reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
hej
ja własnie mysle odrobaczyc cała nasza familie:sorry: i to wszystko mnie przeraza ze moze cos w nas siedziec:baffled::nerd::crazy: beda\e szła z Kondziem do szczepienia i na bilans z Mela to popytam:happy:
Kasiu my tez zaliczylismy statek i gondole nawet;-)
a środowiskowa nie oglada dziecka tylko jego warunku sprawdza ;-)
przynajmniej tak było u mnie:tak:a połozna sprawdza co i jak z dzieckiem.
Crunch oj to boje sie podpasc ci:-p:-D
Kicia urocze masz panienki w domu i jakie Paulinka ma loczki :-):-):-):-)
Agunia na polku cudnie zaliczylismy 1,5h spacerek;-)i juz bazie sa na drzewach:rofl2:

Madzia a ta lecznica na Asnyka?
Myśmy sobie zaserwowali jesienią kuracje z pyrantelum ;-) (wtedy co K miała napady kaszlu i zgrzytała w nocy zębami). Dodam że w kale nic nie wyszło (podobno w większości przypadków nie wychodzi :confused:) Zgrzytanie nie wróciło, z kaszlem różnie bywa, ale zauważyłam że poprawił się K apetyt :tak:

hejka!!!

Kicia śliczne dziewczynki....:-D:-D:-D:-D
Mysmy też byli na spacerku , zahaczyliśmy o ciuchex i sklepiki , zrobiliśmy kółeczko i wrociliśmy do domku:-):-)teraz odkurzać bedziemy;-);-);-);-)
ja upieklam dziś budyniowiec:rofl2::rofl2:ciekawe czy mi wyszedł:rofl2:
Madzia a bo ty masz bilans 4 latka teraz tez:-Dz Melcią:tak:podpytaj lekarza, chętnie się dowiem co o tym sądza:-)
Agatko to milych wykladow:-)a mikołajek z twoją siostra??

reklama
Super, ze Karola wychodzi :-):tak::-) Teraz czekamy na zdjęcia Dominiczka :-)
Kicia cudne masz córeczki :-):-)
Brmagda niezły artykuł :szok::szok::szok:
Crunch biedna Reginka :-(Ale Was te choróbska męczą :-( :-(

Do góry