reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Moim zdaniem test nie kłamie i jak jest kreseczka nawet słaba to musi być coś na rzeczy :)
W 7 tygodniu najlepiej isc do gina to zobaczysz juz bijace serce, jak wczesniej to moze nie byc jeszcze widac czy to ciaza czy co.
Ewentualnie po rozpulchnionej macicy lekarz bedzie podejrzewal ciaze, ale i tak bedziesz musiala przyjsc troche pozniej.

Właśnie też tak myśle, dziekuje za wsparcie w sprawie słabego różowego :)

reklama
No ładnie ciekawe czy to się sprawdza:-)
To we trzy owulkę miałyśmy tak samo ja też 23 lub 24 miałam czułam ból lewego jajnika 23 wieczorem ale testów w tym miesiącu nie robiłam dałam na luz i intensywny sex przez 3 dni z rzędu.

Cóż, ja musiałam do plemników dojechać 350km więc na friestajla ne było miejsca ani czasu :) ale... może się spotkamy na porodówce :D

Widzę żę bocian nad BB Fruwa i fasolkami sypie:-D:-) A ja dzisiaj dostałam plamienia i głupia jestem bo myślałam że możę nie rozkręci sie @ nie pezylezie a tu dupa zbita właśnie się rozkręca. No ale cóż mam zrobić w tym mc następny cykl może sie uda? Oby się udało!!!!:crazy: DZiewczyny a za was wszystkie kciuki trzymam oby@ sie odwaliła i nie przylazła:rofl2::-D

Listopadówek nie ma stronie głównej forum i ja myślałam że ich nie ma a tam tyle dziewczyn:tak: Dobrze że Olica napisała ze już się tam zameldowała.

Marzenix poleć nam dobry kalkulator jak znasz.
.
a prosze bardzo to jest link do kalkulatora: - Kalkulator ciąży i porodu

a wiem ze ten BB zle liczy bo moja siostra teraz jest w ciazy i jak liczyla to o tydzien zle liczy, potem jej polozna wyliczala i gin i wlasnie na innych kalkulatorach i wyszlo ze BB jest zly... a zreszta juz gdzies ktoras dziewczyna na innym watku chyba to tez mowila :):tak:

ale ten daty pokazuje dobre ale tygodnie liczy od poczecia anie od ostatniego okresu... tez dziewnie.... w sumie ja sie nie znam na tym.... :)

o tu znalazlam prawidlowy... Termin porodu - Forum Zdrowia

Ostatnia edycja:
reklama
Międzi 6 a 8 licząc od @ wcześniej lekarz raczej nic ci nie powie ew że widać pecherzyk ja tak miałam byłam w 4 i kazał przyjśc za 2-3 tyg
tez mysle ze 8 to optymalnie :) Swoją drogą zastanawiałam się nad fenomenem nieregularnych @ i doszłam do wniosku że to obrona organizmu przed wyginienciem gatunku. Od lat kobiety staraja sie "nie zajsc" i od lat organizm nas robi w jajo. Taką mam teze (absolutnie humanistyczną i nie popartą żadnymi doniesieniami medycznymi ani naukowymi) :) pozdrawiam

Do góry