Widzę na suwaczku że został ci jeden dzień.Ja ostatni cykl miałam 25 dniowy więc za dwa dni mogę testować.A korci mnie ten test w szafce strasznie;-)To ja z tym testowaniem chyba się do was przyłączę, no chyba, że @ wcześniej się zjawi....
Nie chcę testować wcześniej, bo boję się, że test nie pokaże prawdy... Chociaaż mogłabym już jutro, ale i tak nie ma testu kupionego więc nie ma możliwości....
reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
jak ja wam zazdroszczę - ja jeszcze ze trzy tyg muszę czekać do testowania:-(Olesia to razem testujemy:-)
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
jak ja wam zazdroszczę - ja jeszcze ze trzy tyg muszę czekać do testowania:-(
wiesz to jest tak zaczynasz cykl czekasz na koniec @, potem czkasz na owulke, potem czekasz na skok temp., potem na testowanie a jak jest

olesia_33
nawet teraz czekam na wasza odpowiedz 

olesia_33
dziewczyny dzisiaj chyba imprezuja a moze obrazily sie na BB. Zazdroszcze tym ktore moga sobie podskoczyc do rodzinki na sob.-nidz. objadzik.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
A ja wlasnie z kreglow wrocilam. I se 2 piwka zapodalam. Jest gitara.
olesia_33
no to fantastycznie ja przez moje przeziebienie to sobie moge tylko sropek z cebulki i herbatke z cytrynka zapodac 
Choc w lodowce mrozi sie drink. Moze sie skusze.

Choc w lodowce mrozi sie drink. Moze sie skusze.
reklama
olesia_33
A ja wlasnie z kreglow wrocilam. I se 2 piwka zapodalam. Jest gitara.
uwielbiam grac w kregle, jak mieszkalam na Majorce mielismy super paczke i gralismy w grupach do poznej nocy.
Podziel się: