reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
35 ale ciaza była od samego poczatku zagrozona
no to faktycznieim pozniej urodzi tym lepiej.a dostala na przypsieszenie dojrzewania plucek?

Anabuba, a myslałaś o powrocie do pracy po obronieniu pracy...

jestem na wychowawczym.a ta praca to nie dla mnie tylko na zarobek:-) ja juz swoja 3 lata temu obroniłam:-)a ze wychowawczy płatny 400zł to wiadomo:rofl2:

Anabuba, to taka cwana bestia z ciebie;-).
A ile ci jeszcze tego wychowawczego zostało. Bo mnie do września 2010 roku, ale na pewno tak długo na nim nie będę...

35 TYDZIEŃ TO I TAK NIEŹLE BO TO JUŻ W MIARE BEZPIECZNY TYDZIEŃ PODOBNO NAJGORZEJ PRZED 34 TYGODNIEM URODZIĆ CHOCIARZ DZISIAJ BYŁAM W SZOKU BO BYŁA W PRZYCHODNI KOBIETKA Z DZIEWCZYNKĄ W WIEKU ANTOSIA 2 DNI STARSZA URODZONA W 34 TYGODNIU A LEKARZ JEJ NAPISAŁ PORÓD O CZASIE:szok::szok::szok::szok: ALE MYSLĘ SOBIE ŻE MOŻE TO BYŁA JAKAS POMYŁKA W OBLICZENIACH DATY PORODU BO BĄDŻ CO BĄDX JAK NA WCZEŚNIACZKA TO NIEZŁA WAGA URODZENIOWA 3500 KG A TERAZ 6800 JA BYŁAM W SZOKU ŻE TAK SZYBKO PRZYBIERA BO MYSLAŁAM ŻE TYLKO MÓJ ANTOCHA TAK TYJE:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry