reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Tosika - moje kosztowało chyba około 130 zł, są też trochę drozsze ale i większe - polecam takie, bo jest więcej miejsca na jedzonko. Super sprawa na spotkania ze znajomymi, przygotowujesz tylko kurczaczka w różnych marynatach, warzywka, szaszłyki, serki i uczta na całego, każdy pilnuje swojego kawałka :-):-D

Julia wszystkiego najlepszego!:tak:

My się pomału zbieramy na urodziny tylko mały musi jeszcze drzemkę zaliczyć.
Sałatki porobione-są pycha.
A najbardziej czekam na torty,bo bedą aż 3:-p

Pabla nawet niewiedziałam,że to się tak nazywa:sorry2:Rodzice mają takie urządzenie od dawna,najpierw robiło furorę,ale teraz stoi bezużyteczne.Na tych łopatkch zawsze robiliśmy jajka,ale z serem lepszy pomysł.Smacznego:tak:

Julia sto lat, pociechy z coreczki i pomocnego meza:-)
U nas nie ma slonca ale jest dosc cieplo. Bylismy na spacerku, teraz jestesmy po obiedzie, w domu posprzatane. G robi bigosik. Wieczorem przyjda znajomi to sobie posiedzimy:-)Jutro chce isc na basen z Seba(trzeba zaczac zrzucac wage,bo juz nie moge na siebie patrzec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:).
pabla super urzadzenie:tak:
Survi dobrze ze wysypka zeszla:tak:

witam Dziewczynki sobotnie

Julia wszytskiego najlepszego z okazji urodzin. Mnie tez w tym roku cwiercwiecze czeka;-)

u nas noc znowu z pobudkami i pobudka o 8, a teraz moj Ksiaze siedzi jakis niezadowolony. bawic sie nie chce, wiec puscilam baje a ja sie biore za sprzeatanie bo niedlugo zarosniemy...

surv dobrze ze zaraza powoli Cie opuszcza, ale moze lepiej pojdzcie do przychodni w poniedzialek.
pabla super to urzadzonko, tez pewnie w takie zainwestujemy po powrocie, bo w koncu z grilla jedzonko takie zdrowe

reklama
moja marudzi caly dzien i juz nie wiem czy chora,czy zęby; czasem uderza w placz i siagnie sie za uszy :no: a jak to zapalenie uszu?? za chwile zęby masuje...dalam jej viburkol, bo plakala i nie spojrzalam kiedy podalam i moze minelo 45 min i ona dalej plakala i dalam jej paracetamol...myslicie ze przesadzilam?? a jak cos tam przedawkowala?? :no: glupia jestem,ze tyle naraz jej dalam,ale tak plakala; jak jej nie przejdzie to pojedziemy do lekarza; teraz spi...

Do góry