reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a mi się szykuje jakaś rozmowa z m, już mi rano zapowiedział, że musimy poważnie porozmawiać:baffled: normalnie strach się bać:szok::szok::-D

reklama
To długa historia.Ale tak po krotce to moja mama wyprowadzila sie z domu jak bylam w ciazy z Dominikiem(wtedy mieszkalam jeszcze z rodzicami),stoczyła sie i rzadko mielismy z nia kontakt:no:Była na chrzcie Dominika pozniej na 2 urodzinach i chyba z piec razy tak bez okazji.Ostatni raz mialam z nia kontakt dzien po urodzeniu dziewczynek-zadzwonila do mnie i od tego czasu cisza
No bardzo przyre.Ale dobrze że masz dzieci i męża masz w kimś oparcie.:tak:
Cześć dziewczyny:-D:-D:-D wpadłam na moment się przywitać;-)
Czesc agunia no nareszcie jesteś:-D:-D:tak:
Nie dość, że pisałam to o 19, a wskoczyło dopiero teraz, to jeszcze bez zdjęcia.
A teraz tatuś lula małą, a ja mam minutkę dla siebie.
Śliczna a fryzurka no brak mi słów i nawet sie nie krzywi przy tej cytrynie:szok:
i trochę mam stracha bo prawie 5 lat siedzenia w domu strasznie mnie uwsteczniło i teraz wszystkiego co nowe się boje:szok::szok::szok:
Nic sie nie bój dasz rade:tak::tak:
No to ja Was zegnam, wskakuję do łóżeczka przytulić się do mojego ślubnego :-):-):-):-):-):-):-):-p
Ależ ty masz dobrze ja bym wszystko dała żeby sie miec do kogoś przytulić mam namyśli oczywiście Męża no żeby nie było,........:-D:-D:-D:-D
No troche nadrobiłam bo gadałam z mamą prawie godzine mama ma zasilone minuty że wstukuje kod za 10 zł i z wybranym numerem w plusie rozmawia przez miesiąć a numer zawsze mój zasila i plotkujemy w zależnosci ile jest na kącie a później pieniądze oddają i można gadać znowu:-D:-D

cześć !!! nazywam się Magda.Jestem mamą 2,5 letniej Milenki no i również siedze z nią w domciu;-)
mogę się do Was podłączyc??

reklama
Mikusia , witaj serdecznie:-)

Agunia, nigdy nic nie wiadomo...;-). Żartuję... Nie życz drugiemu tego, co tobie niemiłe.... Albo inne przysłowie: Dziadek się śmiał i to samo miał.
Więc juz więcej nie wywołuję wilka z lasu...:tak::-D

Do góry