reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MAMA HELENKI
Znalazłam tam kilka wozkow kore mi sie podobaja,ale jest jeden problem ja nie mam tam swojego konta:no:
Ile trwa zalozenie tam konta bo jeden z tych wozkow konczy sie za poltorej godziny

My juz po spacerze i zakupach.Niby słońce wyszło ale straszne wiatrzysko jest -przez to jest zimno,wróciłyśmy z czerwonymi nosami :-)
Jak zwykle Oliwka nie chce spać,wkurzę sie to nie pozwole jej spać i będzie miała nauczkę, nie wiem czy nie jest za mała żeby zlikwidować dzienna drzemke ale w tedy szła by spać o 19.000,zastanowię się.

wiktoria ja uwielbiam ta piosenkę :tak:

A to bedzie nasz piosenka na 1 taniec
YouTube - Magiczne słowa-Ziyo

Świetna jest ta piosenka,dobry wybór Anka

mama helenki moja Oliwka świruje przy tej piosence, też jej puszczam a ona tańczy ,skacze :-D:-D:-D:-D bardzo też lubi "Kaczkę dziwaczkę" :-)

MAMA HELENKI
Znalazłam tam kilka wozkow kore mi sie podobaja,ale jest jeden problem ja nie mam tam swojego konta:no:
Ile trwa zalozenie tam konta bo jeden z tych wozkow konczy sie za poltorej godziny

Załozenie konta trwa kilka minut ale pełna aktywacja ok 2tyg, bo musi Ci kod przyjść pocztą.Ale jeżeli ten ktoś nie zastrzegł sobie w aukcji że mogą kupować uzytkownicy tylko z pełna aktywacja konta to zakładaj konto i kupuj to zdązysz.

MAMA HELENKI

Załóż sobie konto na polskim ebay :tak:

ale zapytaj się zanim zalicytujesz o wysyłkę do polski, bo cena może być porażająca:baffled: Tam ogólnie sa drogie paczki :-( Ja np szukam tylko rzeczy które są w okolicy miejsca w którym Teść mieszka, tak żeby mógł osobiście odebrać.
Najlepiej jabyś miała kogos w UK

No i te ceny co tam sa to w funtach, czyli razy aktualnie jakieś 5.3zł...

reklama
...

Załozenie konta trwa kilka minut ale pełna aktywacja ok 2tyg, bo musi Ci kod przyjść pocztą.Ale jeżeli ten ktoś nie zastrzegł sobie w aukcji że mogą kupować uzytkownicy tylko z pełna aktywacja konta to zakładaj konto i kupuj to zdązysz.

Nie przypominam sobie żadnych kodów aktywacyjnych :confused::confused::confused:

No ale ja zakładałam ze 2 lata temu :rofl2:

Do góry