reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
To juz jakas epidemia z tymi poważnymi rozmowami...a mi się szykuje jakaś rozmowa z m, już mi rano zapowiedział, że musimy poważnie porozmawiaćnormalnie strach się bać
![]()
Żeby tylko mój M z czyms nie wyskoczył, na przykład z jakąś kochanką na boku

Oby u mnie obyło sie bez powikłan;-):-)Jak ja słyszę mały remoncik, to mnie zgroza bierze.
Zawsze, jak mamy zrobić coś małego, robi się z tego duuuży remont..., powiedziałabym remont z powikłaniami![]()
Jak moj M dobierze sie z moim bratem to .....oby szybko skonczyli

wiktoria12
Mama i żona :)
No bardzo przyre.Ale dobrze że masz dzieci i męża masz w kimś oparcie.To długa historia.Ale tak po krotce to moja mama wyprowadzila sie z domu jak bylam w ciazy z Dominikiem(wtedy mieszkalam jeszcze z rodzicami),stoczyła sie i rzadko mielismy z nia kontaktByła na chrzcie Dominika pozniej na 2 urodzinach i chyba z piec razy tak bez okazji.Ostatni raz mialam z nia kontakt dzien po urodzeniu dziewczynek-zadzwonila do mnie i od tego czasu cisza

Czesc agunia no nareszcie jesteśCześć dziewczynywpadłam na moment się przywitać;-)

Śliczna a fryzurka no brak mi słów i nawet sie nie krzywi przy tej cytrynieNie dość, że pisałam to o 19, a wskoczyło dopiero teraz, to jeszcze bez zdjęcia.
A teraz tatuś lula małą, a ja mam minutkę dla siebie.

Nic sie nie bój dasz radei trochę mam stracha bo prawie 5 lat siedzenia w domu strasznie mnie uwsteczniło i teraz wszystkiego co nowe się boje![]()

Ależ ty masz dobrze ja bym wszystko dała żeby sie miec do kogoś przytulić mam namyśli oczywiście Męża no żeby nie było,........No to ja Was zegnam, wskakuję do łóżeczka przytulić się do mojego ślubnego :-):-):-):-):-):-):-)![]()

No troche nadrobiłam bo gadałam z mamą prawie godzine mama ma zasilone minuty że wstukuje kod za 10 zł i z wybranym numerem w plusie rozmawia przez miesiąć a numer zawsze mój zasila i plotkujemy w zależnosci ile jest na kącie a później pieniądze oddają i można gadać znowu

mikusia84r
Entuzjast(k)a
cześć !!! nazywam się Magda.Jestem mamą 2,5 letniej Milenki no i również siedze z nią w domciu;-)
mogę się do Was podłączyc??
agunia-ln
Fanka BB :)
no nie mówTo juz jakas epidemia z tymi poważnymi rozmowami...
Żeby tylko mój M z czyms nie wyskoczył, na przykład z jakąś kochanką na boku![]()

agunia-ln
Fanka BB :)
ja się bardzo dobrze domyślam ale to nie jest temat na publiczne forumAGUNIA
A nie domyslasz sie o co moze chodzic
Oby to bylo cos pozytywnego![]()

mikusia witaj u nas;-)
wiktoria12
Mama i żona :)
cześć !!! nazywam się Magda.Jestem mamą 2,5 letniej Milenki no i również siedze z nią w domciu;-)
Witaj u nas im nas więcej tym lepiej.:-)A konto na NK masz
Ostatnia edycja:
reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Mikusia , witaj serdecznie:-)
Agunia, nigdy nic nie wiadomo...;-). Żartuję... Nie życz drugiemu tego, co tobie niemiłe.... Albo inne przysłowie: Dziadek się śmiał i to samo miał.
Więc juz więcej nie wywołuję wilka z lasu...

Agunia, nigdy nic nie wiadomo...;-). Żartuję... Nie życz drugiemu tego, co tobie niemiłe.... Albo inne przysłowie: Dziadek się śmiał i to samo miał.
Więc juz więcej nie wywołuję wilka z lasu...

Podziel się: