Nas jest troje i też ok 6No ale ja mam trzy kilową
![]()
ha ha ja mam wsad 5.5 kg ale czasami mogłaby byc większa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nas jest troje i też ok 6No ale ja mam trzy kilową
![]()

No prania a prania a ile prasowaniaja lubie prasowac rano włączam DDTVN antek leży na przewijaku i zaczarowany patrzy co robie a ja korzystam z okazji ze on spokojny ;-);-);-);-)
ale jutro pewnie też bedzie prasowanie bo znów się pranie suszya zreszą przy naszej piątce to średnio 6 pralek w tygodniu się pierze
![]()

masakra.Mclaren Double Buggy on eBay, also, Twins Multiples, Baby (end time 10-Mar-09 13:39:27 GMT)Puść link do tego co upartzyłaśw uk
dowikla maclaren twin techno jest na allegro !!!!!!
ale cena powalająca 1700zł![]()

no cena powala

mojego P szefa żona urodziła rok temu synka i kupili wózek jakiś sprowadzany z francji na złotówki kosztował ich 3700zł i jak mały miał 2 miesiące mamusia wypieła ze stelaża gondolę na klatce schodowej i poszła synka zanieść na góre jak zeszła po rame to juz jej nie było kwestia 3 minut i się komuś spodobała
nigdzie w polsce nie mogli dokupić stelaża i sprowadzali od producenta za bagatelne 2200zł

jak P mi to opowiadał tto myślę o matko co to za cudo za ta cenę i w końcu ostatnio go widziałam 

jak dla mnie kosmiczny i na strasznie maleńkich kółeczkach jak znajdę podobny na allegro to wam pokaże
Tylko nie chciała bym za dużo wydawać
Bo to by było tylko do auta 
no to wózek niezłą kasę ich kosztował,jeszcze dokładali.Nigdy w życiu nie kupiłabym tak drogiego wózka.No chyba że nie maja co z pieniędzmi robić.no cena powala
mojego P szefa żona urodziła rok temu synka i kupili wózek jakiś sprowadzany z francji na złotówki kosztował ich 3700zł i jak mały miał 2 miesiące mamusia wypieła ze stelaża gondolę na klatce schodowej i poszła synka zanieść na góre jak zeszła po rame to juz jej nie było kwestia 3 minut i się komuś spodobała
nigdzie w polsce nie mogli dokupić stelaża i sprowadzali od producenta za bagatelne 2200zł
jak P mi to opowiadał tto myślę o matko co to za cudo za ta cenę i w końcu ostatnio go widziałam
jak dla mnie kosmiczny i na strasznie maleńkich kółeczkach jak znajdę podobny na allegro to wam pokaże
![]()
no to wózek niezłą kasę ich kosztował,jeszcze dokładali.Nigdy w życiu nie kupiłabym tak drogiego wózka.No chyba że nie maja co z pieniędzmi robić.