joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
3500 w 34 tygodniu? Matko Najświętsza, to moje dzieci miały 3000
jak sie porodziły...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzidzius pierwszy,chłopiec i moj chrzesniak![]()
Ale nas omotała, prawda?;-)Ja zawsze myslalam ze ta praca to Twoja:-);-)
Na 34 tydz 3500kg35 TYDZIEŃ TO I TAK NIEŹLE BO TO JUŻ W MIARE BEZPIECZNY TYDZIEŃ PODOBNO NAJGORZEJ PRZED 34 TYGODNIEM URODZIĆ CHOCIARZ DZISIAJ BYŁAM W SZOKU BO BYŁA W PRZYCHODNI KOBIETKA Z DZIEWCZYNKĄ W WIEKU ANTOSIA 2 DNI STARSZA URODZONA W 34 TYGODNIU A LEKARZ JEJ NAPISAŁ PORÓD O CZASIEALE MYSLĘ SOBIE ŻE MOŻE TO BYŁA JAKAS POMYŁKA W OBLICZENIACH DATY PORODU BO BĄDŻ CO BĄDX JAK NA WCZEŚNIACZKA TO NIEZŁA WAGA URODZENIOWA 3500 KG A TERAZ 6800 JA BYŁAM W SZOKU ŻE TAK SZYBKO PRZYBIERA BO MYSLAŁAM ŻE TYLKO MÓJ ANTOCHA TAK TYJE
![]()
Omotała nas ,omotałaAle nas omotała, prawda?;-). Ach, te nieodmówienia...
![]()
Anabuba, to taka cwana bestia z ciebie;-).
A ile ci jeszcze tego wychowawczego zostało. Bo mnie do września 2010 roku, ale na pewno tak długo na nim nie będę...
Na pewno, Dowikla, zważywszy, że 3500kg to 3,5 tony;-)Na 34 tydz 3500kgNapewno pomylili ie przy obliczeniach
![]()
NO TO TERAZ DOWIKLA SIOSTRE WKRĘCAJ DO NAS NA FORUM BO TEŻ NARAZIE BĘDZIE MAMA DOMOWA:-):-):-):-):-):-):-):-)
A U NAS JEST DZISIAJ TAKA POGODA DO BANI ZE NIC MI SIĘ NIE CHCE MIAŁAM AMBITNIE POSPRZĄTAĆ SOBIE KUCHNIE ALBO ŁAZIENKĘ TAK PORZĄDNIE I CO................. SIEDZE SOBIE NA BB A JEDYNE PO CO PÓJDE DO KUCHNI TO ZROBIĆ SOBIE KAWUSIE![]()