reklama
Post racjaaapytajcie faceta co to za kolor beżowy...he he nie do odgadnięcia, chociaż wyjątki sie trafiają) więc przyjęłam to za fakt i nie marudzę (mówimy na to....przyroda )

Surv do lekarza marsz:-) ja wiem, ze kropeczki są sexi ale nie raz lepiej je obejrzeć;-)
Haszi mieliscie dzisiaj chwilę grozy

A co do taktyk wychowawczych naszych facetów, to ja książkę mogę napisać (na zasadzie tego nie róbcie, przetestowane

Izabelka jeśli chodzi o lenia do sprzątania, to u mnie zakorzenil się na dobre

Renia wiem, że też niedługo mnie czeka takie zmęczenie, ale już nie mogę się doczekać

survivor26
Mamy lipcowe'08
O, u nas też pogoda barowa, otworzyłam oczy nawet dość wyspana i pełna entuzjazmu, ale jak spojrzałam za okno, to ja chyba chcę z pworotem do łóżka...tylko, że na moim miejscu leży już kot i daje się maltretować Florce
Lenia przedwiosennego połączonego z utrwalonym dołem mam i ja, ale wiem, że to od obecnych kłopotów i ogólnego przemęczenia psychicznego i kiedyś minie przecież
no a jak czytam o Waszych raczkujących pociechach, to się nawet cieszę z tego lenia i z tego, że mogę sobie na niego pozwolić
U nas też wszystko jest nisko, no bo mieszkania nie urządzałam pod kątem dziecka, a teraz już za wiele zrobić się nie da..... znam mniej więcej newralgiczne punkty, np. odświeżacze do kontaktów, które nie tak dawno temu raczkująca córka przyjaciółki u mnie pożarła ze smakiem.....ale żyje i ma się dobrze, więc to chyba nie jest bardzo toksyczne
Na razie cieszę się więc, że mam małą łamagę...i oby jak najdłużej
Kropki zniknęły, więc to była alergia na lek, reszta objawów się trzyma......strasznie zjadliwy ten wirus, kurczę, żeby jeden człowiek w tydzień kilkunastu zaraził
Zastanawiam się czy nie zaoferować usług naszej rodziny jakiemuś rządowi, bo stanowimy zmasowaną broń biologiczną
no nic, jak do poniedziałku nadal nie będzie radykalnej poprawy, to pójdziemy zarazić wszystkich pacjentów w przychodni
Julia, wszystkiego naj! Pociechy z córy i męża i samych powodów do radości i optymizmu! No i realizacji planów w kwestii Zuzowego rodzeństwa:-)

Lenia przedwiosennego połączonego z utrwalonym dołem mam i ja, ale wiem, że to od obecnych kłopotów i ogólnego przemęczenia psychicznego i kiedyś minie przecież

Kropki zniknęły, więc to była alergia na lek, reszta objawów się trzyma......strasznie zjadliwy ten wirus, kurczę, żeby jeden człowiek w tydzień kilkunastu zaraził

Julia, wszystkiego naj! Pociechy z córy i męża i samych powodów do radości i optymizmu! No i realizacji planów w kwestii Zuzowego rodzeństwa:-)
Julia zdrówka z okazji ćwierćwiecza:-) !!!!!
A ja jakoś nie miałam wczoraj weny do pisania.Ale co do kolorów to fakt,najlepiej to pokazywała reklama jakiejś farby chyba dekoral:-)
Co do ubierania małego to mojemu D nawet nie najgorzej ubiera,nie muszę się wstydzić jak czasem przychodzi z nim do mojej pracy i sam go ubiera.Nie jest źle.Ale na piżamkę też mu się raz zdarzyło założyć ubranko.
U nas nocka dziś lepsza.Szkoda że taka pogoda do d...y
A ja jakoś nie miałam wczoraj weny do pisania.Ale co do kolorów to fakt,najlepiej to pokazywała reklama jakiejś farby chyba dekoral:-)
Co do ubierania małego to mojemu D nawet nie najgorzej ubiera,nie muszę się wstydzić jak czasem przychodzi z nim do mojej pracy i sam go ubiera.Nie jest źle.Ale na piżamkę też mu się raz zdarzyło założyć ubranko.
U nas nocka dziś lepsza.Szkoda że taka pogoda do d...y
pabla27
Fanka BB :)
Julia - wszystkiego najlepszego!!!!!!
kiedy ja miałam 25 lat

a dzis kupowałam wino w sklepie na wieczór i pani popatrzyła na mnie podejrzliwie i poprosiła o dowód

jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło, to chyba przez te włosy
my już po baseniku, obiadek częściowo przygotowany. M zaraz jedzie na mecz, młoda śpi, zaraz przyjedzie moja mama a wieczorem mam gości - robimy sobie raclette:-) więc dzionek upłynie szybko.
kiedy ja miałam 25 lat

a dzis kupowałam wino w sklepie na wieczór i pani popatrzyła na mnie podejrzliwie i poprosiła o dowód

my już po baseniku, obiadek częściowo przygotowany. M zaraz jedzie na mecz, młoda śpi, zaraz przyjedzie moja mama a wieczorem mam gości - robimy sobie raclette:-) więc dzionek upłynie szybko.
Izabelka
Oski i Wercia
Julia wszystkiego najlepsiejszego czego zamarzysz aby sie spelnilo 

moja tez marudzila,nic znie zrobilam,ani nie posprzatalam; maz zdarzyl drewno u mamy porabac i wrocili a tu bajzel; teraz robi z synem pizze; a wiecie jak to jest jak tesciowa w domu-chcialoby sie aby porzadek byl
nie tym razem ech

moja tez marudzila,nic znie zrobilam,ani nie posprzatalam; maz zdarzyl drewno u mamy porabac i wrocili a tu bajzel; teraz robi z synem pizze; a wiecie jak to jest jak tesciowa w domu-chcialoby sie aby porzadek byl

reklama