reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka;)
A ja od 6 na nogach. A teraz od 8 przy kompie siedzę i nic mi się nie chce...Taki dzień chyba.;-)

...się nasiedziałam.

Pora nakarmić głodomora.

wiewióreczko a jak tam twój maluch? Piszesz o swoich problemach a ja czuję się tak jakbym o swoich czytała.:tak:
Ja myślałam także, że mój szkrab się nie najada. To zaaplikowałam któregoś wieczoru butlę modyfikowanego po cycu, ale cwana bestyjka pociągnęła raz po kilku minutach miętolenia w buzi i koniec. Czyli głód jej nie doskwiera.:-)

wpadne później.... cdn.:dry:
Maluch dobrze, dzis na butli prawie caly dzień, musiałam pojechać na uczelnie, a ciocia wpadła opiekować się Danielem.

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki miały przepukline pepkową? Moj Daniel ma i to calkiem dużą... byliśmy u chirurga, ale powiedział zeby się nie martwić, bo napewno się wchłonie a jak nie to zabieg w wieku lat 3:szok:

reklama
Ja z pierwszą ciążą nie miałam żadnych problemów. Benjamin urodził się 10 dni przed wyznaczonym terminem.
Natomiast z bliźniakami juz tak różowo nie było. Do 27 tygodnia było wszystko super. W 27 t.c. dostałam bardzo silnego krwotoku. Lekarze myśleli, że łożysko się odkleja. Na szczęście nie spanikowali i nie zrobili cesarki, bo bliźniaki by nie przeżyły. Po kilku dniach wypuścili mnie do domu, a po tygodniu znowu wylądowałam w szpitalu, bo okazało się, że Borys ma słabe przepływy i jest niedożywiony. Wytrzymaliśmy do końca 32 tygodnia i lekarze zadecydowali o cesarce, bo Borys miał większe szanse na przeżycie na zewnątrz, niż w moim łonie :baffled: Najtrudniejsze dla mnie było to, że Nadja rozwijała się prawidłowo i spokojnie mogłaby być donoszona. Niestety musiała urodzić się z bratem.
Trudne to były chwile, ale na szczęście już minęły :tak:

Agnes123 fajny ten rowerek, ale zwróć uwagę, czy jest możliwość zablokowania kierownicy i pedałów. W razie jakby Oliwia nie chciała lub jeszcze nie umiała pedałować, żeby jej pedały nie przeszkadzały jak ją będziesz pchała, a jednocześnie, żeby nie mogła skręcać kierownicą.

...

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki miały przepukline pepkową? Moj Daniel ma i to calkiem dużą... byliśmy u chirurga, ale powiedział zeby się nie martwić, bo napewno się wchłonie a jak nie to zabieg w wieku lat 3:szok:

Mój brat miał, wszystko się ładnie wciągnęło, ma elegancki brzuszek :tak:

Mała u baci na troszkę, a ja zamiast zmywać plotkuję :rofl2:

reklama
Maluch dobrze, dzis na butli prawie caly dzień, musiałam pojechać na uczelnie, a ciocia wpadła opiekować się Danielem.

Moje dzieci nie miały ale córka siostry mojego męza miała ale przykładali jej pieniążek i przeszło

Do góry