Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witam w ten piękny poranek:-)
U lekarza okazało się, że Daniel pięknie przybrał na wadze urodzeniowa-3160, a obecnie 4220i bardzo wzrosło jego zapotrzebowanie na pokarm z którym u mnie kiepsko, więc w razie potrzeby mam dokarmiac butlą.
Martwi mnie tylko to, że po tym jak dostanie butle (wczoraj raz) to brak jest kupek
w nocy nic nie było i teraz też jeszcze nic, a przed podaniem butli kupka co chwile.
Spotkałyście się z czymś takim?
A teraz musze troche nadrobić i przeczytać co wczoraj się u Was działo:-)
moz etak byc że po butli bedzie Ci robil nawet 1 kupke na 2-3dni nie ma sie czym martwic.teraz jego brzuszek bedzie sie przestawial.ale jezeli bedzie miał dłuzej zaparcia to idz do lekarza bo moze bedzie potrzebna zmaian mleka-a jakie treraz mu dajesz?
heheheh no i włąsnie dlatego facet raz na jakis czas powinien zostac na cały dzien z dziecmi zeby nas docenili!!!!:-)Witajcie czwartkowo.
Przecież oni są tak do siebie podobni (chodzi mi o naszych facetów), że aż przewidywalni;-).
Wczoraj mój M został przez pół dnia sam z naszą gromadką i chyba dostał roztroju nerwowego, bo stwierdził, że on na moim miejscu zwariowałby dawno....
no włąsnie cos Cie ostatnio u nas nie ma:-)witam moje kochane
wczoraj troche zalatany dzien mialam byla swietna pogoda wiec od rana jedzilismy i zwiedzalismy a ja zapomnialam aparatu
potem na 17 pojechalismy na basen bo znajoma miala karnety i sobie poplywalysmy (zdjecia sa na nk)
a dzis tez sloneczko pieknie swieci i znow na basen na 18 ale vchyba juz bez malego ...![]()
Weronika wstała dzis o 7

posprzatałam..pranie sie uprało,zupka sie gotiuje.wyszło piekne słoneczko:-) tylko wieje strasznie