reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień doberek.Widze że ostatnia wczoraj byłam no a dzisiaj pierwsza u nas noc super wyspana jestem i pełna zapału do sprzątania zaraz idziemy jesc sniadanko.Dozobaczenia później bo narazie nikogo nie ma a zwykle w sobote i w niedziele mało kto tutaj jest:tak:

Witam kobitki.

Ja od 2 dni walczę z kolka wątrobową :baffled: Siedzę przy kompie, już jest nieźle, ale jeszcze boli :-(
M przeziębiony zajmuje wyrko... normalnie jakiś pomór :angry:

Do następnej razy ;-)

Witajcie dziewczęta. Ja tylko na chwilkę. Troszkę Was z wczoraj jeszcze poczytałam, ale literki z lekka mi się zamazują.
A mnie wczoraj strasznie ścięło. Rozchorowałam się na amen. Grypsko jakieś paskudne. M już lepiej, a mnie łamie. I nic mi się nie chce. A tu zaraz urodziny Piotrka, a ja nawet pomysłu nie mam. Po wczoraj tyle do zmywania , ble. Piotruś chociaż na zakupy wyskoczył. Wróci, może pozmywa.
Pozdrawiam

Witam
Ja jestem nie wyspana:no:Usnełam chyba okolo2:szok::rofl2:Od rana mam mega kaszel i nic mi sie nie chce,a dzieciaki juz nie spia
Zaraz ide robic ciepła herbatke i chociaz wyro zloze

czesc babeczki

posty nadrobilam i witam nowa mamusie:-)

Ja na chwilke bo pogoda dopisuje i idziemy na spacerek:) Mieszkanko posprzatne wiec mozna wyjsc z domku :)
Zagladne po spacerku:rofl2:

cześć !!! nazywam się Magda.Jestem mamą 2,5 letniej Milenki no i również siedze z nią w domciu;-)
mogę się do Was podłączyc??

Witamy nowa mamusie :-)

Witajcie dziewczęta. Ja tylko na chwilkę. Troszkę Was z wczoraj jeszcze poczytałam, ale literki z lekka mi się zamazują.
A mnie wczoraj strasznie ścięło. Rozchorowałam się na amen. Grypsko jakieś paskudne. M już lepiej, a mnie łamie. I nic mi się nie chce. A tu zaraz urodziny Piotrka, a ja nawet pomysłu nie mam. Po wczoraj tyle do zmywania , ble. Piotruś chociaż na zakupy wyskoczył. Wróci, może pozmywa.
Pozdrawiam

luna zdrówka zyczę :tak:

dowikla przejdz sie lepiej do lekarza bo widzę że choroba Cie rozkłada,a zgardłek coraz gorzej jak piszesz :tak:
A ja dziś wyspana :-) mimo że Oliwka wstała o 6.30 :szok: chyba będę musiała sie przyzwyczaić do takich godzin bo wstaje tak od dłuższego czasy.
No i wieczorkiem z M też było milutko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

czekamy na teściową,będzie za 30min i zabiera Oliwkę do siebie :-):-):-):-)

reklama
Ja juz czesc chatki posprzatałam bo i tak nie ejstem w stanie przy nich polezec;-)
Teraz usiadlam na chwilke porobic przelewy i zobaczyc na BB

WIKTORIA
Do 2 nie spalam bo mam poprostu z głowa:szok::-DLezalam i miałam wizje jak bedzie wygladac po remoncie-jak wszystko poustawiam i wogole:-)

AGNES
Jak mi do poniedzialku nie przejdzie to wybiore sie do mojego "lekarza"

LUNA
Duuuzo zdrowka:tak::tak::tak:

A Ty AGNES za duzo nie szalej:-D:-D:-D

Do góry