reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w ten piękny poranek:-)
U lekarza okazało się, że Daniel pięknie przybrał na wadze urodzeniowa-3160, a obecnie 4220:tak: i bardzo wzrosło jego zapotrzebowanie na pokarm z którym u mnie kiepsko, więc w razie potrzeby mam dokarmiac butlą.
Martwi mnie tylko to, że po tym jak dostanie butle (wczoraj raz) to brak jest kupek:confused:
w nocy nic nie było i teraz też jeszcze nic, a przed podaniem butli kupka co chwile.
Spotkałyście się z czymś takim?
A teraz musze troche nadrobić i przeczytać co wczoraj się u Was działo:-)

moz etak byc że po butli bedzie Ci robil nawet 1 kupke na 2-3dni nie ma sie czym martwic.teraz jego brzuszek bedzie sie przestawial.ale jezeli bedzie miał dłuzej zaparcia to idz do lekarza bo moze bedzie potrzebna zmaian mleka-a jakie treraz mu dajesz?
Witajcie czwartkowo.

Przecież oni są tak do siebie podobni (chodzi mi o naszych facetów), że aż przewidywalni;-).
Wczoraj mój M został przez pół dnia sam z naszą gromadką i chyba dostał roztroju nerwowego, bo stwierdził, że on na moim miejscu zwariowałby dawno...:tak::szok:.
heheheh no i włąsnie dlatego facet raz na jakis czas powinien zostac na cały dzien z dziecmi zeby nas docenili!!!!:-)

witam moje kochane :-D
wczoraj troche zalatany dzien mialam byla swietna pogoda wiec od rana jedzilismy i zwiedzalismy a ja zapomnialam aparatu
potem na 17 pojechalismy na basen bo znajoma miala karnety i sobie poplywalysmy (zdjecia sa na nk) :tak:
a dzis tez sloneczko pieknie swieci i znow na basen na 18 ale vchyba juz bez malego ... :sorry2:
no włąsnie cos Cie ostatnio u nas nie ma:-)

Weronika wstała dzis o 7:szok: ale po 4 juz jej musialam robic oszukane mleko bo sie darla w niebogłosy:szok::rofl2:
posprzatałam..pranie sie uprało,zupka sie gotiuje.wyszło piekne słoneczko:-) tylko wieje strasznie

reklama
wiewióreczka

A jakie mleko dajesz, bo znajome, które karmiły NAN narzekały ma kupki. Ja dawałam bebilon i wszystko ok :tak: No ale na to reguły nie ma...

mama helenki - tez dawalam bebilon ale wczoraj kupilam mu nestle z miodem i wanilia :tak: czemu nie masz odwagi isc na basen :confused:
anabuba - no ale jak m pojdzie do pracy to czesciej bede zagladac :-D:-D:-D:-D

aha madziulanatasza - dziekuje bardzo :zawstydzona/y:
dowikla zapomnaialm butki przyszly wczoraj sa takie same jak na zdjeciu ale okazaly sie o ciut za duze jak ja obliczalam rozm :baffled::confused:

Witajcie laseczki:-):-):-)

Wpadam do Was przywitać się :-):-) nie było mnie 7 dni z Wami a ile mam do przeczytania to aż się za głowę złapałam :rofl2::-);-) no ale zaraz siadam i czytam.
Dziewczyny ostatnio miałam trochę zapierdziel, latałam po lekarzach, najpierw z małym potem ze sobą, moja neurolog znowu mi dała na 30 zabiegów i to o strasznie dziwnej porze bo od 11 do 15 mam rozłożone nie dało się inaczej jak narazie a ja nie mogę ccekać tylko muszę je już od jutra brać:-):rofl2::crazy: no ale jakoś poradzimy sobie:-);-) Igor ma w dalszym ciągu gardełko czerwone i nadal bierze te kropelki robione:-);-) ja od 18 marca już powinnam wrócić do pracy ale biorę zwolnienie i pochoruję troszkę bo nie ma innego wyjścia:-);-)
Kochane dziewczyny jak poczytam Wasze pościki to wtedy dopiero do każdej odpiszę:-);-) bardzo mi się tęskniło za Wami:-);-) w sobotę i niedzielę mam szkołę i dwa egzaminy na dodatek:crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2: nie uczyłam się jeszcze nic ale myślę że jakoś coś wyprodukuję z siebie:crazy::rofl2: W niedzielę mamy urodzinki Igusia to też trzeba torcik zamówić, bo ja wcale nie mam głowy do takich wypieków:-);-):-) no i jak narazie to chyba tyle:-);-):-) a dziewczyny chciałam Was zapytać, kupiłam na allegro prostownicę philipsa i strasznie długo bo już 7 dni ona do mnie idzie:-);-) czy któraś z Was juz miała podobny przypadek?? bo ja pierwszy raz a kupujemy często na allegro ale jakoś ta pani u której kupiłam jest mało kontaktowa i mnie już wkurza:))
Miłego dzionka dla Was:-);-) i dzieciaczków:-):-) za niedługo Wracam:-);-)

mama helenki - tez dawalam bebilon ale wczoraj kupilam mu nestle z miodem i wanilia :tak: czemu nie masz odwagi isc na basen :confused:
anabuba - no ale jak m pojdzie do pracy to czesciej bede zagladac :-D:-D:-D:-D

Ja bym nie miała odwagi zmieniać dziecku mleka :szok: Lekarka ci poradziła?? Moga być straszne sensacje żołądkowe...

Nie znam wystarczająco czystego basenu w wawie, a nie chciała bym czegoś złapać. Z reszta gin mi odradzał takie publiczne kąpiele. :dry:

Patrysiu zazdroszczę Ci Twojej figurki, ja tez bym chętnie poszła na basen ale z moimi fałdkami to nie ma takiej możliwości;-);-)

reklama
Do góry