reklama
M
Maialis
Gość
To ja się nieśmiało przedstawię
Jestem obecnie w 9+2 TC
wstępnie termin na 25.01, ale pewnie w piątek będzie jakaś korekta, bo już wiadomo że owulacja była inaczej niż wynika z miesiączki
To moja druga ciąża, pierwsza niestety skończyła się poronieniem
To moja druga ciąża, pierwsza niestety skończyła się poronieniem
Emilcia88
Fanka BB :)
HejTo ja się nieśmiało przedstawięJestem obecnie w 9+2 TC
wstępnie termin na 25.01, ale pewnie w piątek będzie jakaś korekta, bo już wiadomo że owulacja była inaczej niż wynika z miesiączki
To moja druga ciąża, pierwsza niestety skończyła się poronieniem![]()

Jak samopoczucie?
M
Maialis
Gość
Boję się, że za dobre, właściwie poza zmęczeniem i nudnościami cały dzień nie mam żadnych objawów. Ale od lat leczę się na niedoczynność tarczycy, a teraz TSH spadło mi mocno, co moja endokrynolog poczytuje sobie za super znak (w pierwszej ciąży od razu TSH wywaliło na ponad 5), więc tego się trzymam. Byle do piątku, mam nadzieję że zobaczę ładne serduszko.Hejja obecnie 5+5, to moja trzecia ciąża, w domu 19m córka. Druga ciąża zatrzymała się w 8 tc
.
Jak samopoczucie?
Emilcia88
Bardzo mocno trzymam kciukiBoję się, że za dobre, właściwie poza zmęczeniem i nudnościami cały dzień nie mam żadnych objawów. Ale od lat leczę się na niedoczynność tarczycy, a teraz TSH spadło mi mocno, co moja endokrynolog poczytuje sobie za super znak (w pierwszej ciąży od razu TSH wywaliło na ponad 5), więc tego się trzymam. Byle do piątku, mam nadzieję że zobaczę ładne serduszko.

M
Maialis
Gość
Okolice RybnikaBardzo mocno trzymam kciukia skąd jesteś ?
Emilcia88
Tak u mnie w aplikacji wypada 27 lutegoOkolice Rybnikamam nadzieje, że u Ciebie też wszystko będzie dobrze. Termin na luty?

M
Maialis
Gość
Masz termin miesiąc po mnie, więc obstawiam jakiś 5 tydzieńTak u mnie w aplikacji wypada 27 lutegoale jutro pierwsza wizyta więc cokolwiek będzie wiadomo.

Emilcia88
Jutro dokładnie będzie 6+0. Ehh nie zostaje nic innego jak czekaćMasz termin miesiąc po mnie, więc obstawiam jakiś 5 tydzieńto chyba dobra pora na wizytę, u mnie było widać już elegancko pęcherzyk a po tygodniu już było widać dzieciątko i serduszko. Mam nadzieję że w piątek tak dalej będzie
![]()

reklama
M
Maialis
Gość
Daj znać dzisiaj po wizycie co tam słychać u maluszkaJutro dokładnie będzie 6+0. Ehh nie zostaje nic innego jak czekaćnapewno w piątek zobaczysz serduszko
![]()