reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Przeczytałam wszytsko od wczoraj.ufff....:-)
My zaliczyłysmy dzis przymusowuy spacerek,ale ze godzine wczesniej dzis to ja juz polozylam spac w domu ale i tak 2 godziny była na dworzu:-)
wypiłąm kawke i biore sie za pisanie pracy.wczoraj troche nadrobiłam.juz mam połowe.albo dopiero połowe
Weronika tez mi sie na prawwej stronie ciagle układała i miała głowe lekko spłaszczona pozniej z prawej strony ale odpowiednie ukłądanie wszytsko naprawiło:-)
nie zazdroszcze
budowa to masakra
teraz sie okazało zę do odbioru jest potrzebne swiadectwo charakterystyki cieplnej.taki papierek właściwie do niczego nie potrzebny.kilka stron a trzebva miec na niego 1500zł!!!!!!!!!!111

masakra jakas!miałam sobie ze zwrotu ze skarbowego cos kupic a tu dupa

ale teraz słuchajcie jak w listopadzie miała trzydniówke Weronika a pozniej zapalenie uszu po tej trzydniowce,tak w grudniu miała katar 3dni tylko! i odpukac od tatej pory nic!!!!!!!11

i dzis wychodne:-)umówiłam sie wieczorem z bratowa i kolezanka na pizze(mniejsza o diete
) i piwko.nam tez sie cos od zycia nalezy:-)
My zaliczyłysmy dzis przymusowuy spacerek,ale ze godzine wczesniej dzis to ja juz polozylam spac w domu ale i tak 2 godziny była na dworzu:-)
wypiłąm kawke i biore sie za pisanie pracy.wczoraj troche nadrobiłam.juz mam połowe.albo dopiero połowe

Dziękuję dobrzeTylko nie wiedzieć czemu dziecię siedzi tylko po prawej stronie i mi strasznie niewygodnie
A będzie dziewczynka
![]()
Weronika tez mi sie na prawwej stronie ciagle układała i miała głowe lekko spłaszczona pozniej z prawej strony ale odpowiednie ukłądanie wszytsko naprawiło:-)
wiewioreczko to normalne.ja tyle lat siedze w domu(poza 1rokiem pracy i studiami ale zaocznymi) i nieraz mam doła a powinnam byc przwyczajona:-)Dziewczyny czy Wam tez był na poczatku trudno żeby przyzwyczaic sie do bycia w domu wlaściwie 24 godziny na dobe??
Powiem Wam, że mam strasznego doła:-( mąż wraca z pracy ok. godziny 18, a ja jestem wtedy juz tak zmęczona że zawsze robie sobie małą drzemke do 20, pozniej kapiemy Daniela i ja znowu usypiam zeby miec siły na nocne karmienia...
Ruszamy z fundamentami na wiosnę jak tylko zrobi sie cieplej...
nie zazdroszcze
budowa to masakra
teraz sie okazało zę do odbioru jest potrzebne swiadectwo charakterystyki cieplnej.taki papierek właściwie do niczego nie potrzebny.kilka stron a trzebva miec na niego 1500zł!!!!!!!!!!111

masakra jakas!miałam sobie ze zwrotu ze skarbowego cos kupic a tu dupa

GRATULACJE DLA MARTYNKI!!!!!!!!!1Noc mineła nam super Martynka tlko raz zapytała o smoczek ale jej powiedziałam że nie znalazłam i zasneła a rano też sie pytała i troche jaj nakłamałam że mulus pojechał na wakacje z inym mulusiem i przyjeła to spokojnie a obiecałam jej że dostanie dzisiaj odemnie prezent za to że nie bedzie już miała mulusia.Wybieram sie dzisiaj do sklepu i do apteki.Ale mamy pskudną pogode ale Tesciowo mówiła ze jest plusowa temperatura bo snieg topi.[/COLOR][/FONT]
*mlinka* moja ma prawie ołtora roku ale nie kuma z kubka niekapkawiec pije z butelki ze smokiem.Paulina tez z kubka nie umiała tylko od razu po butelceze szkoalnki piła.od dzisiaj wprowadzamy kubek niekapek - 3majcie kciuki![]()

