reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My juz o ponad godzinnym spacerku:tak::tak::tak:Male smacznie spia a ja ide zrobic sobie kawke i cos słodkiego:-);-)Po obiedzie pojdziemy znowu na spacerek:-)
Zaraz zajrze co napisalyscie

Jestem i ja.mała usnęła w zoku i spi na dworzu.u nas jest 4stopnie w cieniu ztn sa chmury i pizdzi jak w kieleckiem albo gorzej:szok::szok::szok::szok:
mało głowy nie urwie

Ja tez wszystko juz piore:tak:A przed wyjsciem skonczylo mi sie jedno pranie:szok:Male mialy piasek chyba wszedzie:-)No i biegaly bez czapek ale dzisiaj jest naprawde cieplutko:tak::tak::tak:

**MALINKA**
Podaje Tobie ten link
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

dowikla to wam dobrze:-(
myszunia a ja z praca tez jestem do tylu:baffled::rofl2:
ale zarza biore sie za robote tylko kawe dopije bo od tego cisnienia zaraz mi czaaaszka pęknie:szok:

Cześć dziewczynki ;)
Na tapecie temat kupek.:-)
wiewióreczko a ile maluszek nie wypróżniał się już? Próbowałaś go przepoić koperkiem lub rumiankiem?

patrysiu wyczytałam , że staracie się o bobo?:confused:Jeżeli tak to powodzenia w następnym miesiącu.;-):-)

mamo Helenki jak samopoczucie? I wiesz już jakiej płci maluszek bedzie?

malinko jak zdrówko chorowitków, poprawiło się już cosik?

Witam nowo doszłe mamuśki.

A u nas dzień za dniem leci i każdy dzień jest inny od poprzedniego. Mieliśmy troszkę nocnych problemów, ale już jest lepiej.:tak::-)
Od dziś uczę Amelkę doić smoka, bo bidulka przejada się i raz zdarzyło się jej zwymiotować.:sorry2:
Ja doszłam do siebie, brykam jak kózka. Gorzej z figurą.:baffled:Zwisy jeszcze pozostały.O rozstępach nie wspomnę. Ale tak jak pisała Patrysia , chyba trzeba się do nich przyzwyczaić , bo zejść już nie zejdą.:dry:
To tyle...
Pozdrawiam ;)

reklama
Do góry