No to pa :-)Muszę lecieć, Mężuś zaraz wróci. Liczę, że wieczorem dam radę wpaść choć na chwilkę.
reklama
wróciłam podobno ostatni dzień tylko ma problem bo ścianę nośną ruszył a tego ponoć nie wolno i teraz klei na gwałt
agnes przyjżałam się temu wóziowi wiesz co wcale ten koszyk nie jest taki mały a zresztą najlepiej go ocenisz jak będziesz miała go w domku
idę z adamem do lekarza do potem buziaki:-)

agnes przyjżałam się temu wóziowi wiesz co wcale ten koszyk nie jest taki mały a zresztą najlepiej go ocenisz jak będziesz miała go w domku

napisz później jak tam u lekarza.wróciłam podobno ostatni dzień tylko ma problem bo ścianę nośną ruszył a tego ponoć nie wolno i teraz klei na gwałt
ja niedługo zbieram się do dentysty brrrrr :-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
Muszę spróbować z migdałamiPoza tym mają dużo żelaza
![]()
Laura je uwielbia
*malinka* Laura kiedys tez miala taki dzien dopiero mi jadla wieczorkiem

Aleksia milo ze napislasbo dopiero o tobie pisalysmy:-)
Luna niekiedy ludzie kupuja jak najtaniej bo na drogi wozek ich nie stac.Ja tam wole dac wiecej i miec poewnosc ze jest bezpieczny dla dziecka, wygodny dla matki

Agnes wozek musisz wybrac pod siebie trzymam kciuki!!A moze Oliwce tamta strona bardziej pasuje hehehe L:aura tez tak zasypia i nie wazne z ktorej strony ja poloze

Mama Helenki
i Aniki :D
Malinka, to masz sąsiadów teraz w garści, jak Ci się nie będzie coś podobało, to możesz ich szantażować, ze podkablujesz o rozwaleniu nośnej ściany ;-)
Niech teraz cicho siedzą 

madziulanatasza
Fanka BB :)
Agnes no nie dziwię ci się że wkurzyłaś się na niego ,hi hi ,on pewnie myślał,że rano się ucieszysz jak ci o tym opowie....wózek bardzo ładny ,ma małe kółka więc głównie do jazdy po prostym....a faktycznie może to aluzja,nie wiedział jak powiedzieć ,ze chciałby robić sam zakupy ,to kupił wózek z małym koszem....:-)Ale jestem dziś wkurzona na maxa.Mój M przeszedł sam siebie.Dobrze że szedł dziś do pracy to bym go chyba rozszarpała
Wiecie co on zrobił wczoraj wieczorem jak ja spałam już.Przyznał mi się dopiero dziś przed wyjściem do pracy.
Siedział wczoraj sobie na allegro i kupił Oliwce spacerówkę,czujecie.I zrobił już przelew.Normalnie wkurzył mnie strasznie.
To mi wózek miał się podobać i przede wszystkim miał mieć spory kosz na zakupy.
A on kupił taki bo mu się kolor podoba i w dodatku kosz ma malutki, teraz to zakupy nie wiem jak będę robić,będę taszczyć te torby chyba w jednej ręce a w drugiej pchać wózek.Teraz niech sam robi sobie zakupy-ja nie będę.
Niepoważny jakiś jest.
Jeszcze się tłumaczył że tyle czasu siedziałam i nie mogłam nic wybrać to on wybrał.
Normalnie mamy od dzis ciche dni, i chyba szybko się nie skończą.Nie mam ochoty z nim nawet rozmawiać.![]()

madziulanatasza
Głowa do góry dentyści są fajni....;-) Malinka ,ale z ciebie awanturnica ,ale nie dziwię się ,nie lubię ludzi NIEOMYLNYCH w swoim własnym przekonaniu rzecz jasna,taki czepialski sąiad...masakra,ale rację ma Mama Helenki możesz go szantażować ,głup...grzebał przy ścianie nośnej ,no najmądrzejszy:-):-):-):-):-)napisz później jak tam u lekarza.
ja niedługo zbieram się do dentysty brrrrr :-)
jestem po lekarzu adam to tak po krótce: waga 37 (mogło by być z 5 kg mniej
) wzrost 142cm(super wysoki jak to powiedziała pani doktor) kręgosłup ok serce ok koordynacja wzrokowo ruchowa ok rozwój intelektualny powyżej przeciętnej
confused
ale wzrok nie ok
po 1 dioptri na oko wyszło:-( no nic teraz czeka nas wizyta u okulisty a że ja okularnica to może i on odziedziczył po mnie
a pani doktor pokazałam od razu głowę antochy bo już rady nie daję z jego ciemieniuchą oliwka i szczotkowanie nie pomaga teraz mam mu smarować parafiną zmienić czapkę na lzejszą i zobaczymy czy to pomoże bo może byc to też objaw alergii
no nic pożyjemy zobaczymy...
a sąsiad dalej walczy(WARIAT!!!!!)

a pani doktor pokazałam od razu głowę antochy bo już rady nie daję z jego ciemieniuchą oliwka i szczotkowanie nie pomaga teraz mam mu smarować parafiną zmienić czapkę na lzejszą i zobaczymy czy to pomoże bo może byc to też objaw alergii

reklama
madziulanatasza
Oproszę super że ok a z okularkami będzie tylko [przystojniejszy....Z ciemieniuchą się męczysz co by powiedziała pani TRUSZCZ....,ja też miałam problem z Ksawkiem ,on od maleńkośći miał problem ze skóą trzeba go regularnie natłuszczać bo mu sie przesusza i potrafi pękać ,za uszami szczególnie także bardzo możliwe że to alergia jakaś ,Ksawek po myciu w micse plastikowaj dostaje pokrzywki na nogach i muszę go smarować zaraz oliwką,lub kremem ,szybko mija i nie zawsze występujer ,nie wiem o co chodzi,czy można mieć uczulenie na plastik(po wannie tak nie ma)jestem po lekarzu adam to tak po krótce: waga 37 (mogło by być z 5 kg mniej) wzrost 142cm(super wysoki jak to powiedziała pani doktor) kręgosłup ok serce ok koordynacja wzrokowo ruchowa ok rozwój intelektualny powyżej przeciętnej
confused
ale wzrok nie ok
po 1 dioptri na oko wyszło:-( no nic teraz czeka nas wizyta u okulisty a że ja okularnica to może i on odziedziczył po mnie
a pani doktor pokazałam od razu głowę antochy bo już rady nie daję z jego ciemieniuchą oliwka i szczotkowanie nie pomaga teraz mam mu smarować parafiną zmienić czapkę na lzejszą i zobaczymy czy to pomoże bo może byc to też objaw alergiino nic pożyjemy zobaczymy...
Podziel się: