reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Myszunia, Joe wiem ze zespol to podstawa nie zdecydwoalam sie jeszcze i jest to dosc trudne.Wiadmo ze ktos bedzie niezadowolony ale co tam byle mi sie podobalo:rofl2:

Laura zaraz idzie spac wiec bede miala czas sprzatnac bo rano wysprzatalam ale teraz tego nie widac:szok::-D

Malinka1 dobra wiadomosc jesli chodzi o zdrowie:happy:
Dowikla mam nadzieje ze relksik sie udal i nikt go nie przerwal:rofl2:
Beata ja mialam miec przyjecie a moj wszystko zmienil sama bym tych pieniedzy nie wydawala na wesele :crazy:Ale moj za wszystko placi wiec sie nie wtracam:sorry2:
*malinka* moim zdaniem za szybko z tym kubkiem pamietam jak my wprowadzalismy kubeczek Tak serio to Laura zaczela z nigo pic jak miala 7mc

reklama
Ja mam takie specjalne nozyczki dla dzieci:tak:Sa cale oblane plastikiem i maja zaokraglone koncowki i wycinaja takie rozne wzorki

ja ostatnio moim zrobiłam taką wymiane kredek bo to samo było same ogryzki i do tego temperówki do bani no i odciski też miałam :tak::tak::tak::tak::tak: a teraz adam ma jeden komplet kredek w piórniku i o dziwo dba o nie netemperowane zawsze:szok::szok::szok: jeden komplet kredek ma w kubku na biurku ale o te to juz ja muszę dbac bo on to nie brdzo:no::no::no: a trzeci komplet ma julia w swoim pudełku na stoliku a ona ma same bambino w grubej twardej oprawie a tak sie złożyło ze ma ich teraz 3 komplety jest co temperowac :tak::tak::tak::tak: ale te grube kredki lubie najbardziej bo po piersze tak sie nie łamią a po drugie maja śliczne kolory:tak::tak::tak::tak: ale jak ostatnio temperowałam im wszystkie hurtem to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: postanowiłam im kupić temperówkę na akumulator widziałam takową w realu za 40 zł i jak tylko oddadzą mi zwrot z urzędu skarbowego to to też mam na liście zakupów:tak::tak::tak::tak::tak:

ja tez bym wolała kebaba od zupki czy tych moich jajek sadzonych:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a moje dzieiaki uwielbiaja rysowac ja kupuje im papier ksero bo na bloki to bym nie wyrobiła i średnio te 500 kartek maja na miesiąc a kolorowanek im ostatnio tez nie kupuje tylko drukuje z neta są świetne ostatnio na topie swinka pepa do kolorowania u julki a u adama hoot welsy albo auta:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry