reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kurcze dziewczyny zaczynam już tęsknić za Oliwką :tak: nie ma jej zaledwie 5 godzin a mi już jej brakuje. jakoś tak za pusto w domu.
A do tego dzwoniłam do teściowej i co się okazało;Oliwka bawi się w najlepsze z dziadkami i nie tęskni za mamą :-(
A spała tylko 20min masakra.Pewnie wcześnie im padnie bo jednak zostaje tam na noc.
Ide sobie poleżeć w wannie w gorącej wodzie i będzie mnóstwo pianki :-p:-p:-p

Agnes, ile ja bym dała za godzinna spokojną kąpiel z pianką...
Ale nie mam nawet wanny:-D

Mój Piotruś już wyszedł. To takie spotkanie urodzinowe. Fajnie ma.
A my znów same. Bąbelina śpiąca, więc liczę, że szybko pójdzie spać. A wtedy albo posiedzę tutaj,jeśli ktoś będzie, albo sobie pogram.

Witam
My wlasnie wrocilismy ze spacerku i ze sklepu:tak:A pogoda u nas wstretna:no::wściekła/y:zimno i wieje
Dziewczyny cos dzisiaj marudne,Dominik mnie denerwuje i jakos mam zły dzien bo dzisiaj dostałam @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

AGNES
Nie dziwie Ci sie ze tesknisz:no:Ja tez bym strasznie tesknila
Takie juz uroki macierzynstwa;-)

Z mężem mam bardzo dobrze, choć wieczorem wychodzi z kolegami na pifko( nie jedno), a ja znów sama z Witusią zostanę. Ale nie mam siły nigdzie wychodzić, ani gościć nikogo.

Ja wolę czasami M puścić samego niż spraszać sobie gości do domu:baffled:

Pospaliśmy dzisiaj popołudniu cała trójka :rofl2:

U mnie dzisiaj ryżanka w ramach diety lekkostrawnej :baffled: Rodzinka je wykopaliska z zamrażalnika. każdy co innego :-D M miał fasolkę po bretońsku a Helena pulpeta z kluskami :tak: A jutro jadę do mamy poleżeć jeszcze:rofl2: Muszę nabrać sił przed nadchodzącym tygodniem, ta wątroba mnie wykończyła:baffled:

Ja wolę czasami M puścić samego niż spraszać sobie gości do domu:baffled:

Pospaliśmy dzisiaj popołudniu cała trójka :rofl2:

U mnie dzisiaj ryżanka w ramach diety lekkostrawnej :baffled: Rodzinka je wykopaliska z zamrażalnika. każdy co innego :-D M miał fasolkę po bretońsku a Helena pulpeta z kluskami :tak: A jutro jadę do mamy poleżeć jeszcze:rofl2: Muszę nabrać sił przed nadchodzącym tygodniem, ta wątroba mnie wykończyła:baffled:

to trzymaj się bidulko i wypoczywaj ile możesz:tak::tak::tak:
a my po spacerku chłopaki pojechali do carfura na zakupy i wymienić mi punkty z serków hohlanda na pojemnik tuper wery czy jakos tak to sie nazywa:rofl2:

reklama
ha ha mój chodzi z listą i raczej sie jej trzyma ale czasami kupi cos moim zdaniem zbędnego ale przymykam na to oko bo i mi sie czasami zdaża pierdoły kupić;-);-)
a te kotleciki na które przepis dała wiktoria są rewelacyjne wszystkim w domku smakowały napewno nie raz je jeszcze zrobie:tak::tak::tak::tak::tak:
mój antoś jeszcze po sacerku śpi zobaczymy jak długo:confused::confused::confused::confused::confused:
a mnie głowa rozbolała kawa nie pomaga wiec chyba muszę sobie apap zapodać a tak nie lubie brac tabletek..:-(

Do góry