reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Przeczytałam wszytsko od wczoraj.ufff....:-)
My zaliczyłysmy dzis przymusowuy spacerek,ale ze godzine wczesniej dzis to ja juz polozylam spac w domu ale i tak 2 godziny była na dworzu:-)
wypiłąm kawke i biore sie za pisanie pracy.wczoraj troche nadrobiłam.juz mam połowe.albo dopiero połowe
Weronika tez mi sie na prawwej stronie ciagle układała i miała głowe lekko spłaszczona pozniej z prawej strony ale odpowiednie ukłądanie wszytsko naprawiło:-)
nie zazdroszcze
budowa to masakra
teraz sie okazało zę do odbioru jest potrzebne swiadectwo charakterystyki cieplnej.taki papierek właściwie do niczego nie potrzebny.kilka stron a trzebva miec na niego 1500zł!!!!!!!!!!111

masakra jakas!miałam sobie ze zwrotu ze skarbowego cos kupic a tu dupa

ale teraz słuchajcie jak w listopadzie miała trzydniówke Weronika a pozniej zapalenie uszu po tej trzydniowce,tak w grudniu miała katar 3dni tylko! i odpukac od tatej pory nic!!!!!!!11

i dzis wychodne:-)umówiłam sie wieczorem z bratowa i kolezanka na pizze(mniejsza o diete
) i piwko.nam tez sie cos od zycia nalezy:-)
My zaliczyłysmy dzis przymusowuy spacerek,ale ze godzine wczesniej dzis to ja juz polozylam spac w domu ale i tak 2 godziny była na dworzu:-)
wypiłąm kawke i biore sie za pisanie pracy.wczoraj troche nadrobiłam.juz mam połowe.albo dopiero połowe

Dziękuję dobrzeTylko nie wiedzieć czemu dziecię siedzi tylko po prawej stronie i mi strasznie niewygodnie
A będzie dziewczynka
![]()
Weronika tez mi sie na prawwej stronie ciagle układała i miała głowe lekko spłaszczona pozniej z prawej strony ale odpowiednie ukłądanie wszytsko naprawiło:-)
wiewioreczko to normalne.ja tyle lat siedze w domu(poza 1rokiem pracy i studiami ale zaocznymi) i nieraz mam doła a powinnam byc przwyczajona:-)Dziewczyny czy Wam tez był na poczatku trudno żeby przyzwyczaic sie do bycia w domu wlaściwie 24 godziny na dobe??
Powiem Wam, że mam strasznego doła:-( mąż wraca z pracy ok. godziny 18, a ja jestem wtedy juz tak zmęczona że zawsze robie sobie małą drzemke do 20, pozniej kapiemy Daniela i ja znowu usypiam zeby miec siły na nocne karmienia...
Ruszamy z fundamentami na wiosnę jak tylko zrobi sie cieplej...
nie zazdroszcze

masakra jakas!miałam sobie ze zwrotu ze skarbowego cos kupic a tu dupa

GRATULACJE DLA MARTYNKI!!!!!!!!!1Noc mineła nam super Martynka tlko raz zapytała o smoczek ale jej powiedziałam że nie znalazłam i zasneła a rano też sie pytała i troche jaj nakłamałam że mulus pojechał na wakacje z inym mulusiem i przyjeła to spokojnie a obiecałam jej że dostanie dzisiaj odemnie prezent za to że nie bedzie już miała mulusia.Wybieram sie dzisiaj do sklepu i do apteki.Ale mamy pskudną pogode ale Tesciowo mówiła ze jest plusowa temperatura bo snieg topi.[/COLOR][/FONT]
*mlinka* moja ma prawie ołtora roku ale nie kuma z kubka niekapkawiec pije z butelki ze smokiem.Paulina tez z kubka nie umiała tylko od razu po butelceze szkoalnki piła.od dzisiaj wprowadzamy kubek niekapek - 3majcie kciuki![]()

