reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje tez już wykąpane.
Bliźniaki śpią, a Benjamin ogląda MiniMini. Potem książeczka i mam święty spokój :-)

reklama
U nas różnie to bywa.:tak:
Nocki ( 2 ostatnie) są w miarę przespane. Amelka nie otwiera już oczek. Gdy tylko widzę , że zaczyna się wiercić (śpię jak zabita, nie wiem jak ja słyszę , że ona się porusza:baffled:) odrazu cyc do buzi, papusiamy a potem od razu zasypia ( jeszcze z cycem w buzi).:tak::-)W nocy po kąpaniu wstaje dopiero po 4 godzinkach. Na następne jedzonko budzi sie już po 2 , rzadko kiedy po 3 godzinach.
W dzień więcej czuwa,rozgląda się a i marudzi.:sorry2:
Nauczyłam ją doić moniusia.:tak::happy:Troszkę odciążyłam niepotrzebne mymlanie cyca i przejadanie się.A tulić to nie tylko do cyca można się.
A jak twój Antoś radzi sobie z nockami? Ile butli wypija? Męczy cię wstawanie?

Ja się dzisiaj wcześnie żegnam....

Idę małej robić kaszkę i polegnę razem z nią :rofl2:
Coś mnie brzuszek boli :baffled: Pora odpocząć:sorry2:

Do jutra :happy:

dowikla bliźniaki były bardzo malutkie.
Nadja miała 42cm, i ważyła 1890gram
Borys miał 37cm i ważył 1150 gram!!!

oj ja to mam w domu normalnie jakies zoo albo jakis dom wariatow
zwariowac normalnie idzie - maly marudzi jak nie weim - teraz bawi sie z m wiec korzystam z chwili a wczesniej to normalnie nie dalo rady :angry:

j - to chyba juz tak jest ze jak slyszy sie szmery dziecka to sie wstaje :tak: ja tak mam do tej pory
wiewioreczka - u nas tez ne bylo przepukliny pepkowej :no:
greti - witaj :-)

ok ja ide kapac sie z malym :tak:;-)

reklama
Czy az takie male:confused:Moje urodzily sie w 34 tyg i wazyly 1810 i 1950
Borys byl rzeczywiscie malenki.Pewnie dlugo byliscie w szpitalu co:confused:

Do góry