reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to dobrze że babcia nie protestuje:rofl2::rofl2: bo moja mama seriali nie odpuści:no::no::no::no::no::no:;-);-);-)
a moim daleko do snu:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: bawią się w najlepsze a antek u mamusi na kolankach a nawija ile wlezia a guuuu a buuuu geeeee gugugu:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ale isza czy to juz weekend???????????????????????//
Ależ skąd ,ja jestem ,a razem możemy poszumieć przecież i pohałasować:-):-):-)moje już umyte i po kolcji ,Kl,maluje (nowymi kredkami ,bo stare ble)a KS.wieczorynke ogląda i rozzciela sobie łóżko...jeszcze trochę i moja ulubiona część dnia się zacznie:póżny wieczór:-)

No Kamilek spi a Martynka przyszła i upomina sie o mulusia ale powiedziałam że nie ma a ona na to że jest jej strasznie przykro że nie ma mulusia obiecałam jej poczytać no i własnie idziemy sie umyc i poczytamy i pójdzie spać:tak::tak:do zobaczonka za chwile

Ale u nas dziadowska pogoda się zrobiła, siąpi,ciemno i do d....wiecie co napiłabym sie piwka.....Pojechałam dziś z bratem do warsztatu auto odebrać ,szykuję się do wyjśćia gfawędząc z Ksawkiem ,pyta się mnie synek czy lubię jeżdzić? a ja tak że bardzo ,ale najlepiej mi sie jeżdzi samej,a Ksawek :tak wiem ,bo tata to cię wkur....:rofl2:powiedział to a ja nie wiedziałam w pierwszej chwili co zrobić ,umoralniająca pogadanka ,a potem rechot w kołnierz...się dzieje...

Ale u nas dziadowska pogoda się zrobiła, siąpi,ciemno i do d....wiecie co napiłabym sie piwka.....Pojechałam dziś z bratem do warsztatu auto odebrać ,szykuję się do wyjśćia gfawędząc z Ksawkiem ,pyta się mnie synek czy lubię jeżdzić? a ja tak że bardzo ,ale najlepiej mi sie jeżdzi samej,a Ksawek :tak wiem ,bo tata to cię wkur....:rofl2:powiedział to a ja nie wiedziałam w pierwszej chwili co zrobić ,umoralniająca pogadanka ,a potem rechot w kołnierz...się dzieje...

No takie słowo powiedziane przez dziecko bżmi smiesznie:-D:-DMoja córka kiedys oglądała formułe 1 i mówi kurw.........a a my na to kto tak mówi a ona mówi no tata jak oglądał F1 a czasem jej sie zdaży nakląc ale nie zwracam na to uwagi.A pare dni temu miała zły dzień i do wszystkich mówiła zamknij sie:no::no::no:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dhttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/realmad2.gif:
PODSUMOWAŁ TO KSAWUŚ!!!!!!!!
ALE OSTATNIO I MOJEMU ADAMOWI SIĘ WYMYKAJA WULGARYZMY:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: TEŻ MIAŁAM Z NIM POGADANKE NIBY BYŁO LEPIEJ I CO??????????!!!!!!!!! PRZYCHODZI DO MNIE JULKA Z PYTANIEM CZY ONA JEST DZIWKA????:szok::szok::szok::szok::szok: JA NIE A SKĄD CI TO PRZYSZŁO DO GŁOWY TO BARDZO BRZYDKI WYRAZ A JULIA ALE ADAŚ TAK NA MNIE POWIEDZIAŁ:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:MYŚLAŁAM ŻE WYJDEZ SIEBIE A ADAŚ Z MINA LUZAKA ŻE KUMPLE TEZ TAK MÓWIĄ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dhttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/realmad2.gif:
PODSUMOWAŁ TO KSAWUŚ!!!!!!!!
ALE OSTATNIO I MOJEMU ADAMOWI SIĘ WYMYKAJA WULGARYZMY:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: TEŻ MIAŁAM Z NIM POGADANKE NIBY BYŁO LEPIEJ I CO??????????!!!!!!!!! PRZYCHODZI DO MNIE JULKA Z PYTANIEM CZY ONA JEST DZIWKA????:szok::szok::szok::szok::szok: JA NIE A SKĄD CI TO PRZYSZŁO DO GŁOWY TO BARDZO BRZYDKI WYRAZ A JULIA ALE ADAŚ TAK NA MNIE POWIEDZIAŁ:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:MYŚLAŁAM ŻE WYJDEZ SIEBIE A ADAŚ Z MINA LUZAKA ŻE KUMPLE TEZ TAK MÓWIĄ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to niezle biedna Julka:no:

Do góry