reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale fajnie ciesz się tym czasem bez małego uwieszonego na tobie ja też ucze antochę tego że czasami usi byc sam tzn nie non top w moich ramionach i powoli powoli jest lepiej potrafi już zająć się sam obą tzn misiami nad łóżeczkiem karuzelą swoimi łapkami a ja w tym czasie w galopie np obieram ziemniaki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a ostatnio polubił swój leżaczek bujaczek i lubi w nim leżeć ku mojej uciesze:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hej OLA miło cie powitać ,to zaglądaj do nas często,zapraszam.:-)Taka mała histeria mojej córci,już jej przeszło ,ja wróciłam ze spotkania i jej opowiedziałam jak to będzie wyglądało ,zaczęła sama zadawać pytania i ok.:-)Klaudia leży ,skarży się na złe samopoczucie,wygląda żle podaje jej syrop przeciwbólowy na głowę ,ale nie wygląda najciekawiej ,a na domiar złego Ksawkowi zmierzyłam temp.bo odkąd go przywiozłam z przedszkola to taki osowiały i bez energii sieział,i co ?!38 i pół:szok: zapakowałam go do łóżka i zasnął ,pośpi do rana chyba że go gorączka w nocy obudzi.:-(Klaudii włączyłam radio ,bo tv ma dość ,biedne te moje dzieci dziś....Ksawek też kaszle,a jak mu powiedziałam że ma gorączkę i że ma sie kłaść do łóżka to powiedział,że boli go też szyja ,gardło i ręka ...:-Dnie ma to jak porozczulać się nad sob ą,,,,,,

uuuuuu to i ksawka dopadło:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( a klaudi może zamiast syropu daj apap mi tak pani doktor poradziła dla adama jak chorował i pomogło mu bardziej jak syrop:tak:

Tak przeczytałam i myśle tak samo ,dziewczyny proponuję poczytać posty Oli te najstarsze ,bo 21 latka nie może być mamą dla 13 latki czyż nie??Nie chc e robić zamieszania ,ale nie lubię jak ktoś zmyśla i wypisuje pierdoły:szok:

Madziulanatasza gratuluję spostrzegawczości :tak:

Dzisiaj na wątku dla mam 2 latków czytałam o takich osobach i nie mogłam wieżyc że są :szok: A tu o proszę :szok:

Może Ola nam wyjaśni co z jej 13 letnia córką...

To malinka zauważyła ,a ja napisałam ,bo po co to takie głupoty wymyślać?Tej córce kupuje witaminy za 200 zł,a na mydełko oilatum 21 złotych nie ma ,przecież mąż zarabia???Też tego nie rozumiem ,znam osobiście ludzi którzy kłamią ,ale żeby takie pierdoły zmyślać ,co to jej da??Nierozumiem

reklama
Moja córa ostatnio strasznie wybrzydza z jedzeniem :baffled:
Przypuszczam, że to przez ząbki, ale chyba juz przesadza staram się robić wszystko na miękko żeby nie podrażniać dziąsełek. Ale powoi to chyba zaczynają być jakieś fanaberie...

Będę bardzo wredna matką jak się zbuntuję...:confused::confused::confused: Mam dylemat moralny :dry:

Do góry