reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

To ja z tym testowaniem chyba się do was przyłączę, no chyba, że @ wcześniej się zjawi....
Nie chcę testować wcześniej, bo boję się, że test nie pokaże prawdy... Chociaaż mogłabym już jutro, ale i tak nie ma testu kupionego więc nie ma możliwości....
Widzę na suwaczku że został ci jeden dzień.Ja ostatni cykl miałam 25 dniowy więc za dwa dni mogę testować.A korci mnie ten test w szafce strasznie;-)

reklama
no to fantastycznie ja przez moje przeziebienie to sobie moge tylko sropek z cebulki i herbatke z cytrynka zapodac :wściekła/y:

Choc w lodowce mrozi sie drink. Moze sie skusze.

reklama
Do góry