reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

my wlasnie wrocilysmy ze spacerku i Laura w lozeczku zaczyna swoja dzremke.Ja wstawie obiadek i potem jade do kolezanki na kawulca:D

Myszunia wspolczuje tego bolu:baffled:ale pamietaj ze porodowy jest gorszy:rofl2:

Madziulanatasza a pytacie potem co przeczytala?

Patrysia spiewac kazdy moze ale ja sie nie nadaje do spiewu.Fajny pomysl z tym odspiewaniem piosenki:tak:

Mama Helenki mnie Laura z dnia na dzien zaskakuje:sorry2:zawsze czyms:-Ddzis zjadla makaron z jogurtem wczesniej kaszke a potem platki na mleku i kinder kanapke:szok: gdzie to zmiescila nie wiem:-D

Joe
krzeselko z pokolenia na pokolenie:tak:

reklama
Mam @ :baffled: Zdycham :crazy: 6 dni opóźnienia, ale za to z siłą wodospadu :wściekła/y: Już dwie nospy forte wzięłam od rana i niewiele to pomogło.
Idę poczytać co u was, bo ja dziś kiepskim kompanem do rozmów jestem. :zawstydzona/y:
Tak to bywa jak się @spóżni ,pocieszki dla ciebie:rofl2::-)
Malinka1 ,Klaudia w łóżku ,ma duomox,lekarz powiedział,że infekcja dolnych dróg to wirusowa ,bo też lekką zżołądkówke miała z niedzieli na poniedziałek ,doszło ucho i ból głowy i na to ma antybiotyk,do końca tygodnia ma lezeć w łóżku!!!A ja po południu idę za Klaudię na angielski ,jako że chcę żeby chodziła na jakieś zajęcia dodatkowe ,ona chora ,a to pierwsze spotkanie to idę!!!!:szok:mam nadzieję że nie będzie pytał!!;-)

słuchajcie jestem dzisiaj z antkiem w komisie wchodzi babeczka z wózkiem i mówi że chciała by go u nich wstawić do sprzedaży babka ok ładny nie zniszczony może wstawiać pyta jej a ile by pani za niego chciała babka 1800 zł babka hmmmmmm proszę pani ale nowy mniej kosztuje ona no tak ale ładny nie zniszczony używany 3 miesiące :szok::-Dbabka w końcu jej pokazała ze na alegro nowe stoją po 1200 a używki 500-750 zł no jakos się dogadały wstawiła wyszła do auta wraca z maleństwem na łapkach i wybiera w wózkach uwaga parasolkach i kupiła parasoleczkę chico fajna ale nie dla 3 miesięcznego maleństwa:szok::szok::szok::szok::szok: babka jej tłumaczy że mało stabilna pod pleckami bo nie usztywniana że kółeczka małe to trochę trzęsie itp że w takim to jak mała będzie miała 7-8 miesięcy ale babka swoje i kupiła dziecko wsadziła i poszła do auta:-D:szok::-D:szok: ja byłam w głebokim szoku bo ja antka wsadziłam do stabilnej spacerówki ze siworkiem i takimi tam i się głęboko zastanawiałam czy nie za mały a tu proszę:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

słuchajcie jestem dzisiaj z antkiem w komisie wchodzi babeczka z wózkiem i mówi że chciała by go u nich wstawić do sprzedaży babka ok ładny nie zniszczony może wstawiać pyta jej a ile by pani za niego chciała babka 1800 zł babka hmmmmmm proszę pani ale nowy mniej kosztuje ona no tak ale ładny nie zniszczony używany 3 miesiące :szok::-Dbabka w końcu jej pokazała ze na alegro nowe stoją po 1200 a używki 500-750 zł no jakos się dogadały wstawiła wyszła do auta wraca z maleństwem na łapkach i wybiera w wózkach uwaga parasolkach i kupiła parasoleczkę chico fajna ale nie dla 3 miesięcznego maleństwa:szok::szok::szok::szok::szok: babka jej tłumaczy że mało stabilna pod pleckami bo nie usztywniana że kółeczka małe to trochę trzęsie itp że w takim to jak mała będzie miała 7-8 miesięcy ale babka swoje i kupiła dziecko wsadziła i poszła do auta:-D:szok::-D:szok: ja byłam w głebokim szoku bo ja antka wsadziłam do stabilnej spacerówki ze siworkiem i takimi tam i się głęboko zastanawiałam czy nie za mały a tu proszę:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ha ha ,bo ty nienowoczesna,a poza tym swoją własność należy cenić...:-)

Malinka1 ,Klaudia w łóżku ,ma duomox,lekarz powiedział,że infekcja dolnych dróg to wirusowa ,bo też lekką zżołądkówke miała z niedzieli na poniedziałek ,doszło ucho i ból głowy i na to ma antybiotyk,do końca tygodnia ma lezeć w łóżku!!!A ja po południu idę za Klaudię na angielski ,jako że chcę żeby chodziła na jakieś zajęcia dodatkowe ,ona chora ,a to pierwsze spotkanie to idę!!!!:szok:mam nadzieję że nie będzie pytał!!;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmadziulanatasza nawet jak zapyt to ty z angielskiego dobra byłaś:tak::tak::tak::tak::tak: jedynie to może się zdiwić nieco wyrośniętą klaudią:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Biedactwo :-( Duuuużo zdrówka :tak:

malinka1 Siostra cioteczna mojego M 2 miesięczne dziecko zaczęła wozić w pliko x-lite Mnie już nic nie zdziwi:no:

madziulanatasza a jak dzisiaj ząb nie boli???????????
mama helenki przeszła zgaga???? ja na zgagę zawsze miałam w domu migdały mi pomagały:tak::tak:

reklama

jaks nieodpowiedzialna, sama chce dziecku zrobic krzywde Przeciez dla kregoslupa to niezle obciazenie:wściekła/y::crazy:

Do góry