Ja byłam na końcu 5 mieisica u siebie na słubie.a na weselu niezle szalałąm:-)Aż mi się nasze przypomniało.
Mieliśmy się pobrać w tym roku w sieprniu, ale jako że dowiedzieliśmy się o ciąży postanowiliśmy sprawę przyspieszyć. Smieliśmy że wszystko było z góry zaplanowane bo w ciągu trech dni mieliśmy ustaloną datę, załatwiony kościół salę i kucharki. Wesele było bardzo udane mimo że byłam wtedy w 4 miesiącu ciąży. Bawiłam się przednio. Do tej pory wracamy czasem do płyty i zdjęć.
Wesele oczywiście nie podobało się dwóm osobom, które jak zawsze muszę komuś wbić szpilę żeby się lepiej poczuć![]()
malinka to jak pisałam kiedys ze moja Weronika tez w tamtm roku miała wirusowe zapalenie oskrzeli i u nas szpital był pełny,bo ona mała była i tak szybko ja złapało ze musiałam tydzien w tym syfie siedziecwitam dziewczyny
no mam nadzieje że dzisiaj komp nie będzie mi mulił znalazł sie winowajca P wgrał jakiś nowy program antywirusowy wczorj do 2 rozgryzał co tak muli i wpadł na to co to za złoczyńca i go wykasował ba nawet mnie obudził o 2.15 z pytaniem czy mam ochote z wami poklikać popatrzyłam na niego pół przytomnie i poszłam spać dalej
wiktoria gratuluje sukcesu smoczkowego to duży sukcesno i trzymam kciuki za domek sliczny
my dziiaj po kontroli u pani doktor julia ok ntos już prawie ale pani doktor powiedziała że w szczecinie to jest wirus zapalenia oskrzeli że dzieci masa w szpitalach właśnie takich malutkich i to szczęscie ze małemu przechodzi bo w przeciwnym razie musiałaby go skierować do szpitala:--
-
-( więc ciesze sie ogromniascie
dobra gonie robić obiadek dzisiaj jajko sadzone ziemniaczki i marchewka z groszkiem jak post to post
a joe alex kobieto o tej godzinie przy kompie
wiktoria przepis super zrobie takie tylko mam pytanie ryz suchy czy ugotowany?????a i czy je przed smażeniem w czymś obtaczasz????bo ja mam na takie kotleciki smaka a w sosiku pomidorowym to prawie jak gołąbki
![]()

ale teraz słuchajcie jak w listopadzie miała trzydniówke Weronika a pozniej zapalenie uszu po tej trzydniowce,tak w grudniu miała katar 3dni tylko! i odpukac od tatej pory nic!!!!!!!11

a ja mam wczorajsza zupe:-)Ugotowalam Laurze zupke a sama zjem Donera czy jak kto woli Kebaba
Za oknem wciaz pada wiec lipa ze spacerku nici![]()
i dzis wychodne:-)umówiłam sie wieczorem z bratowa i kolezanka na pizze(mniejsza o diete

) i piwko.nam tez sie cos od zycia nalezy:-)joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Ja też tak myślałam, ale zaraz za mna przytuptał Piotr i pisze razem ze mnąa ja mam wreszcie chwilunie dla siebie i na BB:-):-)
. Trochę mi niewygodnie;-)ANABUBA
Zazdroszcze Tobie tego wieczornego wyjscia

My mialysmy miec taki wypad w niedziele z polaczeniem z kinem jeszcze ale moja siostra ma juz skurcze i rozwarcie na 1,5cm wiec sobie odpuszczamy
Ale wypad bedzie jak urodzi i dojdzie do siebie i to taki jeszcze lepszy wypad:-);-)

My mialysmy miec taki wypad w niedziele z polaczeniem z kinem jeszcze ale moja siostra ma juz skurcze i rozwarcie na 1,5cm wiec sobie odpuszczamy
Ale wypad bedzie jak urodzi i dojdzie do siebie i to taki jeszcze lepszy wypad:-);-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ANABUBA
to lada chwila urodzi:-)w spzitalu jest czy w domu?trzymam kciuki za nia:-)
joe alex
Pamiętaj, że szklanka może być w połowie pusta, albo w połowie pełna...;-):-). Lepiej ci się będzie pisało, jak pomyślisz, że jest w połowie pełna...wypiłąm kawke i biore sie za pisanie pracy.wczoraj troche nadrobiłam.juz mam połowe.albo dopiero połowe![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Pamiętaj, że szklanka może być w połowie pusta, albo w połowie pełna...;-):-). Lepiej ci się będzie pisało, jak pomyślisz, że jest w połowie pełna...![]()
hhehehe dzieki:-)dlatgeo pierwsza mysl była ze az połowa...
Dziekujeto lada chwila urodzi:-)w spzitalu jest czy w domu?trzymam kciuki za nia:-)
Jest w domu.Lekarka kazala Jej wszystko pozalatwiac i juz nie chodzic tyle
Umowila Ja na kolejna wizyte ale powiedziala ze juz sie pewnie nie zobacza:-);-)reklama
joe alex
Dowikla, to teraz trzeba trzymać kciuki za szczęśliwe rozwiązanie

Podziel się: