reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wróciłam podobno ostatni dzień tylko ma problem bo ścianę nośną ruszył a tego ponoć nie wolno i teraz klei na gwałt:baffled:
agnes przyjżałam się temu wóziowi wiesz co wcale ten koszyk nie jest taki mały a zresztą najlepiej go ocenisz jak będziesz miała go w domku:tak:
idę z adamem do lekarza do potem buziaki:-)

wróciłam podobno ostatni dzień tylko ma problem bo ścianę nośną ruszył a tego ponoć nie wolno i teraz klei na gwałt:baffled:
agnes przyjżałam się temu wóziowi wiesz co wcale ten koszyk nie jest taki mały a zresztą najlepiej go ocenisz jak będziesz miała go w domku:tak:
idę z adamem do lekarza do potem buziaki:-)
napisz później jak tam u lekarza.
ja niedługo zbieram się do dentysty brrrrr :-)

Muszę spróbować z migdałami :tak: Poza tym mają dużo żelaza :rofl2:

Laura je uwielbia

*malinka* Laura kiedys tez miala taki dzien dopiero mi jadla wieczorkiem:baffled:

Aleksia milo ze napislasbo dopiero o tobie pisalysmy:-)

Luna niekiedy ludzie kupuja jak najtaniej bo na drogi wozek ich nie stac.Ja tam wole dac wiecej i miec poewnosc ze jest bezpieczny dla dziecka, wygodny dla matki:sorry2:

Agnes wozek musisz wybrac pod siebie trzymam kciuki!!A moze Oliwce tamta strona bardziej pasuje hehehe L:aura tez tak zasypia i nie wazne z ktorej strony ja poloze:-D

Malinka, to masz sąsiadów teraz w garści, jak Ci się nie będzie coś podobało, to możesz ich szantażować, ze podkablujesz o rozwaleniu nośnej ściany ;-):-D Niech teraz cicho siedzą :-D

Ale jestem dziś wkurzona na maxa.Mój M przeszedł sam siebie.Dobrze że szedł dziś do pracy to bym go chyba rozszarpała :crazy::crazy::crazy::crazy:

Wiecie co on zrobił wczoraj wieczorem jak ja spałam już.Przyznał mi się dopiero dziś przed wyjściem do pracy.

Siedział wczoraj sobie na allegro i kupił Oliwce spacerówkę,czujecie.I zrobił już przelew.Normalnie wkurzył mnie strasznie.

To mi wózek miał się podobać i przede wszystkim miał mieć spory kosz na zakupy.
A on kupił taki bo mu się kolor podoba i w dodatku kosz ma malutki, teraz to zakupy nie wiem jak będę robić,będę taszczyć te torby chyba w jednej ręce a w drugiej pchać wózek.Teraz niech sam robi sobie zakupy-ja nie będę.:crazy:

Niepoważny jakiś jest.
Jeszcze się tłumaczył że tyle czasu siedziałam i nie mogłam nic wybrać to on wybrał.

Normalnie mamy od dzis ciche dni, i chyba szybko się nie skończą.Nie mam ochoty z nim nawet rozmawiać.:wściekła/y:
Agnes no nie dziwię ci się że wkurzyłaś się na niego ,hi hi ,on pewnie myślał,że rano się ucieszysz jak ci o tym opowie....wózek bardzo ładny ,ma małe kółka więc głównie do jazdy po prostym....a faktycznie może to aluzja,nie wiedział jak powiedzieć ,ze chciałby robić sam zakupy ,to kupił wózek z małym koszem....:-):baffled:

napisz później jak tam u lekarza.
ja niedługo zbieram się do dentysty brrrrr :-)
Głowa do góry dentyści są fajni....;-) Malinka ,ale z ciebie awanturnica ,ale nie dziwię się ,nie lubię ludzi NIEOMYLNYCH w swoim własnym przekonaniu rzecz jasna,taki czepialski sąiad...masakra,ale rację ma Mama Helenki możesz go szantażować ,głup...grzebał przy ścianie nośnej ,no najmądrzejszy:-):-):-):-):-)

jestem po lekarzu adam to tak po krótce: waga 37 (mogło by być z 5 kg mniej:szok:) wzrost 142cm(super wysoki jak to powiedziała pani doktor) kręgosłup ok serce ok koordynacja wzrokowo ruchowa ok rozwój intelektualny powyżej przeciętnej:)confused:) ale wzrok nie ok:no: po 1 dioptri na oko wyszło:-( no nic teraz czeka nas wizyta u okulisty a że ja okularnica to może i on odziedziczył po mnie:confused:
a pani doktor pokazałam od razu głowę antochy bo już rady nie daję z jego ciemieniuchą oliwka i szczotkowanie nie pomaga teraz mam mu smarować parafiną zmienić czapkę na lzejszą i zobaczymy czy to pomoże bo może byc to też objaw alergii:confused::szok:no nic pożyjemy zobaczymy...
a sąsiad dalej walczy(WARIAT!!!!!)

reklama
jestem po lekarzu adam to tak po krótce: waga 37 (mogło by być z 5 kg mniej:szok:) wzrost 142cm(super wysoki jak to powiedziała pani doktor) kręgosłup ok serce ok koordynacja wzrokowo ruchowa ok rozwój intelektualny powyżej przeciętnej:)confused:) ale wzrok nie ok:no: po 1 dioptri na oko wyszło:-( no nic teraz czeka nas wizyta u okulisty a że ja okularnica to może i on odziedziczył po mnie:confused:
a pani doktor pokazałam od razu głowę antochy bo już rady nie daję z jego ciemieniuchą oliwka i szczotkowanie nie pomaga teraz mam mu smarować parafiną zmienić czapkę na lzejszą i zobaczymy czy to pomoże bo może byc to też objaw alergii:confused::szok:no nic pożyjemy zobaczymy...
a sąsiad dalej walczy(WARIAT!!!!!)
Oproszę super że ok a z okularkami będzie tylko [przystojniejszy....Z ciemieniuchą się męczysz co by powiedziała pani TRUSZCZ....,ja też miałam problem z Ksawkiem ,on od maleńkośći miał problem ze skóą trzeba go regularnie natłuszczać bo mu sie przesusza i potrafi pękać ,za uszami szczególnie także bardzo możliwe że to alergia jakaś ,Ksawek po myciu w micse plastikowaj dostaje pokrzywki na nogach i muszę go smarować zaraz oliwką,lub kremem ,szybko mija i nie zawsze występujer ,nie wiem o co chodzi,czy można mieć uczulenie na plastik(po wannie tak nie ma)

Do góry