reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anabuba - a na temat dzidziusia rozmawaialismy :-D ale teraz mam @ :dry::sorry2:
mama helenki - nie rozmawialam z lekarzem, narazie bardzo ladnie przyjmuje mi mleko zobaczymy jak bedzie potem... ale nic sie nie dzieje ;-) kupki tez bardzo ladne ;-)
aleksia - czasem im sie dluzy ale nie martw sie pewnie za niedlugo bedzie a dzwonilas do niej??

reklama
Aleksia ,zdarza sie bo niektórzy wysyłaja tylko towar w czwartki i piątki na przykład ,ale nie zaszkodzi się podobijać do niej ,Ja na allegro raz się nacięłam ,a właściwie mój mąż który kupił iużywany alternator ,który był zużyty po prostu ,nadawał się na śmietnik,ale to nauczka za kupowanie używanych części,...a ten pan od którego kupiliśmy był chamski i wmawiał,że u niego działal ,widocznie zepsuliśmy!!!dawno było ,tak poza tym jest ok!:-)

aleksia - ja tez mam pare faldek i rozstepy na brzuchu ale nie przejmuje sie tym bo jak chce gdzies isc to nie dla ludzi ktorzy mozliwe ze beda sie gapic tylko dla siebie ;-) no ale fakt schudlam po ciazy i to bardzo :sorry2:

Anabuba Mama Helenki
Podaje mu Bebilon HA lekarz powiedział, żeby przy nim zostać.
A jak dlugo czekac z telefonem do lekarza jezeli te kupki sie nie beda pjawiac(na pieluszce sa tylko takie małe kleksy, nic większego)?

Hej mamusie, my się wybieramy na basen ale nie mogę sobie kupić stroju kąpielowego na sibie bo mam biust 70F/G a noszę 40 więc znalezieniego czegoś graniczy z cudem.

Mój ślubny wczoraj (po pół roku) skończył remont łazienki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to się dopiero nazywa mieć opózniony zapłon.

Idę szykować mu garnitur bo jedzie jutro na zjazd integracyjny z pracy, jadą do Mikołajek- kurcze ten się bedzi byczył a ja cały weekend z dzieckiem. Na szczęscie mam szkołę więc moi rodzice przyjeżdzają :D

Witam:-)
Moje dziewczyny wstaly dzisiaj po 10:szok:Przebudzily sie po 7 jak budzialm M i Dominika do przedszkola ale je polozylam i usnely:tak:Ja tez sie polozylam i wstalam o 9;50:-)Jestesmy juz po sniadanku:tak:
PATRYSIU wygralam wczoraj aukcje takich kozaczkow jak Ty sobie kupilas;-)A ja je kupilam za 18,50:szok:plus 14zl wysylka:tak:Zaraz zrobie sobie przelew i bede czekala na kozaczki

Witam.
Wyczytałam wszystko, ale coś weny mi brak na pisanie. :zawstydzona/y: Poza tym mój komp mnie wkurza, bo myszka się wiesza i co chwilę mi się kursor zatrzymuje i chyba zaraz nią rzucę o ścianę :wściekła/y:
Patrysiu zajrzałam na nk - super fotki. A ja jakoś nie mam odwagi na basen iść. :zawstydzona/y:

Wiewióreczka, Piotruś dopóki był tylko na piersi robił kupkę do każdej pieluszki, ale odkąd zaczął dostawać Bebilon (w 6 tygodniu życia) to już tylko jedną góra dwie dziennie. A do lekarza możesz przecież zadzwonić - będziesz wtedy spokojniejsza. :tak:

A widziałam, że wczoraj o You can dance rozprawiałyście. No fakt, niektórym brakuje samokrytycyzmu :sorry2: Ale myślę, że oni się tam zgłaszają, bo chcą zostać gwiazdami na You Tube - wtedy będą mieli swoje pięć minut, a nie napracują się jak ci co się dostaną. :-)

Piotruś drzemie, więc muszę ten czas wykorzystać i napisać wreszcie te testy na weekend, bo wczoraj marnie mi szło. A w weekend znów do roboty :baffled:

reklama
Do góry