mikusia84r
Entuzjast(k)a
kurcze muszę poczytać pare stron wstecz, by u Was być w temacie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście ,że tak im nas więcej tym weselej.....:-)AGUNIA MAM NADZIEJE ŻE TO NIC POWAŻNEGOcześć !!! nazywam się Magda.Jestem mamą 2,5 letniej Milenki no i również siedze z nią w domciu;-)
mogę się do Was podłączyc??
ja się bardzo dobrze domyślam ale to nie jest temat na publiczne forum![]()
Ale się usmiałam. Wiktoria, to brzmi jak jakieś hasło służące do wtajemniczenia....;-)Witaj u nas im nas więcej tym lepiej.A konto na NK masz:-)
Strasznie mnie to zaintrygowało ,lub po prostu :ciekawość mnie zżera choć pewnie nie było to twoim zamiarem:-)ale życzę żeby było okja się bardzo dobrze domyślam ale to nie jest temat na publiczne forum![]()
No WIKTORIA jest dobraAle się usmiałam. Wiktoria, to brzmi jak jakieś hasło służące do wtajemniczenia....;-)![]()
Opowiedz nam jak będziesz mogła jak się skończyła rozmowa tak-no to zmykam, idę rozmawiaćmoże nie bęzie tak źle
dobrej nocy
Ale się usmiałam. Wiktoria, to brzmi jak jakieś hasło służące do wtajemniczenia....;-)![]()
Nie no trzeba,trzebaA co trzeba wiedziec z kim sie gada na BB![]()