reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

justine - mamy nosidełko fisher price i też się nim ratuję. Ono się odpina w ten sposób, że jak dzidzia zaśnie, to można ją odłożyć. Hania bardzo lubi w nim być, ale najczęściej odłożona i tak po 15 minutach się budzi. Ale zawsze to jednak jakaś ulga dla kręgosłupa, no i ręce mam wolne przynajmniej, żeby sobie coś do jedzenia zrobić.

Cyprysiowa - biedny Twój przedszkolaczek, przeżywa trudne chwile. Też się tego boję, jak to będzie we wrześniu. A najbardziej to się boję, że jak Jaś pójdzie do przedszkola, to dzieciaki bedą non stop chore :-(

Zapominajka - mężulo skruszony dzwonił, że postara się wyjść wcześniej z pracy dzisiaj, żeby mi pomóc. I jak tylko przyjdzie, to ja na dwie godziny jadę do Jasia (bo siedzi u babci), a oni z Hanią niech sobie tu radzą!

Jak byłam w szpitalu to do jednej dziewczynki na noc przyszedł tatuś, bo jej mama miała jeszcze młodszą córeczkę na piersi. I powiem wam, że jak rano wstał, to powiedział nam, że nas podziwia, że tu tyle czasu wytrzymujemy. Każdemu facetowi by sie przydało pobyć samemu z dzieckim przez parę dni, dopiero wtedy mogliby zobaczyć, że to nie zawsze jest rozkoszna sielanka.

reklama
Dzien Dobry:))

Czesc to jeszcze raz ja, musze sie wam pozalic ze jakas taka rozlazla jestem ostatnio nic mi sie nie chce:-:)-( jakies wakacje pod palmami chyba by mi sie przydaly:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a moj Fifi spiiiiiiiiiiiiiiiiiiii poszedl spac o 21 obudzil sie o 6 zjadl flaszke odlozylam go do lozeczka sama sobie kawki zrobilam schowalam sie pod kolderke i poczytalam gazetki a on usnal i jeszcze sie nie obudzil :-:)-( a mnie juz sie nudzi pranie zrobilam troche mieszkanie ogarnelam i siedze przed tym komputerem bez zycia doslownie:-( w tamtym roku na wiosne tez tak mialam to zganialam na przesilenie wiosenne ale okazalo sie ze to wina ciazy byla a teraz to chyba naprawde jakies przesilenie bo w ciazy chyba nie jestem:szok::szok::szok:

Tygrysek nigdy nie mow nigdy:)) Ja juz jedn test ciazowy - po cizy - zaliczylam:))):rofl2:

Misiowka i reszta dziewczyn ktore mieszkacie w UK napiszcie mi prosze jaka jest u Was sytuacja?, zastanawiamy sie z moim M czy nie zmienic kraju - w USA zaczyna byc odczuwalny kryzys. Jak macie jakies strony internetowe z praca w UK - bardzo prosze o podanie, chodzi mi o prace dla informatyka, z gory dziekuje

reed.co.uk - jobs, careers, employment and recruitment

Renia a co dokladniej chcielibyscie wiedziec?? Tutaj tez sie daje kryzys we znaki, ale nie wiem jak to jest w porowniu z USA. W razie czego sluze rada:)

Pytia strasznie sie ciesze, ze juz wrocilyscie i malutka lepiej. A teraz zmykaj przed kompa i do wyrka, moze jak sie polozycie obie to malutka zasni?? A kurz zawsze morze poczekac!! Trzymam kciuki!

Cześć laseczki :-)

A ja mam dzisiaj taki sobie dzień... Wczoraj padło mi żelazko, więc trzeba kupić nowe. Do tego przyszło rozliczenie za wodę-mam dopłacić 400 zł :szok::szok::szok: Ale to dlatego, że zamieszkaliśmy w mieszkanku, w którym nikt nie mieszkał przez 15 lat :-) Za prąd tez przychodzą dopłaty i to wielkie!!!

