reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A Ty jestes AGNES:confused:
No to moze nastepna @ nie przyjdzie;-):-):confused:

A ja jestem głodna i zaraz musze cos zjesc:tak::tak::tak:Ale mi zrobiłyscie apetyt na te kotleciki;-)Cos czuje ze w przyszlym tygodniu tez je zrobie:-)

Wiktoria Twój M wraca już niedługo, możecie spełnić zachciankę córeczki :rofl2:;-)

My tak zrobiliśmy drugie:rofl2: Wprawdzie M nie było tylko 2 tyg, ale i tak się za nim stęskniłam :-D

Hej dziwczyny ,u mnie smuty,pokłóciłam się i jestem zła i jest mi smutno że on taki uparty ,że mi wmawia i że nawet nie stara się zrozumieć:crazy:Dlatego odpaliłam bb najbardziej rozweselającą część internetu -O-:-)Poczytałam posty i uśmiech mi błądzi po twarzy ,jak ja sie cieszę że was mam ,bo w realu to nie mam bliskich przyjaciół :za miedzą zaraz"bo wszyscy daleko...Agnes nawet jeśli ...to wesoło będziesz miała ....:-)Mój M poszedł sobie na spacer,ciekawe kiedy wróci....a miało byc tak pięknie....Jestem w wybitnie lirycznym nastroju tzn tak zwanego doła mam:crazy:

reklama
Do góry