziękuję dobrze :tak: Tylko nie wiedzieć czemu dziecię siedzi tylko po prawej stronie i mi strasznie niewygodnie :baffled: A będzie dziewczynka :tak:

Weronika tez mi sie na prawwej stronie ciagle układała i miała głowe lekko spłaszczona pozniej z prawej strony ale odpowiednie ukłądanie wszytsko naprawiło:-)

Dziewczyny czy Wam tez był na poczatku trudno żeby przyzwyczaic sie do bycia w domu wlaściwie 24 godziny na dobe??
Powiem Wam, że mam strasznego doła:-( mąż wraca z pracy ok. godziny 18, a ja jestem wtedy juz tak zmęczona że zawsze robie sobie małą drzemke do 20, pozniej kapiemy Daniela i ja znowu usypiam zeby miec siły na nocne karmienia...
wiewioreczko to normalne.ja tyle lat siedze w domu(poza 1rokiem pracy i studiami ale zaocznymi) i nieraz mam doła a powinnam byc przwyczajona:-)

Ruszamy z fundamentami na wiosnę jak tylko zrobi sie cieplej...

nie zazdroszcze:no:budowa to masakra:baffled: teraz sie okazało zę do odbioru jest potrzebne swiadectwo charakterystyki cieplnej.taki papierek właściwie do niczego nie potrzebny.kilka stron a trzebva miec na niego 1500zł!!!!!!!!!!111:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
masakra jakas!miałam sobie ze zwrotu ze skarbowego cos kupic a tu dupa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Noc mineła nam super Martynka tlko raz zapytała o smoczek ale jej powiedziałam że nie znalazłam i zasneła a rano też sie pytała i troche jaj nakłamałam że mulus pojechał na wakacje z inym mulusiem i przyjeła to spokojnie a obiecałam jej że dostanie dzisiaj odemnie prezent za to że nie bedzie już miała mulusia.Wybieram sie dzisiaj do sklepu i do apteki.Ale mamy pskudną pogode ale Tesciowo mówiła ze jest plusowa temperatura bo snieg topi.:-D[/COLOR][/FONT]
GRATULACJE DLA MARTYNKI!!!!!!!!!1

od dzisiaj wprowadzamy kubek niekapek - 3majcie kciuki:laugh2::rofl2:
*mlinka* moja ma prawie ołtora roku ale nie kuma z kubka niekapkawiec pije z butelki ze smokiem.Paulina tez z kubka nie umiała tylko od razu po butelceze szkoalnki piła.:happy:

Aż mi się nasze przypomniało.
Mieliśmy się pobrać w tym roku w sieprniu, ale jako że dowiedzieliśmy się o ciąży postanowiliśmy sprawę przyspieszyć. Smieliśmy że wszystko było z góry zaplanowane bo w ciągu trech dni mieliśmy ustaloną datę, załatwiony kościół salę i kucharki. Wesele było bardzo udane mimo że byłam wtedy w 4 miesiącu ciąży. Bawiłam się przednio. Do tej pory wracamy czasem do płyty i zdjęć.

Wesele oczywiście nie podobało się dwóm osobom, które jak zawsze muszę komuś wbić szpilę żeby się lepiej poczuć :D
Ja byłam na końcu 5 mieisica u siebie na słubie.a na weselu niezle szalałąm:-)

witam dziewczyny:-D:-D:-D:-D
no mam nadzieje że dzisiaj komp nie będzie mi mulił znalazł sie winowajca P wgrał jakiś nowy program antywirusowy wczorj do 2 rozgryzał co tak muli i wpadł na to co to za złoczyńca i go wykasował ba nawet mnie obudził o 2.15 z pytaniem czy mam ochote z wami poklikać popatrzyłam na niego pół przytomnie i poszłam spać dalej:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wiktoria gratuluje sukcesu smoczkowego to duży sukces:tak::tak::tak::tak:no i trzymam kciuki za domek sliczny :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
my dziiaj po kontroli u pani doktor julia ok ntos już prawie ale pani doktor powiedziała że w szczecinie to jest wirus zapalenia oskrzeli że dzieci masa w szpitalach właśnie takich malutkich i to szczęscie ze małemu przechodzi bo w przeciwnym razie musiałaby go skierować do szpitala:-:)-:)-:)-( więc ciesze sie ogromniascie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dobra gonie robić obiadek dzisiaj jajko sadzone ziemniaczki i marchewka z groszkiem jak post to post:szok:

a joe alex kobieto o tej godzinie przy kompie:szok::szok::szok::szok::szok:
wiktoria przepis super zrobie takie tylko mam pytanie ryz suchy czy ugotowany?????a i czy je przed smażeniem w czymś obtaczasz????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo ja mam na takie kotleciki smaka a w sosiku pomidorowym to prawie jak gołąbki:tak::tak::tak:
malinka to jak pisałam kiedys ze moja Weronika tez w tamtm roku miała wirusowe zapalenie oskrzeli i u nas szpital był pełny,bo ona mała była i tak szybko ja złapało ze musiałam tydzien w tym syfie siedziec:wściekła/y:
ale teraz słuchajcie jak w listopadzie miała trzydniówke Weronika a pozniej zapalenie uszu po tej trzydniowce,tak w grudniu miała katar 3dni tylko! i odpukac od tatej pory nic!!!!!!!11:-D:-D:-D

Ugotowalam Laurze zupke a sama zjem Donera czy jak kto woli Kebaba:-p
Za oknem wciaz pada wiec lipa ze spacerku nici:wściekła/y:
a ja mam wczorajsza zupe:-)

i dzis wychodne:-)umówiłam sie wieczorem z bratowa i kolezanka na pizze(mniejsza o diete:-D:rofl2:) i piwko.nam tez sie cos od zycia nalezy:-)

ANKA
Ja tez bym sobie zjadła kebaba:tak::tak::tak:
Moje male wlasnie wstaly tzn sie obudzil Je Dominik ledwo wszedł do domu:wściekła/y:
Wiec zaraz robie im herbatke i wstawiam ziemniaki

ANABUBA
Zazdroszcze Tobie tego wieczornego wyjscia:tak::tak::tak:
My mialysmy miec taki wypad w niedziele z polaczeniem z kinem jeszcze ale moja siostra ma juz skurcze i rozwarcie na 1,5cm wiec sobie odpuszczamy

Ale wypad bedzie jak urodzi i dojdzie do siebie i to taki jeszcze lepszy wypad:-);-)

ANABUBA
Zazdroszcze Tobie tego wieczornego wyjscia:tak::tak::tak:
My mialysmy miec taki wypad w niedziele z polaczeniem z kinem jeszcze ale moja siostra ma juz skurcze i rozwarcie na 1,5cm wiec sobie odpuszczamy

Ale wypad bedzie jak urodzi i dojdzie do siebie i to taki jeszcze lepszy wypad:-);-)

to lada chwila urodzi:-)w spzitalu jest czy w domu?trzymam kciuki za nia:-)

reklama
Do góry