Witam, 16 listopada 2008 urodziłam chłopczyka Bartoszka. W szpitalu dostałam Niebieskie pudełeczko Skarb malucha oraz te drugie, którego nazwy nie pamiętam :(

Mam pytanie do mam. W pudełeczku znajdowała się ulotka Instytutu Pampers. Taka zielona książeczka, w której był jeden pampers i kilka chusteczek. Mam prośbę do mam, które posiadają taką książeczkę, czy by mogły zobaczyć czy nie mają w niej wierszyków dotyczących kąpieli, na dobranoc. Wiem, że w niej były, ale ja swoją ulotkę zapodziałam i nie mogę sobie przypomnieć treści tych wierszyków. Byłabym bardzo wdzięczna za napisanie treści tych rymowanek. Proszę, poszukajcie!

GG: 2862607

WITAM WAS LASKI!!!
Nie gniewajcie się, że nie odpisuję, ale jestem prawie co dzień i info. mam na bierząco................ jak w tv:-D
Buziaki dla wszystkich ukończonych 2miesiączków i 3 miesiączków!!!!
Moja malutka ma dziś 3 miechyyyyyy!!!!! Ale superaśnie - mój mąż jest dla niej lepszy niż dla mnie... Z jednej strony to dobrze... a z drugiej????????????????? Łeee..........
Qrczę -czuję się b. nieatrakcyjna... nie spadam za bardzo na wadze - ale tak się wkurzyłam od 3 dni, że ćwiczę b. dużo. w ciągu dnia (tzn ok 2 godz. samyh ćwiczeń + spacer z małą). I mam nadziję że za jakieś 2 tygodnie się pochwalę choć jednym kg (bo wolno idzie ale staram się nie podłamywać i robię co mogę)!!!
Z jedzeniem też się totalnie ograniczam!!!

Laski!! Bardzo chcę z mężulkiem i z malunią jechać do Wawy (niedaleko mieszkamy od wawy) do jaskini solnej - super zdrowie dla małej!!! A może któraś a Was ma ochotkę?? To byśmy się umówiły kiedyś i spotkały w week!!!!
Tu podaję link!! (ale jest dużo ich w wawie więc można iść do innej - ja podaję przykładową... ) Co Wy na to??
www.galos-goclaw.pl

Bliźniaki - ja skończyłam też karmić w tym czasie co Ty, więc też byłam podłamana - więc Twoje posty podtrzymywały mnie na duchu:tak:. A zciągasz jeszcze?? ile zciągasz w ciągu dnia? Bo ja coraz mniej ze 100 ml. dziennie - a czasem jeszcze raz dziennie chwyci cycunie i podje sobie. (A może skończyłaś ewidentnie??) Napisz co i jak.....

Witam, 16 listopada 2008 urodziłam chłopczyka Bartoszka. W szpitalu dostałam Niebieskie pudełeczko Skarb malucha oraz te drugie, którego nazwy nie pamiętam :(

Mam pytanie do mam. W pudełeczku znajdowała się ulotka Instytutu Pampers. Taka zielona książeczka, w której był jeden pampers i kilka chusteczek. Mam prośbę do mam, które posiadają taką książeczkę, czy by mogły zobaczyć czy nie mają w niej wierszyków dotyczących kąpieli, na dobranoc. Wiem, że w niej były, ale ja swoją ulotkę zapodziałam i nie mogę sobie przypomnieć treści tych wierszyków. Byłabym bardzo wdzięczna za napisanie treści tych rymowanek. Proszę, poszukajcie!

GG: 2862607

Hej książeczkę mam w ręku ale żadnych wierszyków tam nie ma

reklama
Dawno nie widzialam Ewelw...??
Okok, już jestem - a wytłumaczę się tym, że na prawdę zrobiłam sobie tzw. "system motywcyjny" i co dzień baaardzo dużo ćwiczę bo mam 20 kg do zrzucenia (ten system to w worldzie co dzień zakreślam każdą czynność (np. 15 min ćw na ciężarkach , 100 brzusków - - to jest w formie tabeli - więc zakrślam jak coś zrobię ....) - taki sam miałam w ciąży i odkreślałam każdy dzień ciąży......)

Do góry