reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
N jasie już wykąpałam zanim dzieci były u babci a teraz ide Kamilka uspic może zasnie przy cycu.A Martynka prosi jeszcze o jabuszko i pewnie pójdzie spać bo jej już usypiac nie trzeba bo sama zasnie
U nas różnie to bywa.
Nocki ( 2 ostatnie) są w miarę przespane. Amelka nie otwiera już oczek. Gdy tylko widzę , że zaczyna się wiercić (śpię jak zabita, nie wiem jak ja słyszę , że ona się porusza
) odrazu cyc do buzi, papusiamy a potem od razu zasypia ( jeszcze z cycem w buzi).
:-)W nocy po kąpaniu wstaje dopiero po 4 godzinkach. Na następne jedzonko budzi sie już po 2 , rzadko kiedy po 3 godzinach.
W dzień więcej czuwa,rozgląda się a i marudzi.
Nauczyłam ją doić moniusia.
Troszkę odciążyłam niepotrzebne mymlanie cyca i przejadanie się.A tulić to nie tylko do cyca można się.
A jak twój Antoś radzi sobie z nockami? Ile butli wypija? Męczy cię wstawanie?

Nocki ( 2 ostatnie) są w miarę przespane. Amelka nie otwiera już oczek. Gdy tylko widzę , że zaczyna się wiercić (śpię jak zabita, nie wiem jak ja słyszę , że ona się porusza

W dzień więcej czuwa,rozgląda się a i marudzi.

Nauczyłam ją doić moniusia.

A jak twój Antoś radzi sobie z nockami? Ile butli wypija? Męczy cię wstawanie?
Mama Helenki
i Aniki :D
Ja się dzisiaj wcześnie żegnam....
Idę małej robić kaszkę i polegnę razem z nią
Coś mnie brzuszek boli
Pora odpocząć
Do jutra
Idę małej robić kaszkę i polegnę razem z nią

Coś mnie brzuszek boli

Do jutra

A jakie duze urodzily sie te Twoje blizniakiMoje tez już wykąpane.
Bliźniaki śpią, a Benjamin ogląda MiniMini. Potem książeczka i mam święty spokój :-)

oj ja to mam w domu normalnie jakies zoo albo jakis dom wariatow
zwariowac normalnie idzie - maly marudzi jak nie weim - teraz bawi sie z m wiec korzystam z chwili a wczesniej to normalnie nie dalo rady
j - to chyba juz tak jest ze jak slyszy sie szmery dziecka to sie wstaje
ja tak mam do tej pory
wiewioreczka - u nas tez ne bylo przepukliny pepkowej
greti - witaj :-)
ok ja ide kapac sie z malym
;-)
zwariowac normalnie idzie - maly marudzi jak nie weim - teraz bawi sie z m wiec korzystam z chwili a wczesniej to normalnie nie dalo rady

j - to chyba juz tak jest ze jak slyszy sie szmery dziecka to sie wstaje

wiewioreczka - u nas tez ne bylo przepukliny pepkowej

greti - witaj :-)
ok ja ide kapac sie z malym

wiktoria12
Mama i żona :)
No Kamilek już spi a Martynka już w łóżeczku leży i ogląda tv a ciągle mi mówi mama choć spać

reklama
Podziel się: