reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kate w takim razie zostaje zyczenie mezulkowi powrotu baardzo rychlego do pracy,zebys mogla odpoczac :-)
Kaja no niezly brzdac z twojego maluszka,a to dopiero poczatek hihih

reklama
apytajcie faceta co to za kolor beżowy...he he nie do odgadnięcia, chociaż wyjątki sie trafiają) więc przyjęłam to za fakt i nie marudzę (mówimy na to....przyroda )
Post racjaa:tak::-D:-p Jak mój kiedyś wyjechał w delegacje zagramanicę i spytał się jaki gościniec ma mi przywieść:-) to powiedziałam - beżowa torebka:-) To wiecie co zrobił?? Przywiózł torebkę ale sztu 3:brazowa, kremowa i czerwona (bo nie wieedział jaki to beżowy:rofl2: A wrzos lub lila to juz wyzsza szkola jazdy:-p:-D a co do ubranek to jak pare lat temu wyjechałam na dwa tygodnie w moją podróż życia to musialam przygotować ubranka Kornelkowi na poszczególne dni!!!Bo mój M by z naszego małego zrobił "dziecko wojnny";-) Dlatego Kaja daj sobie luz - oni tak mają:-p i współczuję tobie dzisiejszej jazdy:-(
Surv do lekarza marsz:-) ja wiem, ze kropeczki są sexi ale nie raz lepiej je obejrzeć;-)
Haszi mieliscie dzisiaj chwilę grozy :szok: ale masz też dzielnego i zaradnego synka:-)
A co do taktyk wychowawczych naszych facetów, to ja książkę mogę napisać (na zasadzie tego nie róbcie, przetestowane:rofl2:) ale ostatni mój hicior (bynajmniej chociaz jeden) - to robienie z siebie takiej kochanej istotki np.: kochanie rozwies pranie, bo ja jakos nie ogarniam wszystkiego, a tak bardzo chę ci pyszny obiadek zrobić (albo odwrotnie):-p
Izabelka jeśli chodzi o lenia do sprzątania, to u mnie zakorzenil się na dobre:zawstydzona/y:
Renia wiem, że też niedługo mnie czeka takie zmęczenie, ale już nie mogę się doczekać:sorry2:Fajowo masz:tak:

witam z rana
u nas od 6.30 szaleństwo:szok:, a pogoda taka, że ledwo oczy otwieram
JuliaK wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)

O, u nas też pogoda barowa, otworzyłam oczy nawet dość wyspana i pełna entuzjazmu, ale jak spojrzałam za okno, to ja chyba chcę z pworotem do łóżka...tylko, że na moim miejscu leży już kot i daje się maltretować Florce:-D

Lenia przedwiosennego połączonego z utrwalonym dołem mam i ja, ale wiem, że to od obecnych kłopotów i ogólnego przemęczenia psychicznego i kiedyś minie przecież:tak: no a jak czytam o Waszych raczkujących pociechach, to się nawet cieszę z tego lenia i z tego, że mogę sobie na niego pozwolić:-p U nas też wszystko jest nisko, no bo mieszkania nie urządzałam pod kątem dziecka, a teraz już za wiele zrobić się nie da..... znam mniej więcej newralgiczne punkty, np. odświeżacze do kontaktów, które nie tak dawno temu raczkująca córka przyjaciółki u mnie pożarła ze smakiem.....ale żyje i ma się dobrze, więc to chyba nie jest bardzo toksyczne:-D Na razie cieszę się więc, że mam małą łamagę...i oby jak najdłużej:tak:

Kropki zniknęły, więc to była alergia na lek, reszta objawów się trzyma......strasznie zjadliwy ten wirus, kurczę, żeby jeden człowiek w tydzień kilkunastu zaraził:szok: Zastanawiam się czy nie zaoferować usług naszej rodziny jakiemuś rządowi, bo stanowimy zmasowaną broń biologiczną:-D no nic, jak do poniedziałku nadal nie będzie radykalnej poprawy, to pójdziemy zarazić wszystkich pacjentów w przychodni:-p

Julia, wszystkiego naj! Pociechy z córy i męża i samych powodów do radości i optymizmu! No i realizacji planów w kwestii Zuzowego rodzeństwa:-)

Dziewczyny dziękuję za pamięć i życzenia!!! :-D Ćwierćwiecze to już nie przelewki :-D hyhy

U nas w nocy 4 pobudki i smyranie wszystkim co popadnie pod dziąsełkach! aaaaaaaa... może nareszcie nie będziemy bezzębne :-p

Julia zdrówka z okazji ćwierćwiecza:-) !!!!!
A ja jakoś nie miałam wczoraj weny do pisania.Ale co do kolorów to fakt,najlepiej to pokazywała reklama jakiejś farby chyba dekoral:-)
Co do ubierania małego to mojemu D nawet nie najgorzej ubiera,nie muszę się wstydzić jak czasem przychodzi z nim do mojej pracy i sam go ubiera.Nie jest źle.Ale na piżamkę też mu się raz zdarzyło założyć ubranko.
U nas nocka dziś lepsza.Szkoda że taka pogoda do d...y

Witam!
U nas za oknem też do bani. Tydzień był ładny, to na weekend musiało się skiepścić:crazy:

Jilia, wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin!!! Samych radości i uśmiechu:tak:

Julia - wszystkiego najlepszego!!!!!!
kiedy ja miałam 25 lat:confused::sorry2:
a dzis kupowałam wino w sklepie na wieczór i pani popatrzyła na mnie podejrzliwie i poprosiła o dowód:szok::szok::-D jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło, to chyba przez te włosy:tak:
my już po baseniku, obiadek częściowo przygotowany. M zaraz jedzie na mecz, młoda śpi, zaraz przyjedzie moja mama a wieczorem mam gości - robimy sobie raclette:-) więc dzionek upłynie szybko.

Julia wszystkiego najlepsiejszego czego zamarzysz aby sie spelnilo :tak::-D

moja tez marudzila,nic znie zrobilam,ani nie posprzatalam; maz zdarzyl drewno u mamy porabac i wrocili a tu bajzel; teraz robi z synem pizze; a wiecie jak to jest jak tesciowa w domu-chcialoby sie aby porzadek byl :dry: nie tym razem ech

reklama
Do góry