reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ależ skąd ,ja jestem ,a razem możemy poszumieć przecież i pohałasować:-):-):-)moje już umyte i po kolcji ,Kl,maluje (nowymi kredkami ,bo stare ble)a KS.wieczorynke ogląda i rozzciela sobie łóżko...jeszcze trochę i moja ulubiona część dnia się zacznieale isza czy to juz weekend???????????????????????//
wiktoria12
Mama i żona :)
No Kamilek spi a Martynka przyszła i upomina sie o mulusia ale powiedziałam że nie ma a ona na to że jest jej strasznie przykro że nie ma mulusia obiecałam jej poczytać no i własnie idziemy sie umyc i poczytamy i pójdzie spać
do zobaczonka za chwile

wiktoria12
Bbngnjhyyy iokjjop,
a tego posta naklikał antoś:-):-):-):-):-):-)
A to dobre no wsumie on też chce z nami poklikac

madziulanatasza
Malinka DAŁ KOLEŚ CZADU:-)
madziulanatasza
Ale u nas dziadowska pogoda się zrobiła, siąpi,ciemno i do d....wiecie co napiłabym sie piwka.....Pojechałam dziś z bratem do warsztatu auto odebrać ,szykuję się do wyjśćia gfawędząc z Ksawkiem ,pyta się mnie synek czy lubię jeżdzić? a ja tak że bardzo ,ale najlepiej mi sie jeżdzi samej,a Ksawek :tak wiem ,bo tata to cię wkur....
powiedział to a ja nie wiedziałam w pierwszej chwili co zrobić ,umoralniająca pogadanka ,a potem rechot w kołnierz...się dzieje...

wiktoria12
Ale u nas dziadowska pogoda się zrobiła, siąpi,ciemno i do d....wiecie co napiłabym sie piwka.....Pojechałam dziś z bratem do warsztatu auto odebrać ,szykuję się do wyjśćia gfawędząc z Ksawkiem ,pyta się mnie synek czy lubię jeżdzić? a ja tak że bardzo ,ale najlepiej mi sie jeżdzi samej,a Ksawek :tak wiem ,bo tata to cię wkur....powiedział to a ja nie wiedziałam w pierwszej chwili co zrobić ,umoralniająca pogadanka ,a potem rechot w kołnierz...się dzieje...
No takie słowo powiedziane przez dziecko bżmi smiesznie

Ale u nas dziadowska pogoda się zrobiła, siąpi,ciemno i do d....wiecie co napiłabym sie piwka.....Pojechałam dziś z bratem do warsztatu auto odebrać ,szykuję się do wyjśćia gfawędząc z Ksawkiem ,pyta się mnie synek czy lubię jeżdzić? a ja tak że bardzo ,ale najlepiej mi sie jeżdzi samej,a Ksawek :tak wiem ,bo tata to cię wkur....powiedział to a ja nie wiedziałam w pierwszej chwili co zrobić ,umoralniająca pogadanka ,a potem rechot w kołnierz...się dzieje...

PODSUMOWAŁ TO KSAWUŚ!!!!!!!!
ALE OSTATNIO I MOJEMU ADAMOWI SIĘ WYMYKAJA WULGARYZMY

reklama
wiktoria12
https://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/realmad2.gif:
PODSUMOWAŁ TO KSAWUŚ!!!!!!!!
ALE OSTATNIO I MOJEMU ADAMOWI SIĘ WYMYKAJA WULGARYZMYTEŻ MIAŁAM Z NIM POGADANKE NIBY BYŁO LEPIEJ I CO??????????!!!!!!!!! PRZYCHODZI DO MNIE JULKA Z PYTANIEM CZY ONA JEST DZIWKA????
JA NIE A SKĄD CI TO PRZYSZŁO DO GŁOWY TO BARDZO BRZYDKI WYRAZ A JULIA ALE ADAŚ TAK NA MNIE POWIEDZIAŁ
MYŚLAŁAM ŻE WYJDEZ SIEBIE A ADAŚ Z MINA LUZAKA ŻE KUMPLE TEZ TAK MÓWIĄ
![]()
No to niezle biedna Julka

Podziel się: