reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
35 TYDZIEŃ TO I TAK NIEŹLE BO TO JUŻ W MIARE BEZPIECZNY TYDZIEŃ PODOBNO NAJGORZEJ PRZED 34 TYGODNIEM URODZIĆ CHOCIARZ DZISIAJ BYŁAM W SZOKU BO BYŁA W PRZYCHODNI KOBIETKA Z DZIEWCZYNKĄ W WIEKU ANTOSIA 2 DNI STARSZA URODZONA W 34 TYGODNIU A LEKARZ JEJ NAPISAŁ PORÓD O CZASIE:szok::szok::szok::szok: ALE MYSLĘ SOBIE ŻE MOŻE TO BYŁA JAKAS POMYŁKA W OBLICZENIACH DATY PORODU BO BĄDŻ CO BĄDX JAK NA WCZEŚNIACZKA TO NIEZŁA WAGA URODZENIOWA 3500 KG A TERAZ 6800 JA BYŁAM W SZOKU ŻE TAK SZYBKO PRZYBIERA BO MYSLAŁAM ŻE TYLKO MÓJ ANTOCHA TAK TYJE:-D:-D:-D:-D:-D
Na 34 tydz 3500kg:szok::szok::szok:Napewno pomylili ie przy obliczeniach:tak:

NO TO TERAZ DOWIKLA SIOSTRE WKRĘCAJ DO NAS NA FORUM BO TEŻ NARAZIE BĘDZIE MAMA DOMOWA:-):-):-):-):-):-):-):-)
A U NAS JEST DZISIAJ TAKA POGODA DO BANI ZE NIC MI SIĘ NIE CHCE MIAŁAM AMBITNIE POSPRZĄTAĆ SOBIE KUCHNIE ALBO ŁAZIENKĘ TAK PORZĄDNIE I CO................. SIEDZE SOBIE NA BB A JEDYNE PO CO PÓJDE DO KUCHNI TO ZROBIĆ SOBIE KAWUSIE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Anabuba, to taka cwana bestia z ciebie;-).
A ile ci jeszcze tego wychowawczego zostało. Bo mnie do września 2010 roku, ale na pewno tak długo na nim nie będę...

jakos trzeba sobie radzic.i w dodatku w ogole nie zwiazana z moim wyksztalaceniem:rofl2:ale szybko sie ucze:-)
jestem prawie rok na wychowawczym wiec jeszcze 2lata mi zostalo.ale moze za 1,5roku jak weronika pojdzie do przedszkola to wroce wczesniej do pracy

NO TO TERAZ DOWIKLA SIOSTRE WKRĘCAJ DO NAS NA FORUM BO TEŻ NARAZIE BĘDZIE MAMA DOMOWA:-):-):-):-):-):-):-):-)
A U NAS JEST DZISIAJ TAKA POGODA DO BANI ZE NIC MI SIĘ NIE CHCE MIAŁAM AMBITNIE POSPRZĄTAĆ SOBIE KUCHNIE ALBO ŁAZIENKĘ TAK PORZĄDNIE I CO................. SIEDZE SOBIE NA BB A JEDYNE PO CO PÓJDE DO KUCHNI TO ZROBIĆ SOBIE KAWUSIE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a ja widziałyscie jak sie moja okna myja???????????:-):-):-):rofl2:
bo aj nic juz przez nie ie widze:-)ale najpierw prace skoncze i dopiero sprztanie

reklama
MALINKA
Probowalam juz Ja wkrecic,ale nie chciala:no::szok:

U nas pogoda tez wstretna.Mokro,zimno i wieje brr,a wczoraj bylo tak pieknie

Do góry