reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja Pani ginekolog tez jest swietna:tak:O wszystkim z nia gadam i czasami obgaduje jakies pacjentki:-D
No i uratowala moja pierwsza ciaze,bo Dominik chcial mi wyjsc w 17/18 tyg:szok:

O jeny. Tak szybo? Ale dobrze że nie wyszedł. Idę wziąć tabletkę bo jajnik zaczyna boleć. Ach z tym okresem :crazy:

Ja nie miałam zagrożonej. Może dlatego że się dowiedziałam o ciąży jak byłam w 11 tygodniu. A tu wcześniej sylwester był i z koleżankami w góry pojechałam. Dziecko przygody miało

reklama
Kurcze dziewczyny co jest teraz nie tak ze co rusz to kobiety maja problemy z utrzymaniem ciązy.kiedys takich rzeczy nie było.A teraz ciągle się słyszy o zagrozonych ciążach,przedwczesnych porodach,poronieniach.Nie wiem co jest powodem

Powiem Wam szczerze że chciałąbym miec drugie dziecko ale boję się ze jezeli 1 ciąża była tak mocno zagrozona to druga też moze być.A drugi raz takie stresy przezywać to straszne.

Do góry