reklama
no to super, a co z Misią??????tak ogólnie to miało być coś z księgowością związane ale co będę robiła to będzie zależało od zapotrzebowania, podobno może ofertowanie, kosztorysowanie i sprawy kadrowe, pewnie nic wielkiego na początek ale zawsze to coś![]()
madziulanatasza
Fanka BB :)
Dzięki Mała;-);-);-) Moja dwójka tak robi ,a mieć siódemke dzieci to sobie zwyczajnie nie wyobrażam...usiadłabym i płakała....Fajny ten testosteron ,nie wiem czemu wc ześniej mi się nie podobał,bo zasypiałam na nim....ŁAP-pyszne schłodzone z pianka i soczkiem a w kuflu słomeczka![]()

Własnie "ubieram " Je w pizamki;-):-)Moja Mycha już usnęła :-)
dowikla a twoje spia już????? chyba nie co![]()
agunia-ln
Misia chodzi do przedszkola, gorzej tylko jak będzie nadal tak często chorowaćno to super, a co z Misią??????
madziulanatasza
RZECZYWIŚCIE nie wiedziałam ,że ty z mama mieszkasz ,ale prawda,że rodziców się nie wybiera ,ja mam mame ok,ale też nie chce mi z dzieciakami siedzieć ,raz na miesiąc idą spać do nich z soboty na niedzielę ,a KL.chodzi czasami do babci po lekcjach na godzinkę a jak ja odbieram KSAWKA to i ją zabieram.także ciąglemam ich na głowie ,a to męczy.Wyobraż sobie wiktoria że My mieszkamy u moich rodziców i moja matka w niczym mi nie pomaga.Nie chce się zająć Oliwką.Nie była z nia nawet ani razu na spacerze.Przykre to jest bo mam lepszą tesciową niz matkę ale cóż rodziców się nie wybiera.....

agunia-ln
no fryzura pierwsza klasaNie dość, że pisałam to o 19, a wskoczyło dopiero teraz, to jeszcze bez zdjęcia.
.

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie wieczorowo
Agunia, gratulacje z okazji pracy...

.
Piszesz o 5 latach przerwy..., ale nie przejmuj się, to jest jak z jazdą na rowerze - tego się nie zapomina
Agunia, gratulacje z okazji pracy...

Piszesz o 5 latach przerwy..., ale nie przejmuj się, to jest jak z jazdą na rowerze - tego się nie zapomina

reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Moje młodsze dziecko coś niespokojnie dzisiaj śpi, więc sobie na BB dziś za długo nie posiedzę...
Mój M w pracy, puściutko w domku...
Mój M w pracy, puściutko w domku...
Podziel się: