reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej, no my już po obiadku - dzisiaj bardzo zdrowo bo na parze.
Na spacerku dzisaj też byliśmy, ale pogoda kiepska- strasznie wiało.

Mój M własnie wrócił i kolejne gratisy mi do domu z roboty naznosił, dobra jedziemy do Auchana po prowiant na weekend :D

Pochwalę się że dzisaj Majula cały słoiczek wszamała ( a zwykle zjada pół)

reklama
A na tej mapie to można sie zaznaczyc tej co masz pod sówaczkami Mamo Helenki

Jasne, :tak: Jesteś z jabłonki, a coć bliżej?? Województwo, bo jabłonek to sporo chyba jest :-D

...

mamo Helenki jak samopoczucie? I wiesz już jakiej płci maluszek bedzie?

...

Dziękuję dobrze :tak: Tylko nie wiedzieć czemu dziecię siedzi tylko po prawej stronie i mi strasznie niewygodnie :baffled: A będzie dziewczynka :tak:

Helena pospała popołudniu :tak: A, że M w domu to obejrzeliśmy sobie filmik, błogie lenistwo :rofl2::-D

Dziewczyny czy Wam tez był na poczatku trudno żeby przyzwyczaic sie do bycia w domu wlaściwie 24 godziny na dobe??
Powiem Wam, że mam strasznego doła:-( mąż wraca z pracy ok. godziny 18, a ja jestem wtedy juz tak zmęczona że zawsze robie sobie małą drzemke do 20, pozniej kapiemy Daniela i ja znowu usypiam zeby miec siły na nocne karmienia...

agnes widać że dzieciaczki świetnie się bawili:tak::tak::tak::tak: a oliwka nic dziwnego że hytrusek w końcu na codzień to tylko jej zabawki;-);-);-)
wiewióreczka wszystkie mamy tak samo łapiemy doły i dolinki od siedzenia w domku ale wiosna nadchodzi więcej spacerów tlenu maluszek będzie coraz bardziej przewidywalny ty bardziej wyspana więc uszy do góry:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A my juz po drugim spacerku:tak::tak::tak:Tym razem to byly dwie godzinki:-)Nawet dziewczynki zaliczyly siusianie pod krzaczki:-)W domku wypily cieplutkie herbatki i zaraz zjedza sobie jakis deserek:tak::tak::tak:

A ja juz przed tv i laptopem:-D

Witam

Sniadanko sie udalo.Dziewczynki sie pobawily a mamusiki pogadaly :) KUmpela z 7mc coreczka zostala na obiad po pracy przyjechal jej maz wiec zjedlismy razem Pojechali po 16:tak: Dzien nawet szybko mija a ja jestem w lesie ze sprzataniem:baffled:
Na dzis zostalo mi jeszcze pranie i pozmywac reszte naczyn bo braklo mi8 miejsca na suszarce:-D

Jestem dumna z Laury bo coraz czesciej wola mi na nocnik.dzis nawet jak mielismy gosci zawolala i zrobila kupke i siku do nocniczka:rofl2::-)Alez ja dumna jestem :)

Posty przeczytalam

Wiewioreczko jak by sie znow pojawil problem kupek to mozesz sie zaczac martwic po 3 dniach:tak:Synus ladnie przybiera:-)Musisz sie przyzwyczaic do nowej sytuacji mi to zajelo duzo czasu hihihi bo oklo 2mc:baffled:

Patrysia fotki przegladlam fajnie tak w wodzie z dzieciatkiem.My jak narazie mamy wanne:-D Musze stroj kupic to moze na basen sie wybiore:sorry2:

Dwoikla nie ma jak siku na powietrzu:rofl2:

Agnes widze ze spotkanie nalezy do udanbych Dzieci sie ladnie bawily a Wy moglycie pogadac o starych rowerach:rofl2:

-j- fajnie ze zagladasz ale moglabys czesciej

agnes widać że dzieciaczki świetnie się bawili:tak::tak::tak::tak: a oliwka nic dziwnego że hytrusek w końcu na codzień to tylko jej zabawki;-);-);-)
wiewióreczka wszystkie mamy tak samo łapiemy doły i dolinki od siedzenia w domku ale wiosna nadchodzi więcej spacerów tlenu maluszek będzie coraz bardziej przewidywalny ty bardziej wyspana więc uszy do góry:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Swieta Prawda:tak:

reklama
Hej, no my już po obiadku - dzisiaj bardzo zdrowo bo na parze.
Na spacerku dzisaj też byliśmy, ale pogoda kiepska- strasznie wiało.

Mój M własnie wrócił i kolejne gratisy mi do domu z roboty naznosił, dobra jedziemy do Auchana po prowiant na weekend :D

Pochwalę się że dzisaj Majula cały słoiczek wszamała ( a zwykle zjada pół)

No to super z tym sloiczkiem maly glodomorek rosnie :))fajnie byle zdrowo dzieciatko sie chowalo :))a gratisy tez bym chciala:rofl2::-D

Do góry