Ja byłam na końcu 5 mieisica u siebie na słubie.a na weselu niezle szalałąm:-)Aż mi się nasze przypomniało.
Mieliśmy się pobrać w tym roku w sieprniu, ale jako że dowiedzieliśmy się o ciąży postanowiliśmy sprawę przyspieszyć. Smieliśmy że wszystko było z góry zaplanowane bo w ciągu trech dni mieliśmy ustaloną datę, załatwiony kościół salę i kucharki. Wesele było bardzo udane mimo że byłam wtedy w 4 miesiącu ciąży. Bawiłam się przednio. Do tej pory wracamy czasem do płyty i zdjęć.
Wesele oczywiście nie podobało się dwóm osobom, które jak zawsze muszę komuś wbić szpilę żeby się lepiej poczuć![]()
malinka to jak pisałam kiedys ze moja Weronika tez w tamtm roku miała wirusowe zapalenie oskrzeli i u nas szpital był pełny,bo ona mała była i tak szybko ja złapało ze musiałam tydzien w tym syfie siedziecwitam dziewczyny
no mam nadzieje że dzisiaj komp nie będzie mi mulił znalazł sie winowajca P wgrał jakiś nowy program antywirusowy wczorj do 2 rozgryzał co tak muli i wpadł na to co to za złoczyńca i go wykasował ba nawet mnie obudził o 2.15 z pytaniem czy mam ochote z wami poklikać popatrzyłam na niego pół przytomnie i poszłam spać dalej
wiktoria gratuluje sukcesu smoczkowego to duży sukcesno i trzymam kciuki za domek sliczny
my dziiaj po kontroli u pani doktor julia ok ntos już prawie ale pani doktor powiedziała że w szczecinie to jest wirus zapalenia oskrzeli że dzieci masa w szpitalach właśnie takich malutkich i to szczęscie ze małemu przechodzi bo w przeciwnym razie musiałaby go skierować do szpitala:--
-
-( więc ciesze sie ogromniascie
dobra gonie robić obiadek dzisiaj jajko sadzone ziemniaczki i marchewka z groszkiem jak post to post
a joe alex kobieto o tej godzinie przy kompie
wiktoria przepis super zrobie takie tylko mam pytanie ryz suchy czy ugotowany?????a i czy je przed smażeniem w czymś obtaczasz????bo ja mam na takie kotleciki smaka a w sosiku pomidorowym to prawie jak gołąbki
![]()

ale teraz słuchajcie jak w listopadzie miała trzydniówke Weronika a pozniej zapalenie uszu po tej trzydniowce,tak w grudniu miała katar 3dni tylko! i odpukac od tatej pory nic!!!!!!!11

a ja mam wczorajsza zupe:-)Ugotowalam Laurze zupke a sama zjem Donera czy jak kto woli Kebaba
Za oknem wciaz pada wiec lipa ze spacerku nici![]()
i dzis wychodne:-)umówiłam sie wieczorem z bratowa i kolezanka na pizze(mniejsza o diete

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Ja też tak myślałam, ale zaraz za mna przytuptał Piotr i pisze razem ze mnąa ja mam wreszcie chwilunie dla siebie i na BB:-):-)

ANABUBA
Zazdroszcze Tobie tego wieczornego wyjscia

My mialysmy miec taki wypad w niedziele z polaczeniem z kinem jeszcze ale moja siostra ma juz skurcze i rozwarcie na 1,5cm wiec sobie odpuszczamy
Ale wypad bedzie jak urodzi i dojdzie do siebie i to taki jeszcze lepszy wypad:-);-)

My mialysmy miec taki wypad w niedziele z polaczeniem z kinem jeszcze ale moja siostra ma juz skurcze i rozwarcie na 1,5cm wiec sobie odpuszczamy
Ale wypad bedzie jak urodzi i dojdzie do siebie i to taki jeszcze lepszy wypad:-);-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ANABUBA
to lada chwila urodzi:-)w spzitalu jest czy w domu?trzymam kciuki za nia:-)
joe alex
Pamiętaj, że szklanka może być w połowie pusta, albo w połowie pełna...;-):-). Lepiej ci się będzie pisało, jak pomyślisz, że jest w połowie pełna...wypiłąm kawke i biore sie za pisanie pracy.wczoraj troche nadrobiłam.juz mam połowe.albo dopiero połowe![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Pamiętaj, że szklanka może być w połowie pusta, albo w połowie pełna...;-):-). Lepiej ci się będzie pisało, jak pomyślisz, że jest w połowie pełna...![]()
hhehehe dzieki:-)dlatgeo pierwsza mysl była ze az połowa...
Dziekujeto lada chwila urodzi:-)w spzitalu jest czy w domu?trzymam kciuki za nia:-)
Jest w domu.Lekarka kazala Jej wszystko pozalatwiac i juz nie chodzic tyle

reklama
joe alex
Dowikla, to teraz trzeba trzymać kciuki za szczęśliwe rozwiązanie

Podziel się: