reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Wikula głowa do góry nie ma @ to spokojnie.;-)
Tikanis - brzuszek rośnie jak na drożdżach.:-)
Hanka ja nie wiem jak chłop radzi sobie z twoim temperamentem.:rofl2:

U mnie oczekiwanie na @(spodziewna 13.03) i jeszcze tylko jeden cykl i powrót do staranek:-)

reklama
Pysia co ty się samcem martwisz. On ma sielankę, raj na ziemi.

Właśnie wstał więc lecę śniadanko przygotować. Widzisz jak ma dobrze!!!!

Wpadnę jeszcze.

Cześć Dziewczyny
Odzyskałam kompa i pierwsze co zrobiłam to zalogowałam się na BB. Paranoja.
Przez ŁIKENT nie dałam rady. Psycha mocno nadszarpnięta po sobotnim pojawieniu się tej czerwonej zołzy. Uryczałam się nad robieniem sałatki jak bóbr. I po co przyłaziła?? Czy ja niewyraźnie jej powiedziałam że sobie nie życzę takich wizyt. Bździągwa jedna....
A co u Was?? Jakieś nowe groszki??

Pysia co ty się samcem martwisz. On ma sielankę, raj na ziemi.

Właśnie wstał więc lecę śniadanko przygotować. Widzisz jak ma dobrze!!!!

Wpadnę jeszcze.

Alez Ty mu dogadzasz?:oo2::szok::-D:szok::oo2:
Ja jak się wkurzyłam na mojego to juz miesiąc nie dostaje sniadania do pracy, bo ja mu nie robie ,a samemu to mu się nie chce, więc niech głodny chodzi.:baffled:

Nie wydaje mi się, żeby było za wcześnie albo kiepski test... @powinnam dostać dzisiaj albo jutro no chyba, że coś się przesunęło..Ja do piątku @ nie bedzie to zrobię jeszce jeen test. Oby się okazało, że dzisiaj to jednak za wcześnie!!!! ALe jakoś powoli traacę nadzieję, liczę na to, że chociaż w następnym cyklu się uda:wściekła/y:

Nie wydaje mi się, żeby było za wcześnie albo kiepski test... @powinnam dostać dzisiaj albo jutro no chyba, że coś się przesunęło..Ja do piątku @ nie bedzie to zrobię jeszce jeen test. Oby się okazało, że dzisiaj to jednak za wcześnie!!!! ALe jakoś powoli traacę nadzieję, liczę na to, że chociaż w następnym cyklu się uda:wściekła/y:
Wikula, niech moc będzie z Tobą!!!! Badź dzielna. U mnie nadzieja w tym cyklu zdechła. U ciebie jeszcze nie. @ miała być w środę (a mam praktycznie jak w zegarku) a przylazła w sobotę. Myślałam że sobie dzisiaj teścik z rana zrobię a tu, nici.
Chyba jednak dobrze wyszedł test OWu i moja owulka była koło niedzieli a nie we wtorek. M. się spóźnił z przyjazdem :-:)-(

no i dupa!!!!! jedna kreska i nic więcej nie chce się pokazać:angry::wściekła/y:.
@ też nie ma, ale coś czuję, że dzisiaj najpóźniej jutro się zjawi:wściekła/y:
a niech to szlag!!!!!!:angry:
Wikula głowa do góry nie ma @ to spokojnie.;-)
U mnie oczekiwanie na @(spodziewna 13.03) i jeszcze tylko jeden cykl i powrót do staranek:-)
to fasolka coraz bliżej;-)
Cześć Dziewczyny
Odzyskałam kompa i pierwsze co zrobiłam to zalogowałam się na BB. Paranoja.
Przez ŁIKENT nie dałam rady. Psycha mocno nadszarpnięta po sobotnim pojawieniu się tej czerwonej zołzy. Uryczałam się nad robieniem sałatki jak bóbr. I po co przyłaziła?? Czy ja niewyraźnie jej powiedziałam że sobie nie życzę takich wizyt. Bździągwa jedna....
A co u Was?? Jakieś nowe groszki??
groszków się wczoraj pokazało - chyba 3 o ile dobrze liczę:tak:
a to nie paranoja - Zajączku - to po prostu przeogromna ochota spędzania czasu z nami, czyli bardzo fajnymi kobitkami;-)
Alez Ty mu dogadzasz?:oo2::szok::-D:szok::oo2:
Ja jak się wkurzyłam na mojego to juz miesiąc nie dostaje sniadania do pracy, bo ja mu nie robie ,a samemu to mu się nie chce, więc niech głodny chodzi.:baffled:
ja tam nigdy nie robiłam śniadania mojemu M do pracy:-p
jak rano jemy razem to z reguły też jest po równo - raz ja, raz on:-)

reklama
Tak mi sie jedna mysl po głowie tłucze od rana, manowicie gdy wchodziałam do swojej"ukochanej pracy" po schodach zakręciło mi się w głowie i zrobiło mi sie niedobrze, no więc ja odrazu włączyłam myslenie - fasolka- ale to niemozliwe zebym była w ciązy w tym miesiącu.
I tak siedze analizuje i przeziez ja w tym cyklu wypiłam z butelke likieru, a na dodatek mam jeszcze miesiac szlabanu na staranka.
Może to ta wredna @ tak sie dziwnie zapowiada:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
Do góry