robimy sobie raclette
A cóż to takiego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
robimy sobie raclette
Kasia chciałam zadać to samo pytanie, ale pomyślałam sobie, ze uznacie mnie za nieświatową czy cuśA cóż to takiego?

Pabla strasznie fajowskie to jest!

a drogie??

Rodzice mają takie urządzenie od dawna,najpierw robiło furorę,ale teraz stoi bezużyteczne.Na tych łopatkch zawsze robiliśmy jajka,ale z serem lepszy pomysł.Smacznego

).

a jak to zapalenie uszu?? za chwile zęby masuje...dalam jej viburkol, bo plakala i nie spojrzalam kiedy podalam i moze minelo 45 min i ona dalej plakala i dalam jej paracetamol...myslicie ze przesadzilam?? a jak cos tam przedawkowala??
glupia jestem,ze tyle naraz jej dalam,ale tak plakala; jak jej nie przejdzie to pojedziemy do lekarza; teraz spi...