reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja już po spacerze :wściekła/y: Helena zaliczyła kałużę :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: I to jakąś śmierdzącą :angry::angry::angry: Jak jestem u mamy to dostaje małpiego rozumu :wściekła/y: Szorowałam ja szczotą :no::szok: Jestem w 100% pewna, że muszę mieć wóz dla rodzeństwa :tak: Zawsze będę mogła ją przypiąć inaczej nie dam rady :-( jakiś niedrogi tylko na wypady poza dom, bo w domu i okolicach jest jakaś grzeczniejsza :confused::confused:

Do tego chce dzisiaj tylko mleko jeść :baffled:

Ciuchy w pralce, ciekawa jestem czy wyschną do wieczora...:dry:

reklama
No to mialyscie fajny spacer:-D:-D:-D
Ja sie dodzwonilam do takiej pani z allegro ktora sprzedala wozek maclaren twin techno za 600zł.Powiedziala mi ze jej maz przywozi te wozki wlasnie z Anglii i pod koniec tygodnia wraca do Polski.Jak bedzie mial drugi taki wozek to mi zadzwoni:-):-):-)
Maclaren Twin Techno (575408090) - Aukcje internetowe Allegro
Nie iwme czy ten link wejdzie bo ta aukcja juz sie zakonczyla

dowikla świetny:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja napewno jak antek podrośnie to na przyszłą wiosnę sprawie jemu jakiś mały wózio taki poręczniejszy chociaż na ten co mam teraz nie nażekam jest świetny i leciutki jedyny minus to brak przekładanej rączki jak dzisiaj tak wiało to klełam pod nosem:eek::eek::eek:

ja to jestem maniaczka kupowania dzieciakom zawsze jak wchodzę do centrum handlowego to pierwsze kroki kieruje do dziecinnych sklepów zamiast iść i popatrzeć coś dla siebie bo ja zawsze myslę a bo po co mi a bo schudnę a bo bo bo.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale chyba czas to zmienić i właśnie siedzę na alegro i od nie pamietam kiedy weszłam na stronę nie dla dzieci ale tym razem oglądam bieliznę czas zmienić coś:tak::tak::tak:

Ja jakoś nie umiem się ubrać na allegro :baffled:

Ale w sklepie to co innego :rofl2: Chociaz przeważnie jest tak, że ja jestem w przymiezalini i sie przebieram a M donosi ciagle nowe rzeczy :rofl2::-D

Na podeszwie była kupa:no::no::no:

No a listonosz obudził ma bąbelinę i pospała zaledwie pół godzinki. Będzie dziś upierdliwa.

A ten wózek do zaprzęgu rzeczywiście do luftu.

My po obiadku, mąż się wyciągnął, mała szaleje a ja padam na twarz.

Za to mąż opowiedział mi fajny dowcip
Osoby niepełnoletnie proszone są o nie czytanie tego posta!!!

Siedzi na półce pączek i bułka. Nagle bułka wybucha śmiechem
Pączek pyta, co Cie tak rozbawiło
- aaa, bo sobie taka śmieszną rymowankę przypomniałam
"pączek, pączek **** bez rączek"
Chwila konsternacji, pączek w śmiech
-a Ty z czego się śmiejesz?-pyta bułka
-też przypomniałem sobie śmieszna rymowankę
"bułka bułka **** Ci w dupę"

Jeżeli kogokolwiek uraziłam najmocniej przepraszam, nie było to zamierzone. Po prostu nie mogłam się powstrzymać.

reklama
czyta, i czytam...
spacer do szkoly zaliczony.ale na chodnkach pelno sniegu i blotaze ledwo wozek z Weronika i zakupami dopcahalm do domu.boli mnie srodrecze i strzyka cos w kregoslupie:wściekła/y:moje dziecko zdecydowanie za duzo wazy:tak:

U nas to na wszystkich weselach graja :-D:tak:
u nas tez to graja

My juz po spacerze i zakupach.Niby słońce wyszło ale straszne wiatrzysko jest -przez to jest zimno,wróciłyśmy z czerwonymi nosami :-)
Jak zwykle Oliwka nie chce spać,wkurzę sie to nie pozwole jej spać i będzie miała nauczkę, nie wiem czy nie jest za mała żeby zlikwidować dzienna drzemke ale w tedy szła by spać o 19.000,zastanowię się.

u nas słonce na zmiane z deszczem i watr sie zerwal,ale dobrze bo osuszy to bloto.a Weronika standardowo usnela w drodze powrotnej i spi na dworzu:-D:-D
Agnes za wczesnie na rezygnacje z drzemki,ale nie dawaj jej spac dłuzje niz do 16 to ci usnie kolo 21. a nie wiem jaki jest sens klasc ja o 19 tymbardziej ze wiosna i lato idzie.

ja lubie prasowac rano włączam DDTVN antek leży na przewijaku i zaczarowany patrzy co robie a ja korzystam z okazji ze on spokojny ;-);-);-);-)
ale jutro pewnie też bedzie prasowanie bo znów się pranie suszy:tak::tak::tak::tak: a zreszą przy naszej piątce to średnio 6 pralek w tygodniu się pierze:rofl2:
u mnie z naszej 4 6 pralek wsad 4,5kg:-D ale po takim sprzataniu jak wczoraj to ja wczoraj tylko 5 pralek wsadzilam dzis juz 2 i pewnie jeszcze ze 2beda w tym tygodniu.
ale spodnie mojego P to 1/3 pralki zajmuje 1 szt:-D:-D:rofl2:

Widziałam tn wózek na zywo,na moim osiedlu kobieta woziła w nim dziecko.Beznadziejny i tyle kasy za cos takiego :szok::szok::szok::szok: wszyscy sie gapili i smiali z tego wózka na moim osiedlu, a babie było z pewnościa gupio,chciałą chyba zaszpanować a tu odwrotny skutek
paskudny tez wozek:-D:-D:-D:-D

dziewczyny nasz wątek to chyba najbardziej aktywny na całym forum:szok::szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:
u nas ruch jak w supermarkecie:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

:szok::szok::szok::-D

Witajcie popołudniowo

A mój M jest zły, bo dostał mniejsza wypłatę, niz sie spodziewał...:baffled::crazy::no:. Teraz pojechał rachunki popłacić:baffled::angry:... Jedna wielka masakra...

Teściowej zrobił się tzw zastrzał na kciuku i ma zwolnienie lekarskie do końca tygodnia. Małe skaleczenie, a grozi jej zabieg... Jeśli jej sie to nie zagoi w ciągu kilku dni potrzebna będzie interwencja chirurgiczna:baffled:.

Ale się rozpisałam..

wiem u mojego tez mniejsze wyplaty,coraz wieksze wydatki,ciagne na debecie a do tego ten jeb... papierek za 1500zł musze zalatwic.na zwrot ze skarbowego czekamna zbawienie.
Tesciowa to niech zagotuje wody i niech moczy ten palec w praiwe wrzatku.niech wsadza na chwile tyle ile wytrzyma.pomaga:-):-):-):-)

Do góry